Google TV Streamer (4K)

Το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων…Εχω 3 ωρες πραγματικα δεν μπορω να συνδεθω στο λογαριασμο μου.Ουτε με την απατη αυτη google home ουτε χειροκινητα…Απιστευτο πραγματικα.Δεν προχωραει στο σεταρισμα καθολου.Μεγαλη απογοητευση…Εχει εγγυηση αυτο απο amazon,ξερει κανενας πως μπορω να το στειλω;;

Αφου κατεβασα οτι αγιο υπηρχε,εγινε η εγκατασταση κανονικα.Συνεχιζει να μην παιζει κατα ενα περιεργο λογο το Vodafone TV που πριν λιγο καιρο επαιζε κανονικα.Ολα τα υπολοιπα μια χαρα…Βλεπω να του δινω ποδι και να αγοραζω ενα shield να εχω την ψυχικη μου ηρεμια

Αφου κατεβασα οτι αγιο υπηρχε,εγινε η εγκατασταση κανονικα.Συνεχιζει να μην παιζει κατα ενα περιεργο λογο το Vodafone TV που πριν λιγο καιρο επαιζε κανονικα.Ολα τα υπολοιπα μια χαρα…Βλεπω να του δινω ποδι και να αγοραζω ενα shield να εχω την ψυχικη μου ηρεμια
Εδώ παίζει.

• Like
Reactions: Totti10
Βρηκα τι φταίει και δεν μου παιζει η εφαρμογη,απλα δεν ξερω πως μα το διορθωσω…Ειναι θεμα συνδεσης ιντερνετ δεν φταιει τελικα το μποξακι.Χρειαζεται καποια ρυθμιση στο ρουτερ απλα δεν ξερω ποια ρυθμιση χρειαζεται

Το έγραψα και στο τοπικό της Sabrina.
Ένα παλληκάρι εκεί μας είχε προτείνει το τηλεκοντρόλ της cosmote TV (!!!!) ,σε περίπτωση που χαλαγε ή χάναμε το δικό του.
Το αγόρασα για spare ,αλλά σας ενημερώνω ότι ΔΕΝ κάνει στο Google TV streamer.
Είναι μόνο για την Sabrina.
Δεν είναι κανένα σπουδαίο πόσον αλλά, κρίμα είναι να πετάξετε κανα20αρι.!

Για να δουλέψει το κουμπί input που έχει το τηλεκοντρολ (σε όσα έχουν το κουμπί π.χ. και Homatics και Kinhkank όλα τα google tv), πάτε
Settings > Remote & Accessories > Set Up Remote Buttons
και από το Auto (CEC) το βάζετε στο TV

Για να δουλέψει το κουμπί input που έχει το τηλεκοντρολ (σε όσα έχουν το κουμπί π.χ. και Homatics και Kinhkank όλα τα google tv), πάτε
Μπορείς σε παρακαλώ,να διευκρινίσεις πιο κουμπί εννοείς?
Αυτό είναι το τηλεκοντρόλ που έχω από την cosmote.

Attachments

• IMG_20251005_194304.jpg
    IMG_20251005_194304.jpg
    1.5 MB · Views: 20
Μπορείς σε παρακαλώ,να διευκρινίσεις πιο κουμπί εννοείς?
Αυτό είναι το τηλεκοντρόλ που έχω από την cosmote.
Αυτό το τηλεκοντρόλ αξίζει πλάκα πλάκα ?

Εκτός και αν εννοείς το δικό του τηλεχειριστήριο,αλλά και σε αυτή την περίπτωση,η ερώτηση παραμένει η ίδια 😄
Πιο κουμπί?

Attachments

• IMG_20251005_194214.jpg
    IMG_20251005_194214.jpg
    2 MB · Views: 15
  • Like
Reactions: furious99
Αυτό το τηλεκοντρόλ αξίζει πλάκα πλάκα ?
Εγώ το πήρα για το streamer,αλλά δεν κάνει.
Είναι για το samprina.
Και για να είναι ειλικρινής,εκεί δεν το έχω δοκιμάσει.
Όταν ανέβω Αθήνα,όπου έχω το samprina,θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω σχετικά.
Είναι και φτηνό (νομίζω 15-20ευρώ),οπότε μικρό το κακό αν δεν δουλεύει ούτε στο samprina.
Θα το δώσω στην κόρη μου ,που έχει cosmote box.

• Like
Reactions: angelalex
Εκτός και αν εννοείς το δικό του τηλεχειριστήριο,αλλά και σε αυτή την περίπτωση,η ερώτηση παραμένει η ίδια 😄
Πιο κουμπί?
Έχεις δίκιο, το κουμπί υπήρχε στο chromecast, και έχει καταργηθεί (το νήμα που το είδα στο reddit νόμιζα ότι αφορούσε το google streamer, αλλά αφορούσε το chromecast). Υπάρχει στο Homatics/G1:

• Like
Reactions: mdvq
Επειδή ενδιαφέρομαι στο νετφλιξ υποστηρίζει dolby atmos to streamer?Επίσης το cosmote το δείχνει οκ?Όποιος φίλος γνωρίζει ας βοηθήσει.Ευχαριστω.

Το cosmote το δείχνει άψογα.
Τον Αnt1, Netflix, rallyTV και Disney, εξίσου άψογα.
Dolly κλπ πολυκάναλα ,δεν ξέρω δεν απαντώ 😄.
Το έχω συνδεδεμένο με ethernet στο 5g router και παρόλο που το (υποτίθεται) 5g εδώ στο Λασίθι σέρνεται , δεν έχει κολλήσει ΠΟΤΈ!!

• Like
Reactions: cinephile