Γράμμα στον Αγιο Βασίλη

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Εδώ και καιρό HD δέκτες πάνε κι έρχονται. Αλλοι εμφανίστηκαν στην αγορά, άλλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς, άλλοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια.
Σίγουρα όμως όλοι μας, άσχετα με το αν επενδύσουμε άμεσα ή όχι, γλυκοκοιτάζουμε κάποιον απο αυτούς.
Αν υποθέσουμε ότι λειτουργεί το ταχυδρομείο του Αι Βασίλη και για τα μεγάλα παιδιά, με τα μέχρι τώρα δεδομένα ποιον HD δέκτη θα θέλατε να σας φέρει?
Πείτε το, γιατί που ξέρετε, μπορεί να σας ακούσει..:worshippy:

Τον Reelbox Avantgarde (για το hardware), αλλά .....με software dreambox και σε τιμή ...δέκτη FTA! Ζητάω πολλά μήπως;
Α και τον θέλω ΤΩΡΑ! Δεν μπορω να περιμένω ως την πρωτοχρονιά!

Re: Απάντηση: Γράμμα στον Αγιο Βασίλη

Εγώ θα επιθυμούσα πιο γήινες καταστάσεις.
Τον Dreambox 8000 HD ας πούμε!

Τον αγοράζεις και χωρίς hdmi με hdcp?
(Λεμε τώρα...λες και ειναι εδω για να τον αγοράσεις...)
Ξεχασα να πω πριν ότι θα ήθελα να ειχε και τις δυνατότητες λήψεων και καθημερινής ενημέρωσης που υπόσχεται ο Lyngbox HD (αλλος δέκτης - φάντασμα κι αυτός!)

Εγώ πριν από λίγες μέρες έστειλα τα γράμματα των παιδιών μου στον Άγιο Βασίλη και δυστυχώς ξέχασα να του ζητήσω δώρο και για μένα . Θα του στείλω όμως ένα sms και θα του ζητήσω να συμπληρώσει στην λίστα του κι έναν Dreambox 8000 σαν αυτό του Αλέξη

Έναν Reelbox Avantgarde κι εγώ!! Οικονομία τώρα θα κάνουμε στον Άγιο Βασίλη; Έχει η χάρη του!! :worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράμμα στον Αγιο Βασίλη

Τον αγοράζεις και χωρίς hdmi με hdcp?
(Λεμε τώρα...λες και ειναι εδω για να τον αγοράσεις...)
Οχι βέβαια, για τους λόγους που αναφέρεις στο άλλο σου μήνυμα.
Το HDCP flag θα ενεργοποιηθεί αργά ή γρήγορα.
Φυσικά με τέτοια έλλειψη δεν θα τολμήσει να κυκλοφορήσει..
(αν και είμαι πεπεισμένος ότι με ανεπίσημα Images μπορεί να καλυφθεί αυτό ..το ελάττωμα)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και Linux HD δέκτες δεν εμφανίζονται.
Θ' αρχίσω τους συμβιβασμούς..

Θέλω ένα CubeRevo ή έναν Abcom 9000 HD.
(αλήθεια σε πόσες εκδοχές θα κυκλοφορήσει?)

Re: Απάντηση: Γράμμα στον Αγιο Βασίλη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και Linux HD δέκτες δεν εμφανίζονται.
Θ' αρχίσω τους συμβιβασμούς..

Θέλω ένα CubeRevo ή έναν Abcom 9000 HD.
(αλήθεια σε πόσες εκδοχές θα κυκλοφορήσει?)

CUBEREVO HD = AB IPBox 9000HD = RELOOK HD = HYRO 9000 HD
Μας το έγραψε πριν καποιες μέρες ο george from crete στο μεγαλο thread για τον AB IPBox 9000HD
Ακουσα μαλιστα για το Ρελουκ (που ειναι η μαμα εταιρεία όλων αυτών) ότι τα γνωστά καλόπαιδα έχουν επιτελέσει σημαντικό έργο και ότι θα υπάρχει υλικό για παιχνίδι απο την πρώτη στιγμή! (Να μην σας πάρω στον λαιμό μου βέβαια, έτσι άκουσα ...αλλά η γυναίκα μου λεει οτι δεν ακούω καλά!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράμμα στον Αγιο Βασίλη

Ακουσα μαλιστα για το Ρελουκ (που ειναι η μαμα εταιρεία όλων αυτών) ότι τα γνωστά καλόπαιδα έχουν επιτελέσει σημαντικό έργο και ότι θα υπάρχει υλικό για παιχνίδι απο την πρώτη στιγμή! (Να μην σας πάρω στον λαιμό μου βέβαια, έτσι άκουσα ...αλλά η γυναίκα μου λεει οτι δεν ακούω καλά!)
Και εμένα .. η γυναίκα μου άκουσε ότι το enigma είναι ήδη έτοιμο και επιμένει να μου φέρει έναν τέτοιο δέκτη ο κύριος με τα κόκκινα...
Για αυτό και ο συμβιβασμός.

Geia se oloys kai xronia polla

prosfata enas filos agorasa ena sxetika neo dekti skymaster dtc 5000. Boithodas ton ton exo parei spiti mou gia dokimes kai piamei arketoys doryforoys (ego exo piato 1m). prospatho omos na spaso kanalia alla den brisko to tropo na balo kleidia (poy exo brei para pola). O dektis diatheti mono RS232. Mipos kserei kaneis (as einai kai agios basilis) kapoio tropo gia na balo kleidia apo kanalia gia ton sygkekrimeno dekti? Pos emfanizo to hidden menu oste na bazo ta keys me to xeri h me software? Mipos einai klonos kanenos allou gnvstoy dekth oste na brethe mia akri.:
Thanks
X.

Last edited:
Geia se oloys kai xronia polla

prosfata enas filos agorasa ena sxetika neo dekti skymaster dtc 5000. Boithodas ton ton exo parei spiti mou gia dokimes kai piamei arketoys doryforoys (ego exo piato 1m). prospatho omos na spaso kanalia alla den brisko to tropo na balo kleidia (poy exo brei para pola). O dektis diatheti mono RS232. Mipos kserei kaneis (as einai kai agios basilis) kapoio tropo gia na balo kleidia apo kanalia gia ton sygkekrimeno dekti? Pos emfanizo to hidden menu oste na bazo ta keys me to xeri h me software? Mipos einai klonos kanenos allou gnvstoy dekth oste na brethe mia akri.:
Thanks
X.

To site www.satellite-heaven.de εχει λιστα με ολους τους δεκτες και τους κλωνους τους

Νομίζω ξεφύγαμε απο την ουσία του θέματος, δηλαδή το γράμμα προς τον Αγιο Βασίλη και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν..

Τα Χριστούγεννα απέχουν μια ανάσα, αλλά κάτι μου λέει πως ο Αγιος Βασίλης δεν έχει τίποτα για μας..
Ούτε όνειρα, ούτε άλλα κουτιά στον ορίζοντα.
Οι πιγκουίνοι δε θα 'ρθουν και φέτος..

Εγω του στελνω μια ευχη να τον πιασει κανα κοψιμο :BDGBDGB53: ωστε να αργησει και να μου ερθει ακριβως στις 10/01/08 με το AB IP BOX 900 HD στο σακουλι του κι ας μην παρω αλλο δωρο τωρα χριστουγεννιάτικα..-bye-

να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