Google TV Streamer (4K)

Καλημέρα.Την εφαρμογή apple tv + την υποστηρίζει?Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος γιατί ενδιαφέρομαι.

Καλημέρα.Την εφαρμογή apple tv + την υποστηρίζει?Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος γιατί ενδιαφέρομαι.
Εδω γραφει οτι παιζει,λογικα θα παιζει και apple tv

Περιμενω να παραλαβω Παρασκευη απο αμαζον Ιταλιας…Εχουμε καμια εξελιξη για το ΕΟΝ;;Παιζει;;;Τι μπορουμε να κανουμε για να το λυσουν το θεμα;;

Περιμενω να παραλαβω Παρασκευη απο αμαζον Ιταλιας…Εχουμε καμια εξελιξη για το ΕΟΝ;;Παιζει;;;Τι μπορουμε να κανουμε για να το λυσουν το θεμα;;

Για αρχή να τους ειδοποιήσεις σχετικά.
Με την cosmote tv δούλευε

• Like
Reactions: Totti10
Σημερα θα παρελαβω τελικα.Θα δοκιμασω να δω αν το εφτιαξαν το ΕΟΝ αλλιως θα καρω nova τηλ…Βεβαια εκει ακους οτι ναναι,μιας και δεν γνωριζουν ουτε τα πιο απλα πραγματα

Παρελαβα σημερα…Πολυ γρηγορο μηχανηματακι,ακριβως για τις δουλειές που το θελω
Vodafone Tv,apple tv,cosmote tv,Netflix,prime,Disney ολα παιζουν αριστα.Δυστυχως δεν παιζει ΕΟΝ,δεν ανοιγει καν η εφαρμογή.Μιλησα με νοβα μου ειπαν να μιλησω με google και καλα οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογή

Παρελαβα σημερα…Πολυ γρηγορο μηχανηματακι,ακριβως για τις δουλειές που το θελω
Vodafone Tv,apple tv,cosmote tv,Netflix,prime,Disney ολα παιζουν αριστα.Δυστυχως δεν παιζει ΕΟΝ,δεν ανοιγει καν η εφαρμογή.Μιλησα με νοβα μου ειπαν να μιλησω με google και καλα οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογή
Ναι η google φταίει που σε τόσες συσκευές της παίζει όχι η nova 😂😂

• Haha
Αυτο του ειπα και εγω…Αν δεν υποστηριζοταν δεν θα υπηρχε καν στο store η θα υπηρχε και δεν θα μπορπυσες να την κατεβασεις…Τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω,απλα μαλλον να περιμενω μηπως και το διορθωσουν καποια στιγμη

• Like
Reactions: angelalex
Συνήθως το πρόβλημα βρίσκεται στο API (Application Programming Interface) της εκάστοτε εφαρμογής το οποίο και πρέπει να διόρθωση ο δημιουργός της εφαρμογής και όχι η Google

• Like
Συνήθως το πρόβλημα βρίσκεται στο API (Application Programming Interface) της εκάστοτε εφαρμογής το οποίο και πρέπει να διόρθωση ο δημιουργός της εφαρμογής και όχι η Google
Εγώ το ξέρω και εγώ προγραμματιστής είμαι ειρωνικό ήταν το σχόλιο για την google

• Like
Reactions: Totti10 and nakata
Υπαρχει περιπτωση αν κατεβασω πιο παλια εκδοση της εφαρμογης να δουλευει η μπα;;;

νομίζω πρέπει να σχολιάσεις στην αξιολόγηση της εφαρμογής και να κάνεις υπομονή.
η εφαρμογή της eon δεν είναι μόνο για τη nova και την Ελλάδα. Παράλληλα το Streamer είναι πολύ καινούριο και τυπικά δεν κυκλοφορεί ακόμη στις χώρες που απευθύνεται η εφαρμογή της eon. Ίσως οφείλεται και στην έκδοση του google tv η οποία δεν ξέρω εάν έχει περάσει σε άλλη συσκευή για να ασχοληθεί το προγραμματιστικό team της eon
εάν δεν πάρουν feedback ότι δεν δουλεύει, δεν θα ασχοληθούν από τώρα

• Like
νομίζω πρέπει να σχολιάσεις στην αξιολόγηση της εφαρμογής και να κάνεις υπομονή.
η εφαρμογή της eon δεν είναι μόνο για τη nova και την Ελλάδα. Παράλληλα το Streamer είναι πολύ καινούριο και τυπικά δεν κυκλοφορεί ακόμη στις χώρες που απευθύνεται η εφαρμογή της eon. Ίσως οφείλεται και στην έκδοση του google tv η οποία δεν ξέρω εάν έχει περάσει σε άλλη συσκευή για να ασχοληθεί το προγραμματιστικό team της eon
εάν δεν πάρουν feedback ότι δεν δουλεύει, δεν θα ασχοληθούν από τώρα
Ναι και εγω αυτο βλεπω.Εκανα κριτικη στο store βεβαια και μιλησα με την εξυπηρέτηση πελατων της νοβα
Θα το δουν τεχνικοι μου ειπαν…

• Like
Reactions: gorath
Κανένα απλό τρόπο να περάσουμε με apk παλιότερη έκδοση έχουμε;
Με καποιο στικακι και ενα adapter μαλλον απο τη στιγμη που δεν εχει usb θυρα…Δεν ξερω αν θα λειτουργήσει ομως και η παλιοτερη εκδοση ΕΟΝ

Μιλησα 2 φορες στο τσατ της EΟΝ και με πηραν τηλεφωνο απο το τεχνικό τμημα.Στο τελος κατεληξαν οτι δεν υποστηριζεται η εφαρμογη απο το streamer και τελικα καποια στιγμη ισως με καποια αναβαθμιση της εφαρμογης να παιξει…