Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,359
Homeless
Με το Gran Turismo 5 οι χρήστες του παιχνιδιού μπορούν να κάνουνε ανταλλαγές αυτοκινήτων με άλλους χρήστες. Βασική προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να είστε friend με κάποιο χρήστη και από κει και μετά ο κάθε χρήστης μπορεί να στείλει σε έναν άλλο οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Επειδή δεν μπορεί να γίνει αγοραπωλησία με Cr. συνιστάται ανταλλαγή ενός αυτοκινήτου με κάποιο άλλο ή και περισσότερα. Ο κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να δωρίσει 1 αυτοκίνητο την ημέρα. Συνεπώς αν κάποιος ψάχνει κάποιο αυτοκίνητο ή θέλει να προσφέρει κάποιο για ανταλλαγή μπορεί να το δηλώσει εδώ. Αν θέλετε προαιρετικά μπορείτε να κάνετε μια λίστα με τα αυτοκίνητά σας. Επειδή όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει δέσμευση ανταλλαγής και από τις 2 μεριές μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει ένα αυτοκίνητο που ενδεχομένως χρειάζεται σε κάποιο πρωτάθλημα δανικό και μετά να το επιστρέψει.

Για να δουλέψει σωστά το σύστημα παρακαλείται ο κάθε χρήστης που θέλει να βάλει μια αγγελία προσφοράς ή ζήτησης να γράφει και το username του στο Playstaion Network.

Οι ανταλλαγές μεταξύ των χρηστών γίνεται με δική τους ευθύνη και κατόπιν δίκη τους συνεννόησης. Το παρόν θέμα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αντιδικίες κλπ διαφορές μεταξύ χρηστών. Ο καθένας είναι υπεύθυνος από μόνος του.

magicoSakisPaoGR
και εγώ θέλω να κάνω ανταλλαγές
μου λυπούν καπια ιαπωνικά κλασικά αυτοκίνητα οπιος θελη

έχω φτιάξη το NISAN GT-R 07 εχω βαλη τα παντα επανω το εχω στους 842 HP
πιο χρησιμοποιείται εσης οπου να αξιζη η αγορά και να ξεπεραση σε ιπους το NISAN GT-R 07 ?
πιο να παρω ?
πηρα μια FERARI την εφτιαξα φουλ και εφτασα μονο στους 817ΗΡ

Last edited:
magicoSakisPaoGR
πηρα μια FERARI την εφτιαξα φουλ και εφτασα μονο στους 817ΗΡ

Λογικα το Ferrari ειναι ατμοσφαιρα γι' αυτο δεν ανεβαζει παραπανω ιπποδυναμη.

Αν και off-topic, απο τα λιγα αυτοκινητα που εχω οδηγησει εχω ξεχωρισει BMW M3, Mazda MX-5 και τελος BMW Z4 M Coupe οπου στην κυριολεξια το αυτοκινητο με ολα τα ηλεκτονικα απενεργοποιημενα κανει παπαδες, ειναι απιστευτο!!! :afro:

Χρειάζομαι ενα pickup truck για το πρωταθλημα που εχει στο amateur. Δεν βρισκω ουτε σε καινούργιο κατι αλλα ουτε και σε μεταχειρισμένο. Εχει κανείς τιποτα?

username: thanogr

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Χρειάζομαι ενα pickup truck για το πρωταθλημα που εχει στο amateur. Δεν βρισκω ουτε σε καινούργιο κατι αλλα ουτε και σε μεταχειρισμένο. Εχει κανείς τιποτα?

username: thanogr

Αν έχω ένα που το έχω ήδη χρησιμοποιήσει, μπορώ να στο δανείσω και μετά να μου το στείλεις, αφού τελειώσεις, πίσω?:idea:

Φυσικα και μπορεις. Και μετα οποτε χρειαστείς κατι και το εχω σου το δανείζω κι εγώ. Η αν θες κάνουμε ανταλλαγή.

Φυσικα και μπορεις. Και μετα οποτε χρειαστείς κατι και το εχω σου το δανείζω κι εγώ. Η αν θες κάνουμε ανταλλαγή.

Ok. Θα το κάνουμε το απόγευμα, σήμερα (μετά τις 21:00). Το μόνο που γνωρίζω όμως για το θέμα είναι ότι πρέπει και οι δύο να είμαστε συνδεδεμένοι την στιγμή που θα στο στέλνω και ότι πρέπει να σε βλέπω και να με βλέπεις στο Community, αλλιώς το Κάρο θα χαθεί για πάντα στο ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ:bang:!!!
Λεπτομέρειες για το "how" ντεν κσέρω...

Οχι οχι οχι εχεις λαθος πληροφόρηση. Το στελνεις και οποτε ανοιξω την κονσολα το λαμβανω. Δεν χανεται τιποτα και πουθενα. Ενας φιλος μου στειλε ενα αμαξι και το παρελαβα μετα απο 4 μερες που ανοιξα την κονσολα. Το πως γινεται ειναι ευκολο. Πας στο γκαραζ και μπαινεις μεσα στο αμαξι που θες και εκει μεσα στις επιλογες που εχει ειναι να το στειλεις σε ενα φιλο. Τοσο απλο.

Εχω ενα buick παλιο αν δεν το εχεις θα στο στειλω κανει για πολλα πρωταθληματα classic και muscle cars.

Οχι οχι οχι εχεις λαθος πληροφόρηση. Το στελνεις και οποτε ανοιξω την κονσολα το λαμβανω. Δεν χανεται τιποτα και πουθενα. Ενας φιλος μου στειλε ενα αμαξι και το παρελαβα μετα απο 4 μερες που ανοιξα την κονσολα. Το πως γινεται ειναι ευκολο. Πας στο γκαραζ και μπαινεις μεσα στο αμαξι που θες και εκει μεσα στις επιλογες που εχει ειναι να το στειλεις σε ενα φιλο. Τοσο απλο.

Εχω ενα buick παλιο αν δεν το εχεις θα στο στειλω κανει για πολλα πρωταθληματα classic και muscle cars.

Οκ. θα στο στείλω και ας είσαι εκτός (ελπίζω να έχεις δίκιο:afraid:)

Για τη buick θα σου πω αύριο μην την στέλνεις τζάμπα.

Ok. σου το έστειλα με κοντέϊνερ, χαχα!

thanks!!!!

να σου στειλω to buick???

Προς το παρόν είμαι οκ. από Αμερικάνικα.

Αυτό που μου λείπει είναι μια γρήγορη Ferrari και μια Lamborghini!!!:violent-smiley-030:

Έχω μια Lamborghini Countach άμα σε ενδιαφέρει.

Άμα είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις άλλες, για τον αγώνα Lamborghini, εννοείται ότι την θέλω! Το πολύ πολύ να ρίξω χρήμα να την ενισχύσω, και στην επιστρέφω "δυνατότερη":BDGBDGB53:!

Δεν θυμάμαι να σου πω την αληθεια. Μπορει και να μην εχω τρεξει το πρωτάθλημα που λες. Στην στελνω το βραδακι και αμα σου κανει καλώς!

+1
username: stavros_

+1
username: stavros_

Are you talking to meeeeee?:cool4:

Για πότε το θες?

Όποτε μπορέσεις στείλτο. Με το που τελειώσω το έχεις πάλι πίσω άθικτο. Thanks