Google Nexus 7 [2012]

Απάντηση: Google Nexus 7

Ναι πολύ καλή προσφορά. Μολις έριξα παραγγελιά για ενα 32αρι 3G :D

Όντως πολύ καλή προσφορά! Αύριο λέω να τσιμπήσω και εγώ ένα 32αρι 3G :smile:

Ευχαριστούμε "Nsk." για την πληροφορία :grinning-smiley-043

Re: Google Nexus 7

Χθές αγοράστηκε ενα 32GB 3G απο γνωστό μου και είδα ότι το play Store που έχει είναι διαφορετικό απο το δικό μου.

Γίνετε αναβάθμιση του play store αυτόματα απο τη συσκευη?

Αν ναι εμένα γιατί δεν έκανε?
Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρεί?

Είμαι σε 4.2.2 εδώ και πολύ καιρο όπως και του φίλου που έχει την "νεα" έκδοση του Play Store.

Edit: Μάλλον εκει στην Google είδαν το post μου και με "λυπήθηκαν" αφού, μόλις άνοιξα το play store στο Nexus7 αλλά και στο GNex μου και πήραν το update...:firstprize:

και εδω το ιδιο,ολοι χτες αναβαθμηστηκαμε στο νεο google play.

Πήρα το 32αρι 3g με την προσφορά του Γερμανου στα 264 . Το ταμπλετακι είναι εκπληκτικό! Φυσικά έγιναν day1 τα απαραίτητα (rooting, apex launcher κτλ). Είχα καποιους ενδοιασμούς για τις 7" αλλά μου έφυγαν αμέσως με το που το κρατησα στα χέρια μου.

Τα χρωματα όντως δεν είναι τόσο vibrant όσο στο galaxy nexus, αλλά η oled οθόνη υπερβάλει λίγο μου φαίνεται. Κανένα παράπονο πάντως, απλα τέλειο για τα λεφτά του.

Πήρα το 32αρι 3g με την προσφορά του Γερμανου στα 264 . Το ταμπλετακι είναι εκπληκτικό! Φυσικά έγιναν day1 τα απαραίτητα (rooting, apex launcher κτλ). Είχα καποιους ενδοιασμούς για τις 7" αλλά μου έφυγαν αμέσως με το που το κρατησα στα χέρια μου.

Τα χρωματα όντως δεν είναι τόσο vibrant όσο στο galaxy nexus, αλλά η oled οθόνη υπερβάλει λίγο μου φαίνεται. Κανένα παράπονο πάντως, απλα τέλειο για τα λεφτά του.
ακριβως οπως τα λες... εχω κ εγω το galaxy nexus κ το 7 ο αδελφος μου, και οντως η οθονη του nex ειναι πιο ζωντανη αλλα μετά απο λίγο το 7αρι δεν σου φαινεται καθολου "μουντο"... ουτε μικρό επίσης...
Αν δεν ημουν τοσο ζορισμενος οικονομικα θα το επαιρνα χθες... :( :( :(

Ποιον browser χρησιμοποιειτε; ο κρομ δεν μου φαινεται τοσο smooth μετα απο την εμπερια μου με τον μαμα στο g.nexus.
Ο ντολφιν αντιθετα μαλλον ειναι πιο ομαλος... αλλη εμπειρια;

Ποιον browser χρησιμοποιειτε; ο κρομ δεν μου φαινεται τοσο smooth μετα απο την εμπερια μου με τον μαμα στο g.nexus.

Εδώ και αρκετό καιρό άφησα τον μαμά γιατί με ενοχλούσε η μη ύπαρξη εξιτ και είμαι με τον boat. Άγνωστος σχετικά αλλά πραγματικά πολύ καλός. Έχει και μερικά add on ίσως χρήσιμα. Δοκίμασε τον.

Καλό Πάσχα σε όλους!

Χρησιμοποιώ Chrome γιατί σαν μηχανή αναζήτησης δουλεύει καλύτερα απο όλους και ο συνχρονισμος με τις υπηρεσίες της Google είναι άψογος! Μπορείς να δοκιμασεις τον Opera είναι πολύ γρήγορος, αν δεν υπήρχε ο Chrome θα χρησιμοποιουσα αυτόν.

Όπως βλέπεις ο καλύτερος browser είναι αυτός που θα δοκιμασίες ο ιδιος και θα σου ταιριάξει:)

Χα χα... ακριβως!
Πάντως θα συμφωνήσω με τον Maestro!!
Προς ωρας εχω και τους τρεις (Opera, Dolphin, Chrome) και βλέπω πως ο Dolphin ειναι ο πιο smooth και ξεκουραστος στο ματι...

Οντως... Απο το λιγο που τον εχω δουλεψει ειναι μαλλον ο καλυτερος. ΙΜΟ.

Να ρωτησω και κατι σε σχεση με το πληκτρολογιο του 7.
Ποιο χρησιμοποιειτε;
Στο gal. nexus μου μετα την αναβαθμηση σε 4.2.1 ειδα πως το μαμα πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ καλο και με πολυ σωστν προβλεψη, και ετσι δεν χρησιμοποιω το smart keyboard που ειχα. Στο 7 με 4.2.2 ομως δεν ισχυει το ιδιο.
Πολυ αβολο χωρις δυνατοτητα παρατεταμενου αγγιγματος στα περισοτερα πληκτρα και χωρις προβλεψη παρα το οτι την εχω ενεργη... Ειναι θεμα εταιριας μηπως;
Δεν ξερω αν κατι δεν ρυθμισα σωστα... Βασικά δεν είναι δικο μου το ταμπλετ άλλα εχω την δυνατοτητα να το ψαξω καλα..

ψήνομαι για το 32αρι, βέβαια έχουν εξαφανιστεί τα 3G.

Αν σου χρειαστεί του δίνεις λίγο ίντερνετ από το κινητό σου αν έχει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Προσωπικά δεν βρίσκω τόσο χρήσιμο το 3g σε ταμπλέτα. 1 χρόνο το πλήρωνα τσάμπα στην ουσία όταν το είχα σε ipad.