Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά

και γω στην επεστρεψα και σε ευχαριστω και παλι, αλλα δεν την εχω σε κοπια γμτ.... ποια μακακια κανω ο ποντιος και δεν το εχω παλι????

στη στέλνω ξανά και κράτα την

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά

και γω στην επεστρεψα και σε ευχαριστω και παλι, αλλα δεν την εχω σε κοπια γμτ.... ποια μακακια κανω ο ποντιος και δεν το εχω παλι????

προφανώς αφου την στειλεις και μετα δεν κανεις αντιγραφη το αρχειο backup απο το usb πισω στο δισκο τοου PS3

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες

στη στέλνω ξανά και κράτα την
:worshippy:ευχαριστω, οποτε leo οτι θα χρειαστω θα με κανεις δωρακια εσυ!!!:a0210: ολα μα ολα ειναι στο κεφαλι μας, τοσα και τοσα κανουμε δεν μπορει να μην εχω και εγω τσαμπα αμαξια!!!:flipout:

Αν είναι κόκκινος θέλει το ''ντάντεμα'' του όσο level και να είναι.. ;)
By the way λογικά αύριο ο δικός μου θα 40ρίσει.Αν δεν βρείς αλλού στείλε μην.

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Εγω εχω ενος ετους ακομα:flipout::flipout::flipout:αν μπορει καποιος να μου δωσει και μενα καναν 40αρη?[/

ειπα εχω 2 σαρανταρηδες και εναν που πλησιαζει τα 40.πως τους στελνω?

καλημερα.εχω 2 οδηγους 40αρηδες/πως μπορω να στον στειλω?

πας μπαίνεις μεσα στον οδηγο και λες give to friend απο το menu εκει που ειναι το γκαραζ καπου εκει διπλα εχει ενα κρανος. Ευκολο.

παιδια πεςτε μου ποσους μπορω να στειλω σε μια μερα......γτο απογευμα θα σας στειλω .............

πας μπαίνεις μεσα στον οδηγο και λες give to friend απο το menu εκει που ειναι το γκαραζ καπου εκει διπλα εχει ενα κρανος. Ευκολο.

to δοκιμασα δεν λεει να το δωσω σε φιλο...

-ARIS- PSN: MARS__ATTACKS (Άρης)

leo06 PSN:leonidhas07 (Λεωνίδας)

geopan973 PSN: geopan973 (Γιώργος)

Ηλίας Κ. PSN : alfaalfa_center

=silent= PSN : thanogr (Θάνος)

cupra330 PSN :cupra330 (σιμος)

Leonid PSN : turbakias

racer PSN: gt5maniac

alchemist PSN: alchemist-79

glaros PSN: dauel_ (Στρατος)

djgeo_gr PSN: djdiageo

xoxlios2002 PSN: xoxlios20 (Μιχάλης)

AS Mocca PSN: as_mocca

wizzy PSN: tsobanoskilo

yiorgos PSN: partyboy75

stavros_ PSN:stavros_ (Σταύρος)

suzakias PSN:suzakias

anastasis11 PSN:anastasis1101 (Tασος)

δεν εχει ενδιαφερων πια to gran turism.μου εμειναν το 9ωρο και τα 24ωρα(a spec)..δεν εχει ενδιαφερων πια....................στο b spec το εχω τερματισει.....