Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

καλησπερα θελω ενα αμαξι για να τρεξω στο gran tourismo all star.εχω 2 ford to ena race car to allo test car με περνανε για πλακα.εαν μπορω να σας βοηθησω σε κατι στο a spec ειμαι 26 level και στο b spec στο 19.επισεις θελω ενα αμαξι για να τρεξω στο πρωταθλημα formula gran tourismo.το nick name mou einai cupra330.σας ευχαριστω και αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως

Δεν θα την χρειαστώ. Χτύπησα μια παλιά μου αγάπη από τα μεταχειρισμένα (TVR Cerbera Speed 6)

καλησπερα θελω ενα αμαξι για να τρεξω στο gran tourismo all star.εχω 2 ford to ena race car to allo test car με περνανε για πλακα.εαν μπορω να σας βοηθησω σε κατι στο a spec ειμαι 26 level και στο b spec στο 19.επισεις θελω ενα αμαξι για να τρεξω στο πρωταθλημα formula gran tourismo.το nick name mou einai cupra330.σας ευχαριστω και αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως

Καλησπέρα. Κανονικά με το ford (υποθέτω ότι είναι το GT ή το GT40) κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, ειδικά αν έχεις κάνει και τις απαραίτητες βελτιώσεις. Δύσκολα μεν, αλλά γίνεται.
Αν δεν τα καταφέρνεις μπορώ να σου δανείσω το Pagani Zonda R 09 με 950 άλογα, αλλά σε προειδοποιώ ότι είναι αρκετά δύσκολο στην οδήγηση ειδικά με τα βοηθήματα απενεργοποιημένα. Εγώ με αυτό το πέρασα αλλά χωρίς να νικήσω παντού! 2 νίκες, μία δεύτερη και δύο τρίτες θέσεις και πολύ κοπάνημα σε ένα Pescarolo που είχε κάνει και αυτό 2 νίκες:slapface:
Παίζω βρώμικα, το ξέρω...

Αν το χρειαστείς θα πρέπει να περιμένεις λίγο γιατί προηγείται ο stavros_-bye-

καλησπερα.φιλε μου το εχω το pagani αλλα ειχα λαθος ρυθμισεις.σας ευχαριστω παντως

Αν το χρειαστείς θα πρέπει να περιμένεις λίγο γιατί προηγείται ο stavros_-bye-
Αύριο το απόγευμα θα ξαναμπώ οπότε, όποτε μπορείς στείλε. Thanks in advance.

Αύριο το απόγευμα θα ξαναμπώ οπότε, όποτε μπορείς στείλε. Thanks in advance.

Σταύρο, δυστυχώς ο Παγάνης είναι BLR. Σου έστειλα κάτι σχεδόν αντίστοιχο ...
Παρεπιμπτόντως τα Historic δεν τε έχω βγάλει ακόμα.:furious3:

Αυτό που έστειλες είναι σίγουρα καλύτερο. Λογικά μέχρι αύριο το βράδυ θα το έχεις πίσω. Αλήθεια πόσα megapixels είναι?:flipout: