GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Re: Απάντηση: GPS / Navigator , τι προτείνετε ?

Mάλλον αυτό πρέπει να πήρε ε;
garmin61.jpg

Πληροφορίες μπορείς να βρείς εδώ για τα Garmin PNA
http://www.e-galaxy.eu/car_navigators.htm

Δε το έχω χρησιμοποιήσει,αλλά απο χαρακτηριστικά έχει καλά πάντως
Δε ξερω και κατα ποσο αναλυτικοί είναι οι χάρτες τους.
Ισως κάποιος φίλος που το έχει να σε βοηθήσει περισσότερο -bye-

Παντως εγω που εχω φορεσει garmin στο Νokia E66 εχω αγανακτησει.Οι χαρτες αθηνων ειναι για κλαμματα,εντελως αχρηστοι.
Το ταπεινο route66 ηταν κλασεις ανωτερο

Για οποιον θελει ενα καλο και φτηνο GPS , εγω πηρα το roadfinder μοντελο PNS 135 mono 99 ευρω !!!
Δεκτης Sirf III , κλειδωνει γρηγορα και αξιοπιστα.
Καλη ποιοτητα κατασκευης και το κυριοτερο ... παιρνει οτι προγραμμα θελεις.
Απο τη μανα του εχει το sygic, αρκετο ομορφο και ευχρηστο προγραμμα .

Εγω του εβαλα και το destinator 7 kai to igo 8 και ειμαι ετσι πληρως καλυμενος.

Συστηνεται ανεπιφυλακτα!!!

Εδω και 10 ημερες ειμαι και εγω κατοχος ενος Mio Moov 330 (το πηρα 169 ευρω απο το e-shop) , σε σχεση με το MLS destinator 3850 που ειχα πριν (το εδωσα στον αδερφο μου) εχει διαφορα θετικα οπως ο γρηγορος υπολογισμος , η καλυτερη οθονη και ποιοτητα κατασκευης αλλα και μερικα αρνητικα οπως η απεικονιση του χαρτη που δεν ειναι τοσο καλη οσο στο destinator.

Γενικα παντως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Απο αυτα που εχει σε αυτη τη σελιδα ποιο θα προτεινατε εσεις? Δε θα ηθελα να δωσω παραπανω χρηματα απο το πιο ακριβο αυτης της σελιδας, αλλα και λιγοτερα να εδινα δε θα μα χαλαγε:p Δε θα το χρησιμοποιω πααααρα πολυ οποτε δεν υπαρχει αναγκη για κατι το σουπερ ουαου. Η αληθεια ειναι οτι MLS Destinator Pro 4810 μου καθεται καλα. Για το navigon τι λετε?

Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα αυτό,
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...6A32E88BD57109518B926350A2805BE3EFEE1710FFF1C λόγω οτι τo λογισμικό του είναι απο τα καλύτερα αν οχι το καλύτερο,έχει ταχύτερο επεξεργαστή απ αυτά που υπάρχουν στην σελίδα,και οι χάρτες του εξελίσονται κι ενημερώνονται καλύπτοντας σήμερα το 85% της χώρας,και το σύστημα απεικόνησης του απέχει μακράν των υπολοίπων.
Βέβαια είναι λίγο "ζόρικο"στο "σπάσιμο" (εαν θέλεις να περάσεις κι άλλα συστήματα πλοήγησης πχ Destinator8,IGO8,MioMap2008 κ.λ.π)
σε σχέση με ένα Μio για παράδειγμα..
Καλή σου επιλογή....(

Αυτό το έχει δουλέψει κανένας;
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1267922&DIAGONIAL_SIZE=5+inches&category=69977967

Δείχνει όντως αληθινές φωτό από ΟΛΟΥΣ τους δρόμους ή μόνο στο Σύνταγμα;

Τι τρέχει; Destinator 7;

Τάσο, αφού γράφει "Πλοηγηθείτε σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις σε πραγματική διάσταση, 3D-Real-View: Αθήνα-Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Καβάλα, Λαμία, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Σέρρες, Αγρίνιο, Κατερίνη, Δράμα, Χανιά, Χαλκίδα". :BDBDG54:

καλά , άσε τι γράφουν οι διαφημίσεις.....ρωτάω αν όντως ισχύει στην πράξη και αν είναι γρήγορο. Διότι αν κάνει π.χ. 3 δευτερόλεπτα να φορτώνει την κάθε εικόνα επειδή έχει real γραφικά, όπως καταλαβαίνεις είναι άχρηστο.

Τελικά τι έχει; destinator;

οποιαδήποτε συσκευή πάνω από 100 ευρώ δεν αξίζει καθώς το sw δεν έχει τελειοποιηθεί, συνεπώς αγοράζουμε κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να μας δώσει πάντα σωστά αποτελέσματα...

Θα χρειαστώ κι εγώ ένα Navigator σύντομα.

Το θέλω κυρίως για το εξωτερικό και λιγότερο για Ελλάδα. Με ενδιαφέρει να έχει συνεχώς ενημερωμένους χάρτες, να μπορώ να αναζητώ π.χ. ξενοδοχεία με το όνομα των οδών σε κάθε πόλη εξελιγμένης χώρας (π.χ. Ισπανίας) αλλά και λιγότερο εξελιγμένης (π.χ. Σερβία) και φυσικά να έχει πλήρεις λειτουργίες εντός Ελλάδας.

Όριο τα 200-250 ευρώ.

Κάποιες προτάσεις;

Αν λοιπόν το κινητό δυσκολεύεται να αναγνωρίσει 10 ονόματα που το έχεις "εκπαιδεύσει" κιόλας να τα αναγνωρίζει, σκέψου το Navigator που πρέπει να αναγνωρίσει χιλιάδες διευθύνσεις...

Αν λέω... Δεν το ξέρω, υποθέσεις κάνω. Χλωμό πάντως μου φαίνεται και μέσα στην φασαρία της κίνησης όταν οδηγείς να μπορεί να αναγνωρίζει... Εκτός αν έχουν προοδεύσει τόσο πολύ τα software αυτά...

Θα χρειαστώ κι εγώ ένα Navigator σύντομα.

Το θέλω κυρίως για το εξωτερικό και λιγότερο για Ελλάδα. Με ενδιαφέρει να έχει συνεχώς ενημερωμένους χάρτες, να μπορώ να αναζητώ π.χ. ξενοδοχεία με το όνομα των οδών σε κάθε πόλη εξελιγμένης χώρας (π.χ. Ισπανίας) αλλά και λιγότερο εξελιγμένης (π.χ. Σερβία) και φυσικά να έχει πλήρεις λειτουργίες εντός Ελλάδας.

Όριο τα 200-250 ευρώ.

Κάποιες προτάσεις;

Ναι..αυτό που προτείνει ο φίλος nikosGX ειναι πολύ καλό,αφου το θές πρωτίστως για Ευρώπη και το Νavigon είναι απο τα καλύτερα συστήματα πλοήγησης.
Γιατί απο Ελλάδα και δει απο επαρχία...οι χάρτες του είναι πολύ πίσω ακόμη..

Last edited:
Πάντως και οι χάρτες του Destinator που έχω χρησιμοποιήσει για Ισπανία, Δανία, Σουηδία και Γερμανία δεν ήταν άσχημοι. Βέβαια πρέπει να τους φορτώνεις έναν-έναν ανάλογα σε ποια χώρα είσαι, αν και υπάρχει και ένας πανευρωπαϊκός με όλες τις κεντρικές αρτηρίες για να του δώσεις πχ από την Αθήνα να πας στο Όσλο χωρίς να αλλάξεις χάρτη...