Βασίλης Μ.
Senior Member
Βολεύει γιατί τώρα που φτάσαμε μισή χιλιάδα κάρα άντε να δείς ποιό σου λείπει... 
Ναι μου το ανέφερες σε άλλο θέμα το πόσο με μισείς...:firstprize:
Ναι μου το ανέφερες σε άλλο θέμα το πόσο με μισείς...:firstprize:
Εγω ρε παιδια εκανα μια πατατα......πουλησα ολα τα αυτοκινητα που ειχα στο γκαραζ για να αγορασω το χ2010, και τωρα ειμαι ρεστος.
Τσέκαρε μια στην υπογραφή μου και αν δεις τίποτα που σου σου αρέσει πές μου.
Να κάνουμε και καμιά ανταλλαγή άμα είναι.![]()
To κακο ειναι οτι τα πουλησα πριν με δωσεις το εργαλειο...τωρα 8α κανω το κολπο, και αν τα καταφερω θα σου στειλω πισω το χ2010.γιατί τα πούλησες,δεν σου έκανε αυτή που σου έστειλα?
ξαναστειλτω, διοτι εκανα μακακια εχτες το βραδυ.γιατί τα πούλησες,δεν σου έκανε αυτή που σου έστειλα?
ξαναστειλτω, διοτι εκανα μακακια εχτες το βραδυ.
φιλε σταυρο ελπιζω να πηρες την φορμουλα που σου εστελα(ferrari 2010)ama τελειωσεςι στειλτην στον turbakia αμα την χρειαζεται ακομα και θα μου την στειλει αυτος πισω.............
Παιδιά τη Ferrari 2010 την έχω, την 2007 θα ήθελα, αν την έχει κανένας.φιλε σταυρο ελπιζω να πηρες την φορμουλα που σου εστελα(ferrari 2010)ama τελειωσεςι στειλτην στον turbakia αμα την χρειαζεται ακομα και θα μου την στειλει αυτος πισω.............
ξαναστειλτω, διοτι εκανα μακακια εχτες το βραδυ.
dange:ernaehrung004:την ξαναστειλα
lamborginy το βραδυ θα την εχεις.:a0210:καλημερα σε ολους τους φιλους
μηπως εχει κανενας καμοια lamborginy να μας στειλει μην να αγοραζουμε γιοα μια πιστα
ευχαριστω πολυ
@susukia το βραδυ θα σου επιστρεψω το φορτηγακη
Στράτο σου επέστρεψα το VW, ευχαριστώ και πάλι!
και γω στην επεστρεψα και σε ευχαριστω και παλι, αλλα δεν την εχω σε κοπια γμτ.... ποια μακακια κανω ο ποντιος και δεν το εχω παλι????την ξαναστειλα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.