Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Αν σου κάνει μια Lamborghini Murciélago LP 640 Chrome Line no problem..

Αν μου κάνει λέει!!! Κωλοτούμπες κάνω!!! geopan973 to psn. Μόλις τελειώσω το event στην επιστρέφω πίσω στα καπάκια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

Αν μου κάνει λέει!!! Κωλοτούμπες κάνω!!! geopan973 to psn. Μόλις τελειώσω το event στην επιστρέφω πίσω στα καπάκια!
Απο τι φαίνεται τα συλλεκτικά δεν στέλνονται...
Μόλις έφυγε μια Gallardo περιποιημένη..:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκ

Δώσε κι εμένα μπάρμπα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκ

Bill ευχαριστώ πολύ! Σου επιστράφηκε με μερικά αλογάκια παραπάνω...:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκ

Με το "Ring-AMG" τι έκανες?

"Φαίνεται" ότι έχω -γενικά- πρόβλημα με το "Γερμανικό Δαχτυλίδι", όσων αφορά τα χρυσά... Εκεί είμαι χρυσός κατά το 1/3 αν και στα υπόλοιπα (ασημένια) βρίσκομαι πάντα σε απόσταση αναπνοής (λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο).

Ερώτηση: Όσοι έχουν περάσει το ΙΑ-10 να σηκώσουν το χέρι.
Το traction control το είχες απένεργοποιήσει?

Θα δω το replay (που μάλλον έχω σώσει) και θα σου πω λεπτομέρειες!

Πάντως σε γενικές γραμμές:lehrer:, όπου με έπαιρνε χρησιμοποιούσα μόνο ABS 1 καθώς είναι ο ταχύτερος συνδυασμός! Αν τώρα το κάρο (car) που χρησιμοποιείς είναι πολύ ατίθασο βάλε, το πολύ, traction control 1, αν και θα σου κόψει πάρα πολύ από την επιτάχυνση... Το καλύτερο είναι αν μπορείς να μάθεις να κοντρολάρεις το γκάζι (ήρεμα) βγαίνοντας από την στροφή χρησιμοποιώντας traction control 0!!!
Επειδή όμως είδα ότι χρησιμοποιείς χειριστήριο, δεν ξέρω στην πραγματικότητα κατά πόσο είναι δυνατό αυτό με το μικρό κουμπάκι του γκαζιού:chinscratch:
Και εννοείται από φρένο, μόνο το άκρος απαραίτητο, ένα μεγάλο ποσοστό επιβράδυνσης επιτυγχάνεται από μόνο του κατά την διαδικασία του "στριψίματος". Όσο λιγότερο φρένο κατά την είσοδο τόσο μεγαλύτερη ταχύτητα κατά την έξοδο. Το "πόσο" όμως πρέπει να το βρεις μόνος σου

Α! και άλλη μια συμβουλή: Η επίμονη επανάληψη στην ίδια δοκιμασία, κουράζει πολύ, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά οι χρόνοι απλώς να χειροτερεύουν. Παράτα το, τρέξε κάτι άλλο και ξαναγύρνα άλλη μέρα εκεί και θα εκπλαγείς:a0210:!

Είμαστε όμως OFF TOPIC εδώ, οπότε αν θες να συνεχίσουμε την κουβέντα στο άλλο thread.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζή

Bill ευχαριστώ πολύ! Σου επιστράφηκε με μερικά αλογάκια παραπάνω...:firstprize:
Ελπίζω να έβγαλες και την άλλη δοκιμασία με τις Gallardo:antlers:

Δώσε κι εμένα μπάρμπα...
done.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά

Ελπίζω να έβγαλες και την άλλη δοκιμασία με τις Gallardo:antlers:

done.

Μπαααα... Υπάρχει και άλλη δοκιμασία με Ladamborghini??? Δεν το ήξερα. Μάλλον δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί.

Δεν πειράζει μέχρι να φτάσω, θα έχω βγάλει κανά φράγκο και η Gallardo δεν είναι και πολύ ακριβή, λιγότερο απο 300Κ αν θυμάμαι καλά.:eek1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες

Δεν πειράζει μέχρι να φτάσω, θα έχω βγάλει κανά φράγκο και η Gallardo δεν είναι και πολύ ακριβή, λιγότερο απο 300Κ αν θυμάμαι καλά.:eek1:

Πρόσεχε τι γράφεις, το Σ.Δ.Ο.Ε καραδοκεί...:behead:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελ

Πρόσεχε τι γράφεις, το Σ.Δ.Ο.Ε καραδοκεί...:behead:

Έλα μωρεεεεεεεεεεέ... Με 30Κ καθαρίζουμε και με αυτούς. Το πολύ πολύ να τους το κάνω δώρο ...:ADFADF1:

Μαγκες βοηθεια!

Θελω μια Ferrari γισ το πρωταθλημα στο Professional

Και επισης ενα βρετανικο για το British Lightweight (1200 kg max) επισης στο Professional

Εχουμε τιποτα?

psn: thanogr

Last edited:
Έχω κολλήσει στην πίστα Historic Racing Car Challenge. Υπάρχει ένα κωλάμαξο που λέγεται Toyota 7 Race Car '70 και με σκίζει ότι και να κάνω. Αν την έχει περάσει κάποιος ας μου στείλει το αμάξι με το οποίο την πέρασε γιατί ούτε με την Buick ούτε με το Cobra μπορώ να κάνω δουλειά. Thanks in advance.

Έχω κολλήσει στην πίστα Historic Racing Car Challenge. Υπάρχει ένα κωλάμαξο που λέγεται Toyota 7 Race Car '70 και με σκίζει ότι και να κάνω. Αν την έχει περάσει κάποιος ας μου στείλει το αμάξι με το οποίο την πέρασε γιατί ούτε με την Buick ούτε με το Cobra μπορώ να κάνω δουλειά. Thanks in advance.

Join the f...ing club...:AFADF0:

Μαγκες βοηθεια!

Θελω μια Ferrari γισ το πρωταθλημα στο Professional

Και επισης ενα βρετανικο για το British Lightweight (1200 kg max) επισης στο Professional

Εχουμε τιποτα?

psn: thanogr
H Φεραρι του geopan ειναι καλυτερη απο τη δική μου (πιο ελαφρια) και για το British Lightweights είχα χρησιμοποιήσει ένα μινι που δυστυχώς το έχω πουλήσει.

H Φεραρι του geopan ειναι καλυτερη απο τη δική μου (πιο ελαφρια) και για το British Lightweights είχα χρησιμοποιήσει ένα μινι που δυστυχώς το έχω πουλήσει.

mini? δεν με βαζει με mini εχω και το παλιο και το καινουργιο. Εφαγα πορτα. Εισαι σιγουρος?

mini? δεν με βαζει με mini εχω και το παλιο και το καινουργιο. Εφαγα πορτα. Εισαι σιγουρος?
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μπερδεύτηκα με την Mini Challenge. Δυστυχώς όμως ούτε το TVR Tamora '02 με το οποίο την πέρασα, το έχω πλέον , καθώς το πούλησα και αυτό.

Μου κανει. Θα σε κανω add αυριο και οποτε σε βολεύει την στέλνεις :BDGBGDB55:

έχω και μια Lotus Elise δεν θυμάμαι ποια έκδοση, και αυτή ελαφρωμένη και σχεδόν πλήρως βελτιωμένη. Το πρόβλημα είναι οτί μπορώ να σου στείλω μόνο ένα αυτοκίνητο ανά ημέρα.:chinscratch:

Κάνει για το British Lightweight πάντως.