greg AVClub Enthusiast 18 June 2006 926 Γλυφαδα 24 December 2007 #21 Larry said: να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ Click to expand... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2thumb22sup: αλλα προλαβε η Marfin...
Larry said: να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ να αγορασει η SKY την ΝΟΒΑ Click to expand... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :2thumb22sup: αλλα προλαβε η Marfin...
cospan Senior Member 18 June 2006 484 Θεσσαλονίκη 26 December 2007 #22 Ένα Dreambox 8000HD θέλω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω μετά από πόσες Πρωτοχρονιές θα έρθει ο άγιος Βασίλης με τέτοια δώρα...:grandpa:
Ένα Dreambox 8000HD θέλω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω μετά από πόσες Πρωτοχρονιές θα έρθει ο άγιος Βασίλης με τέτοια δώρα...:grandpa:
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 7 January 2008 #23 Τελικά ο Αγιος Βασίλης δεν έφερε τίποτα! Με την προσδοκία μείναμε και φέτος..:frown:
kanenas AVClub Enthusiast 17 June 2006 819 Θεσσαλονίκη 8 January 2008 #24 Φαίνετε ότι τον σταμάτησαν οι σκοπιανοί στα σύνορα ... :smile:
Voreios Supreme Member 18 January 2007 4,750 8 January 2008 #25 Re: Απάντηση: Γράμμα στον Αγιο Βασίλη ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said: Τελικά ο Αγιος Βασίλης δεν έφερε τίποτα! Με την προσδοκία μείναμε και φέτος..:frown: Click to expand... Αφού δεν έφερε ο Αη Βασίλης...μπορούμε να περιμένουμε τον Αη Θανάση ή τον Αη Χαράλαμπο ή ακόμη και τον Αη Γιώργη! Ισως οι υπόλοιποι άγιοι να μην είναι τόσο τσιφούτηδες!
Re: Απάντηση: Γράμμα στον Αγιο Βασίλη ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said: Τελικά ο Αγιος Βασίλης δεν έφερε τίποτα! Με την προσδοκία μείναμε και φέτος..:frown: Click to expand... Αφού δεν έφερε ο Αη Βασίλης...μπορούμε να περιμένουμε τον Αη Θανάση ή τον Αη Χαράλαμπο ή ακόμη και τον Αη Γιώργη! Ισως οι υπόλοιποι άγιοι να μην είναι τόσο τσιφούτηδες!
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 8 January 2008 #26 Εγώ για μένα φρόντισα με τον Αγιο Δημήτριο και έλαβα έγκαιρα και πρόωρα το HD δώρο μου..