Google TV Streamer (4K)

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων…Εχω 3 ωρες πραγματικα δεν μπορω να συνδεθω στο λογαριασμο μου.Ουτε με την απατη αυτη google home ουτε χειροκινητα…Απιστευτο πραγματικα.Δεν προχωραει στο σεταρισμα καθολου.Μεγαλη απογοητευση…Εχει εγγυηση αυτο απο amazon,ξερει κανενας πως μπορω να το στειλω;;

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Αφου κατεβασα οτι αγιο υπηρχε,εγινε η εγκατασταση κανονικα.Συνεχιζει να μην παιζει κατα ενα περιεργο λογο το Vodafone TV που πριν λιγο καιρο επαιζε κανονικα.Ολα τα υπολοιπα μια χαρα…Βλεπω να του δινω ποδι και να αγοραζω ενα shield να εχω την ψυχικη μου ηρεμια

motoboots

Established Member
30 March 2019
202
Αφου κατεβασα οτι αγιο υπηρχε,εγινε η εγκατασταση κανονικα.Συνεχιζει να μην παιζει κατα ενα περιεργο λογο το Vodafone TV που πριν λιγο καιρο επαιζε κανονικα.Ολα τα υπολοιπα μια χαρα…Βλεπω να του δινω ποδι και να αγοραζω ενα shield να εχω την ψυχικη μου ηρεμια
Εδώ παίζει.

• Like
Reactions: Totti10

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Βρηκα τι φταίει και δεν μου παιζει η εφαρμογη,απλα δεν ξερω πως μα το διορθωσω…Ειναι θεμα συνδεσης ιντερνετ δεν φταιει τελικα το μποξακι.Χρειαζεται καποια ρυθμιση στο ρουτερ απλα δεν ξερω ποια ρυθμιση χρειαζεται