Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Βολεύει γιατί τώρα που φτάσαμε μισή χιλιάδα κάρα άντε να δείς ποιό σου λείπει... ;)
Ναι μου το ανέφερες σε άλλο θέμα το πόσο με μισείς...:firstprize:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Εγω ρε παιδια εκανα μια πατατα......πουλησα ολα τα αυτοκινητα που ειχα στο γκαραζ για να αγορασω το χ2010, και τωρα ειμαι ρεστος.

γιατί τα πούλησες,δεν σου έκανε αυτή που σου έστειλα?

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Τσέκαρε μια στην υπογραφή μου και αν δεις τίποτα που σου σου αρέσει πές μου.
Να κάνουμε και καμιά ανταλλαγή άμα είναι. ;)

εχεις πολλες ελλείψεις βλεπω :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

To κακο ειναι οτι τα πουλησα πριν με δωσεις το εργαλειο...τωρα 8α κανω το κολπο, και αν τα καταφερω θα σου στειλω πισω το χ2010.

Παιδιά μήπως έχει κανείς να μου στείλει την Ferrari 2007;
Θυμίζω είμαι ο turbakias.
Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

ξαναστειλτω, διοτι εκανα μακακια εχτες το βραδυ.

φιλε σταυρο ελπιζω να πηρες την φορμουλα που σου εστελα(ferrari 2010)ama τελειωσεςι στειλτην στον turbakia αμα την χρειαζεται ακομα και θα μου την στειλει αυτος πισω.............

φιλε σταυρο ελπιζω να πηρες την φορμουλα που σου εστελα(ferrari 2010)ama τελειωσεςι στειλτην στον turbakia αμα την χρειαζεται ακομα και θα μου την στειλει αυτος πισω.............

αφου πρωτα την στειλει σε μενα!!!

Παιδιά τη Ferrari 2010 την έχω, την 2007 θα ήθελα, αν την έχει κανένας.
Οπότε τη 2010 μη μου τη στείλετε.

αν καποιος εχει αντιγραφο απο την φερραρι του 07 την θελω.σταυρο στειλτει οπου θες να κανεται ολοι την δουλεια σας

καλημερα σε ολους τους φιλους
μηπως εχει κανενας καμοια lamborginy να μας στειλει μην να αγοραζουμε γιοα μια πιστα

ευχαριστω πολυ
@susukia το βραδυ θα σου επιστρεψω το φορτηγακη

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

καλημερα σε ολους τους φιλους
μηπως εχει κανενας καμοια lamborginy να μας στειλει μην να αγοραζουμε γιοα μια πιστα

ευχαριστω πολυ
@susukia το βραδυ θα σου επιστρεψω το φορτηγακη
lamborginy το βραδυ θα την εχεις.:a0210:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Στράτο σου επέστρεψα το VW, ευχαριστώ και πάλι!

Το πηρα Αρη, νασαι καλα.
Σορυ για την καθυστερημενη απαντηση, ημουν εκτος..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζή

την ξαναστειλα
και γω στην επεστρεψα και σε ευχαριστω και παλι, αλλα δεν την εχω σε κοπια γμτ.... ποια μακακια κανω ο ποντιος και δεν το εχω παλι????