Google TV Streamer (4K)

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Μιλησα 1-2 μερες με την εξυπηρέτηση της google και μου ειπαν να κανω feedback για να το διορθωσουν
Οποιος δεν βαριεται ας κανει ενα feedback να γραψει οτι δεν παιζει η ΕΟΝ

• Like
Reactions: pepis

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Εγώ πάντως, έστειλα, γιατί σκέφτομαι να το πάρω.
Να το παρεις,ειναι παρα ποκυ καλο και γρηγορο μηχανημα…Το μονο αρνητικό ειναι η εφαρμογη ΕΟΝ που δεν ξεκιναει…Ολα τα αλλα πανε σφαιρα,ολες πι streaming εφαρμογες

cinephile

Established Member
7 November 2023
295
Χρόνια πολλά σε όλους!Μια ερώτηση σε αυτούς που το έχουν.Σε streaming εφαρμογές νετφλιξ υποστηρίζει d.v και atmos και σε disney τι υποστηρίζει?Ευχαριστώ.

• Like
Reactions: Totti10

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Χρόνια πολλά σε όλους!Μια ερώτηση σε αυτούς που το έχουν.Σε streaming εφαρμογές νετφλιξ υποστηρίζει d.v και atmos και σε disney τι υποστηρίζει?Ευχαριστώ.
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με αυτα,πες μου πως μπορω να το δω να σου πω εγω φιλε μου

cinephile

Established Member
7 November 2023
295
Καλημέρα.Αν το έχεις συνδέσει σε τν. που υποστηρίζει dolby vision ή σε ενισχυτή home cinema ,τότε αν πατήσεις info menu του ενισχυτή σου λέει τη εικόνα δίνει (4k ή dolby vision),και αντίστοιχα τη ήχο δίνει.Εχω το παλιό chromecast google tv και στο netflix δεν δίνει atmos ήχο.Για αυτό ρωτάω μήπως το νέο το υποστηρίζει.

• Like

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Καλημέρα.Αν το έχεις συνδέσει σε τν. που υποστηρίζει dolby vision ή σε ενισχυτή home cinema ,τότε αν πατήσεις info menu του ενισχυτή σου λέει τη εικόνα δίνει (4k ή dolby vision),και αντίστοιχα τη ήχο δίνει.Εχω το παλιό chromecast google tv και στο netflix δεν δίνει atmos ήχο.Για αυτό ρωτάω μήπως το νέο το υποστηρίζει.
Λοιπον,ανοιξα μια ταινια στο Νετφλιξ και εβγαλε πανω δεξια η τηλεοραση μου ενα σηματακι
Dolby Vision Dolby Atmos
Επισης ανοιξα μια ταινια στο Disney και παλι εβγαλε αυτα τα δυο σηματακια
Στην τηλεοραση ετσι,δεν εχω ενισχυτη

• Like
Reactions: cinephile

cinephile

Established Member
7 November 2023
295
Από Ιταλία αν το πάρω η πρίζα είναι οκ για Ελλάδα?Η πρέπει να αγοράσω αντάπτορα για την ταση?Δεν έχω ξαναπάρει από Ιταλία.

alexxx

New member
13 December 2024
6
Η πριζα θα είναι ΟΚ... αλλα ακόμα και αν δεν είναι δεν χρειαζεσαι κάτι ιδιαίτερο για να του δωσεις ρεύμα. Έγω ενα chromecast 4k του δίνω ρεύμα από ένα παλιό φορτιστη iphone 6s

Οσον αφορά την συμβατότητα του streamer με τον eon app. Εγω θα έστελνα ενα mail στα παρακάτω e-mail που είναι οι προγραμματιστες και οχι στο nova support που 3 στους 4 δεν ξερουν που παν τα τεσσερα

[email protected]
[email protected]

• Like

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Από Ιταλία αν το πάρω η πρίζα είναι οκ για Ελλάδα?Η πρέπει να αγοράσω αντάπτορα για την ταση?Δεν έχω ξαναπάρει από Ιταλία.
Ναι κανονικη πριζα ειχε εμενα που το πηρα απο amazon.it,δεν θες ανταπτορα

• Like
Reactions: cinephile

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Η πριζα θα είναι ΟΚ... αλλα ακόμα και αν δεν είναι δεν χρειαζεσαι κάτι ιδιαίτερο για να του δωσεις ρεύμα. Έγω ενα chromecast 4k του δίνω ρεύμα από ένα παλιό φορτιστη iphone 6s

