Αν σου κάνει μια Lamborghini Murciélago LP 640 Chrome Line no problem..
Απο τι φαίνεται τα συλλεκτικά δεν στέλνονται...Αν μου κάνει λέει!!! Κωλοτούμπες κάνω!!! geopan973 to psn. Μόλις τελειώσω το event στην επιστρέφω πίσω στα καπάκια!
Δώσε κι εμένα μπάρμπα...Απο τι φαίνεται τα συλλεκτικά δεν στέλνονται...
Μόλις έφυγε μια Gallardo περιποιημένη..:firstprize:
Απο τι φαίνεται τα συλλεκτικά δεν στέλνονται...
Μόλις έφυγε μια Gallardo περιποιημένη..:firstprize:
Με το "Ring-AMG" τι έκανες?
Ερώτηση: Όσοι έχουν περάσει το ΙΑ-10 να σηκώσουν το χέρι.
Το traction control το είχες απένεργοποιήσει?
Ελπίζω να έβγαλες και την άλλη δοκιμασία με τις Gallardo:antlers:Bill ευχαριστώ πολύ! Σου επιστράφηκε με μερικά αλογάκια παραπάνω...:firstprize:
done.Δώσε κι εμένα μπάρμπα...
Ελπίζω να έβγαλες και την άλλη δοκιμασία με τις Gallardo:antlers:
done.
Δεν πειράζει μέχρι να φτάσω, θα έχω βγάλει κανά φράγκο και η Gallardo δεν είναι και πολύ ακριβή, λιγότερο απο 300Κ αν θυμάμαι καλά.:eek1:
Πρόσεχε τι γράφεις, το Σ.Δ.Ο.Ε καραδοκεί...:behead:
Μαγκες βοηθεια!
Θελω μια Ferrari γισ το πρωταθλημα στο Professional
Και επισης ενα βρετανικο για το British Lightweight (1200 kg max) επισης στο Professional
Εχουμε τιποτα?
psn: thanogr
Έχω κολλήσει στην πίστα Historic Racing Car Challenge. Υπάρχει ένα κωλάμαξο που λέγεται Toyota 7 Race Car '70 και με σκίζει ότι και να κάνω. Αν την έχει περάσει κάποιος ας μου στείλει το αμάξι με το οποίο την πέρασε γιατί ούτε με την Buick ούτε με το Cobra μπορώ να κάνω δουλειά. Thanks in advance.
H Φεραρι του geopan ειναι καλυτερη απο τη δική μου (πιο ελαφρια) και για το British Lightweights είχα χρησιμοποιήσει ένα μινι που δυστυχώς το έχω πουλήσει.Μαγκες βοηθεια!
Θελω μια Ferrari γισ το πρωταθλημα στο Professional
Και επισης ενα βρετανικο για το British Lightweight (1200 kg max) επισης στο Professional
Εχουμε τιποτα?
psn: thanogr
H Φεραρι του geopan ειναι καλυτερη απο τη δική μου (πιο ελαφρια) και για το British Lightweights είχα χρησιμοποιήσει ένα μινι που δυστυχώς το έχω πουλήσει.
F40 660 hp 1150 kg? geopan973
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μπερδεύτηκα με την Mini Challenge. Δυστυχώς όμως ούτε το TVR Tamora '02 με το οποίο την πέρασα, το έχω πλέον , καθώς το πούλησα και αυτό.mini? δεν με βαζει με mini εχω και το παλιο και το καινουργιο. Εφαγα πορτα. Εισαι σιγουρος?
Μου κανει. Θα σε κανω add αυριο και οποτε σε βολεύει την στέλνεις :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.