Σωστά.Και στο sabrina δεν είχε ποτέ κουμπιά για αλλαγή καναλιών.
Αλλάζεις από το πάνω κυκλικό κουμπί με τις πολλαπλές λειτουργίες.
Σωστά.Και στο sabrina δεν είχε ποτέ κουμπιά για αλλαγή καναλιών.
Υπάρχει κόλπο για αλλαγή καναλιού με το κυκλικό κουμπί που λές?? (να πατάς μια φορά και νά αλλάζεις κανάλι) τηλεκοντρολ chromecast 4kΣωστά.
Αλλάζεις από το πάνω κυκλικό κουμπί με τις πολλαπλές λειτουργίες
Κανένα κόλπο.Υπάρχει κόλπο για αλλαγή καναλιού με το κυκλικό κουμπί που λές?? (να πατάς μια φορά και νά αλλάζεις κανάλι) τηλεκοντρολ chromecast 4k
Δεν με αφήνει να προχωρήσω από ένα πεδίο και μετά,ενώ μου στέλνει email για κωδικό.Γιατί; Τι πρόβλημα σου βγάζει;
Μήπως μπορείς να μας πεις αν υποστηρίζει το νέο format ήχου που βγήκε για streaming dts'x που υποστηρίζεται από disney plus?Όχι βέβαια ότι είναι και κάτι σπουδαίο σαν ποσότητα ταινιων(είναι μόνο της marvel),αλλά θα ήθελα να το ξέρω αν το υποστηρίζει.Η πρίζα του που σου ήρθε από Ιταλία είναι οκ για Ελλάδα ή βάζεις αντάπτορα? Ευχαριστώ.Προχθές ήρθε. Λίγο που το δοκίμασα είναι ταχύτατο. Μου λείπει το volume στο πλάι που είχε το remote του sabrina. Αρκετές επιλογές στις ρυθμίσεις αλλά σε καμία περίπτωση shield.
Από αμαζον το πήρες? Επειδή ψάχνω να το πάρω και εγώ μήπως μπορείς να μου πεις από πού το πήρες?Από ό,τι είδα πρέπει να το υποστηρίζει αλλά δεν το υποστηρίζει ο ενισχυτής. Η πρίζα κανονικά ευρωπαϊκή.
Αυτά τα έχει το firetv stick που είναι και φτηνότερο. Λογικά θα τα υποστηρίζει και το συγκεκριμένο.Να μην ρωτήσω αν έχει auto frame matching και 23,976 ε;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.