Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

grand τουρισμό all stars ποιο εργαλειο θελει βρε παιδια?
Formoula Gran turismo & Red bul X2010 για να είσαι σίγουρος. Επίσης με σχετική δυσκολία βγαίνει και με το minolta ή κάτι αντίστοιχο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

Formoula Gran turismo & Red bul X2010 για να είσαι σίγουρος. Επίσης με σχετική δυσκολία βγαίνει και με το minolta ή κάτι αντίστοιχο.
Eυχαριστω, παιδια εχει κανεις αυτα τα εργαλεια: Formoula Gran turismo & Red bul X2010 & minolta.

Δεν είναι απαραίτητα F GT και Χ 2010 . Με οποιοδήποτε αυτοκίνητο κλασης Le Mans βγαίνει γιά πλάκα. Το ίδιο φυσικά και με τα group C.

Και με το αυτοκίνητο κλειδί του GT = Corvette ZR1 φτιαγμένη (με περίπου 500Κ full = 918 hp) κερδίζεις στο Gt5 τα πάντα και χαλαρά.

δυστηχως μετα κοπων και βασανων καταφερα να μαζεψω τα λεφτα(αφου θυσιασα και καποια αγαπημενα αυτοκινητα)και πηρα μετα χειρισμενο ενα toyota gt one,και ετσι μπορεσα να κερδισω καποιους αγωνες που δεν κερδιζονταν με τιποτα.
υ.γ.χθες το βραδυ που επαιξα για καμια ωρα το μηχανημα αναψε και δουλευε συνεχεια το ανεμιστηρακι.λετε να μου ετοιμαζει καμια εκπληξη?τι μου προτεινετε,μηπως να το εβγαζα εξω απο το επιπλο που το εχω?

Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο , αλλά με την Corvette zr1 ου λέω παραπάνω , με κάποιες ρυθμίσεις σε αναρτήσεις , κιβώτιο , φρένα κερδίζονται τα πάντα με διαφορά 10-20 sec.

με τα υπερ-αμάξια le mans , group C τους αφήνεις πίσω από μισό έως ένα γύρο.

Ψάχνω τα παρακάτω αυτοκίνητα. Αν έχει κανείς κάτι απο όλα αυτά ας σφυρίξει.

BMW V12 LMR
MCLAREN F1 GTR
NISSAN R89C
NISSAN R92CP
NISSAN R390 GT1
PESCAROLO C60
PEUGEOT 905
MERCEDES CLK GTR
TOYOTA GT-ONE

psn: thanogr

Σου στέλνω και το NISSAN R92CP:a0210:

Μια φορά κι έναν καιρό κάποιος, κάπου, κάποτε είχε μια Ferrari F1.
Μήπως θα μπορούσε να μας στείλει μια φωτοτυπία και θα του την επιστρέψουμε άμεσα.
psn: geopan973:itsme:

cup αν μπορείς να μου τη φαξάρεις, και αν την θες διπλή στην επιστρέφω αμέσως.:grinning-smiley-043

εφυγε η φερραρι του 2010 στην εστειλα...........τωρα αμα μου γυρισεις 2 πισω δεν εχω προβλημα...... χαχαχαχα

cupra330 ευχαριστω για την τουοτα, το βραδυ θα στην επιστρεψω.[/QUO

με την υσηχια σου

hello paides ,exei kapoios ferrari formula gia to event??? thn stelnw sto kapaki pisw e,kai gia thn exipiretisi tou stelnw thn epomenh mera sxedon oti amaksi 8elei :):):)