Οσον αφορά την συμβατότητα του streamer με τον eon app. Εγω θα έστελνα ενα mail στα παρακάτω e-mail που είναι οι προγραμματιστες και οχι στο nova support που 3 στους 4 δεν ξερουν που παν τα τεσσερα

[email protected]
[email protected]
Εστειλα και στα δυο μειλ,δεν ειχα καποια απαντηση…

gorath

Senior Member
16 August 2006
626
Alimos, Greece
Καλησπέρα σε όλους. Προσπάθησα να παίξω κατεβασμένη ταινία σε ανάλυση 4Κ και είχα πολλά προβλήματα τόσο σε kodi όσο και σε plex. Με το shield κανένα πρόβλημα.
Η ταινία ήταν η παρακάτω
Le.Comte.de.Monte-Cristo.2024.2160p.UHD.BluRay.HDR10+.DoVi.TrueHD 7.1-SPHD

Στο plex δεν την ανοίγει καθόλου.
Στο kodi, θέμα με το stream του ήχου στο true hd 7.1(δεν ακουγόταν καθόλου ο ήχος). Στο 5.1 έπαιξε κανονικά και άνετα μέχρι τη μία ώρα playback. Εκεί κόλλησε το Streamer και έκανε επανεκκίνηση και τις 3 φορές που έφτασε στο ίδιο σημείο.

Last edited:

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Σχετικα με την εφαρμογη ΕΟΝ η οποία εξακολουθεί να μην παιζει…Μετα απο αρκετο ψαξιμο,κατεβασα μια αλλη εκδοση για andoid tv,την περασα και πλεον δουλευει κανονικα

• Like
Reactions: gorath

polakis

AVClub Addicted Member
19 September 2008
2,864
Σχετικα με την εφαρμογη ΕΟΝ η οποία εξακολουθεί να μην παιζει…Μετα απο αρκετο ψαξιμο,κατεβασα μια αλλη εκδοση για andoid tv,την περασα και πλεον δουλευει κανονικα

Ποια εκδοση φιλε;

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,989
Πειραιας
Σήμερα το συνέδεσα και γω στο εξοχικό.
Δεν έχω καμμιά απαίτηση,παρά μόνο να παίζει Cosmote και Rally TV,κάτι που φυσικά το κάνει απρόσκοπτα.
Το πήρα γιατί είναι το "οξυγόνο" μας ,εδώ στο χωριό και θεώρησα ότι πρέπει να είναι πιο ανθεκτικό από την Sabrina που με εξυπηρετεί δύο χρόνια τώρα.
Είναι σφαίρα όντως και το μόνο που με ταλαιπώρησε είναι η αρχική του εγκατάσταση που ζητούσε αυτό το άθλιο home .
Αφού βλαστημισα το γάλα της μάνας μου τελικά όλα οκ και απορώ γιατί δεν άφησαν το παλιό σύστημα που είχαν στην Sabrina και σε δύο λεπτά ήσουν έτοιμος!!

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
9,989
Πειραιας
Και φυσικά ,ευπρόσδεκτη η αλλαγή του volume control από το πλάι στο μπροστινό μέρος .
Συντονιστικε και με την τηλεόραση,οπότε ανοίγει και κλείνει η TV, από το τηλεχειριστήριο του.
(μπορεί να το έκανε και η Sabrina, αλλά δεν το θυμάμαι)

xavito

Moderator
Staff member
29 October 2008
9,302
[flatpanelshd.com]...Google TV Streamer review...https://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1729233401

SoC : MediaTek MT8696
CPU : 4x ARM Cortex-A55 @ 600MHz-2.0GHz
GPU : Imagination Technologies' PowerVR Rogue GE9215
RAM : 4GB RAM
storage : 32GB (24GB free)
Google TV (Android 14, Upside Down Cake)
MT7663e2 Wi-Fi module from MediaTek

Google TV Streamer -specifications_flatpanelshdcom.jpg

Google TV - CPU benchmark_flatpanelshdcom.jpg

Google TV - GPU benchmark_flatpanelshdcom.jpg

[flatpanelshd.com]...PSA: Google TV Streamer still does not support Dolby TrueHD, DTS-HD...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1739522759

Last edited:

Totti10

Senior Member
26 February 2015
382
Δεν μου παιζει η εφαρμογη Vodafone Tv
Ενω επαιζε κανονικα,πλεον την ανοιγει και μενει κολλημενο στο να τη φορτωνει