Google TV Streamer (4K)

Έκανα ένα κάρο προσπάθειες να το παραγγείλω και όλες αποτυχημένες.
Αδύνατον να βρω άκρη με αυτό το διαολοαμαζον.🤬
Θα το περιμένω να έρθει Ελλάδα,να τελειώνει η ιστορία!

Σωστά.
Αλλάζεις από το πάνω κυκλικό κουμπί με τις πολλαπλές λειτουργίες
Υπάρχει κόλπο για αλλαγή καναλιού με το κυκλικό κουμπί που λές?? (να πατάς μια φορά και νά αλλάζεις κανάλι) τηλεκοντρολ chromecast 4k

Υπάρχει κόλπο για αλλαγή καναλιού με το κυκλικό κουμπί που λές?? (να πατάς μια φορά και νά αλλάζεις κανάλι) τηλεκοντρολ chromecast 4k
Κανένα κόλπο.
Στην cosmote TV για να βρεις το κανάλι το πας πάνω κάτω με το κουμπί και πατώντας το οκ σε βάζει στο κανάλι.
Βέβαια για να πας σε άλλο κανάλι πρέπει πρώτα να γυρίσεις πάλι πίσω , αλλά έτσι δουλεύει το app.
Και στην τηλεόραση που είναι android, το ίδιο πρέπει να κάνεις.

Γιατί; Τι πρόβλημα σου βγάζει;
Δεν με αφήνει να προχωρήσω από ένα πεδίο και μετά,ενώ μου στέλνει email για κωδικό.
Ε ...θα περιμένω να έρθει εδω.
Εξάλλου η τηλεόραση είναι android και δεν πολυσκαω.

Προχθές ήρθε. Λίγο που το δοκίμασα είναι ταχύτατο. Μου λείπει το volume στο πλάι που είχε το remote του sabrina. Αρκετές επιλογές στις ρυθμίσεις αλλά σε καμία περίπτωση shield.

Προχθές ήρθε. Λίγο που το δοκίμασα είναι ταχύτατο. Μου λείπει το volume στο πλάι που είχε το remote του sabrina. Αρκετές επιλογές στις ρυθμίσεις αλλά σε καμία περίπτωση shield.
Μήπως μπορείς να μας πεις αν υποστηρίζει το νέο format ήχου που βγήκε για streaming dts'x που υποστηρίζεται από disney plus?Όχι βέβαια ότι είναι και κάτι σπουδαίο σαν ποσότητα ταινιων(είναι μόνο της marvel),αλλά θα ήθελα να το ξέρω αν το υποστηρίζει.Η πρίζα του που σου ήρθε από Ιταλία είναι οκ για Ελλάδα ή βάζεις αντάπτορα? Ευχαριστώ.

Από ό,τι είδα πρέπει να το υποστηρίζει αλλά δεν το υποστηρίζει ο ενισχυτής. Η πρίζα κανονικά ευρωπαϊκή.

• Like
Reactions: cinephile
Από ό,τι είδα πρέπει να το υποστηρίζει αλλά δεν το υποστηρίζει ο ενισχυτής. Η πρίζα κανονικά ευρωπαϊκή.
Από αμαζον το πήρες? Επειδή ψάχνω να το πάρω και εγώ μήπως μπορείς να μου πεις από πού το πήρες?

Το θέμα είναι να μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς τα πάντα και να έχει πλήρες app store. Και γω έχω Fire TV και είχα κουραστεί να κάνω αλχημείες με τις Ελληνικού ενδιαφέροντος εφαρμογές. Με το shield βρήκα την υγειά μου. Ό,τι πληρέστερο.
Αυτό εδώ το πήρα να το δοκιμάσω μπας και αντικαταστήσω τα sabrina στα ταξίδια και το εξοχικό...

• Like
Reactions: angelalex
Το remote του chromecast δουλεύει στο tv streamer όπως θα έπρεπε αλλά και το ανάποδο;