Google TV Streamer (4K)

Θα δοκιμαστεί την Δευτέρα που θα είμαστε στο εξοχικό!!
Ή δεν ξέρω τι μου γίνεται ή δεν δουλεύει στο δικό μου.
Πατάω το αστεράκι αλλά δεν κάνει πράμα (που λένε και στην Κρήτη,όπου και βρισκόμαστε!!)
Κάπου είδα στις ρυθμίσεις την λειτουργία κουμπιών αλλά ομολογώ ότι περισσότερο μπερδεύτηκα,παρα βρήκα άκρη.

Τελικά για όλα έφταιγε το bt ηχείο !!
Το είχα βάλει μπροστά από την τηλεόραση και έκοβε το σήμα από το τ/χ.
Το μετακίνησα και όλα καλά.
Βέβαια όταν πατάω το * με γυρνάει στην τηλεόραση και μετά μουλαρωνει εκεί,αλλά σιγά τα..... ωάρια😀

• Like
Reactions: furious99
Τελικά για όλα έφταιγε το bt ηχείο !!
Το είχα βάλει μπροστά από την τηλεόραση και έκοβε το σήμα από το τ/χ.
Το μετακίνησα και όλα καλά.
Βέβαια όταν πατάω το * με γυρνάει στην τηλεόραση και μετά μουλαρωνει εκεί,αλλά σιγά τα..... ωάρια😀
Για να γυρίσεις πίσω στο streamer, απλά πατάς το σπιτάκι (home button).

Στα 2 κουμπιά του youtube και netflix που έχει το τηλεχειριστήριο, με την εφαρμογή Button Mapper μπορείτε να βάλετε άλλες εφαρμογές. Εγώ έβαλα το Smarttube στη θέση του youtube, και το Kodi (ένα κλικ) και το Stremio (διπλο κλικ) στη θέση του netflix.

• Like
Reactions: mdvq
Για αυτούς που ασχολούνται με stremio έχει ένα αρνητικό το ίδιο που έχει και το firestick (θέμα της mediatek), όταν βλέπει αρχεία hybrid DV7/HDR, δε γυρίζει αυτόματα έστω σε HDR, αλλά βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος (είναι τα αρχεία που στο firestick βγαινει μαύρη οθόνη). Οπότε θα πρέπει να βάλετε external player π.χ Kodi (με dv compatibility mode ενεργό) στο stremio για να δειτε αυτά τα αρχεία (συνήθως bluray remux αρχεία).
Το έκανα report στη google αλλά δεν ξέρω αν θα φτιαχτεί...

Υπάρχει ένας κλώνος του Stremio στο google play (μπαίνει και σε firestick με sideloading με το Downloader) που λέγεται Nuvio, και μετατρέπει αυτόματα το DV7 σε 8 (όπως το Kodi) και δεν έχει πρόβλημα σε remux αρχεια. Παίρνει τα addons του stremio με copy paste.

Υπήρχε για το Sabrina,μια αναφορά ενός συμφορουμιτη για ένα τηλεκοντρόλ της cosmote TV,που ταίριαζε και έκανε δουλειά.
Το αγόρασα,αλλά στο Goole TV,δεν δουλεύει.
Μήπως έχει ανακαλύψει κανένας σας κάτι αντίστοιχο για το Google TV??

Έχω ένα βλαμμένο γάτο,που μόλις το βλέπει έτσι άσπρο άσπρο που είναι,γιαλιζει το μάτι του και σύντομα με βλέπω να το χαιρετώ 😸

Υπήρχε για το Sabrina,μια αναφορά ενός συμφορουμιτη για ένα τηλεκοντρόλ της cosmote TV,που ταίριαζε και έκανε δουλειά.
Το αγόρασα,αλλά στο Goole TV,δεν δουλεύει.
Μήπως έχει ανακαλύψει κανένας σας κάτι αντίστοιχο για το Google TV??

Έχω ένα βλαμμένο γάτο,που μόλις το βλέπει έτσι άσπρο άσπρο που είναι,γιαλιζει το μάτι του και σύντομα με βλέπω να το χαιρετώ 😸

Κάνουν και τα τηλεκοντρόλ του chromecast, απλά έχουν τα πλήκτρα για τη φωνή στο πλάι. Μπορείς να δεις και στο aliexpress.