Σχετικό και άσχετο. Πρέπει μετά τις λήψεις το πρόγραμμά τους να θολώνει αυτόματα τα πρόσωπα.
Έτσι λοιπόν πριν λίγες μέρες ψάχνοντας για τοποθεσίες από εξώφυλλα δίσκων κάπου στην αμερική έξαχνα κάτι "αγάλματα" με ένα ξυλοκόπο γίγαντα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία. Τώρα ξεχνάω και πως τον λένε. Έτσι σε μια γωνία ενός καταστήματος να ένας τέτοιος σαν αυτόν που έψαχνα (τελικά δεν ήταν αυτός όμως) γύρνα γύρω-γύρω, μόλις πάει να εμφανισθεί η φάτσα του, είχε και αυτός θολούρα μπροστά!
Είδατε τι σεβασμός? ακόμη και για τον μυθικό ξυλοκόπο γίγαντα!
Μου απάντησαν ήδη πως θα τις βγάλουν εντός 24 ωρών. Βρε λες;
Ο Paul Bunyan μήπως;
Για ποιο λογο ο κινεζος τουριστας πρεπει να ξερει οτι κανω χαλαουα στα ποδια μου την στιγμη που το κανω σε ιδιωτικο χωρο ?
Πως θα σου φαινοταν επισης ο κινεζος τουριστας να ξερει την αδυναμια σου στην ... πεθερα σου ?
Για ποιο λογο ο κινεζος τουριστας πρεπει να ξερει οτι κανω χαλαουα στα ποδια μου την στιγμη που το κανω σε ιδιωτικο χωρο ?
Πως θα σου φαινοταν επισης ο κινεζος τουριστας να ξερει την αδυναμια σου στην ... πεθερα σου ?
Από τα συμφραζόμενα και την αγωνία να κατέβει η φωτογραφία....
.... να υποθέσω ότι...
φαινόσουνα να κάνεις χαλάουα στην πεθερά?
ΥΓ. Πλάκα κάνω, μη το πάρεις στα σοβαρά!
Από το μπαλκόνι μου έχει αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία....
Βέβαια βλέπω ότι αντί γι αυτό, πολλοί κάθονται και ασχολούνται με τους γείτονες τους. Χούι είναι κι αυτό... :smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.