έχω μια ferrari f1 2010 ανταλλάζεται με Red Bull x2010
φιλε μου η ferrari αυτη ειναι αχρηστη την αγορασα και εγω και δεν μπαινει πουθενα ακομα κλαιω τα λευτα που εδωσα.
Γεια χαρα σε ολους σας και καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα!!!
Βρε παιδια μιας και ολοι μας λιγο πολυ ψαχνουμε κατι για να διευκολυνουμε λιγο τη ζωη μας με το gran turismo ετσι κι εγω θα ηθελα εαν ειναι δυνατον χωρις να βαζω σε κοπο κανεναν να με διευκολυνει με καποια ανταλλαγη/δανεισμο αυτοκινητου στο παιχνιδι μπας και ξεκολλησουμε. Ευχαριστως ειμαι κι εγω στη διαθεση σας αν καποιος χρειαστει καποιο αμαξι και το εχω να τον εξυπηρετησω χωρις κανεναν δισταγμο. στο psn το name μου ειναi : Kostas 20VT και αυτο χρησιμοποιω και στο παιχνιδι. ΠΑντα για PS3 μιλαμε μην γινει κανενα λαθος. Ενημερωτικα ειμαι Level 24 και θα ηθελα κατι απο τα επακολουθα : Historic car 1979 ( πχ Ford GT 1969 Κλπ), Chapparal 2D ή 2J, Formula 1 οποιαδηποτε. Αυτα σε πρωτη φαση, θα χαρω πολυ για οποια συνεργασια με τον καθενα .
Φιλικα ,
Κωνσταντινος!
σε ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου συναδελφε συνSeatακια να υποθεσω! :firstprize: Οποτε θα εχεις καποιο απο τα 2 διαθεσιμα και ειμαι στην προτεραιοτητα στειλε μου ενα mail ,κανε με add με το psn account μου : Kostas 20VT ή με το mail μου [email protected]
επειδη δεν τα παω καλα το user name μου ειναι cupra330 kane me add.
Καλησπερα φιλε cupra. Το απογευματακι που θα γυρισω σπιτι κατα τις 8 παρα απο τη δουλεια θα σε κανω add. Θα μπορεσεις μηπως για σημερα να με εξυπηρετησεις με formula????
Σε ευχαριστω προκαταβολικα! :a0210:
Είμαι Level24 και μου έμεινε ο αγώνας με την φόρμουλα GT, Δεν την βρίσκω όμως πουθενά...:nounder: Ξεκληδώνει (εμφανίζεται) σε ανώτερο επίπεδο?
Σ' αυτή την περίπτωση έχει κάποιος να μου την δανείσει?
Ok. παιδιά θα περιμένω, γιατί έτσι κι' αλλιώς μόλις ξεπερνάω τα 2.500.000, οπότε και να την έβρισκα, μόνο θα τη λιγουρευόμουν:eating:...
κανε με add να στην στείλω (leonidhas07)
Εεεφτασεεεεε!!!
Στην στέλνω τώρα. Σόρρυ για την καθυστέρηση.Στα special μεταχειρισμένα υπάρχει σίγουρα όπως αναφέρθηκε..
Βέβαια στην στέλνω και εγώ όποτε τελειώσει με αυτή ο Στάυρος.
Παιδιά έχει κανείς να μου δανείσει αυτοκίνητο για να μπω στο γερμανικό πρωτάθλημα στους extreme αγώνες, level 23 νομίζω, και για το Historic cars;
Το όνομα μου στο ps3 είναι: turbakias.
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.