Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Οκ.σε θυμήθηκα thanogr hehehe.

yeap.

Δεν πιστευω να το βιαζεσαι το Formuleto γιατι δεν ξερω αν θα τα καταφερω με την μια και ποτε. Δηλαδη κατι μερουλες το χρειαζομαι σιγουρα. Ε?

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Ευχαριστώ για τα αυτοκίνητα:worshippy:, μόνο που από τη χαρά μου τα άνοιξα αμέσως και ξέχασα ποιος μου έστειλε ποιο, για να το στείλω πίσω...

Τα θέλω για να πάρω μέρος στις "Εποχιακές Διοργανώσεις" - Δοκιμαστικό χρονομέτρησης Νο4

geopan973 - Lancer Evolution Super Rally Car 03'

Δίνουν τίποτε αυτά τα events ή είναι απλά για το ονόρε?

ARIS*

Πηγα αγορασα το Peugeot του αλλαξα λαδακι να ανεβασει bhp του φόρεσα και ενα turbaki (τιποτα αλλο δεν παίρνει φυσικά πάνω) και στο έστειλα με το TIR. Μονο προσοχη θελει στρώσιμο διοτι εχει 0 KM :D:D:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

yeap.

Δεν πιστευω να το βιαζεσαι το Formuleto γιατι δεν ξερω αν θα τα καταφερω με την μια και ποτε. Δηλαδη κατι μερουλες το χρειαζομαι σιγουρα. Ε?

Κράτα το όσο τραβάει η ψυχή σου, καμία βιασύνη.
Το Πεζουλάκι θα στο στείλω σε 2-3 μέρες (το πήρα - ευχαριστώ - πρέπει να είναι λιγο ποιο γρήγορο από το Minolta - θα τα κοντράρω να δω)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτ

Μάλλον για το ονόρε όπως το λές. Το έτρεξα με το C4 WRC και βγήκα κάτι γύρω στο 8.000στός και απογοητεύτηκα, λέω δεν μπορεί, τόσο πολύ σκούριασα? Μετά κοιτάω τα "τοπ τεν" και μετά τα τοπ 100 και βλέπω ότι όλοι (99%) τρέχουν με Lancer Evolution Super Rally Car 03' ενώ το υπόλοιπο (1%) με SX4 WRC 08' Impreza Rally Car 03' Impreza WRC 2008!

Εχω το Impreza του '03. Κανε με add και στο στελνω...

Θα το ήθελα αλλά το κακό είναι ότι θα κάνω τουλάχιστο 4-5 μέρες να στο στείλω, γιατί χρωστάω αλλά κάρα να στείλω πριν. Πολύ χαζός ο περιορισμός του ενός αυτοκινήτου το 24ωρο. Και μάλιστα δεν μπορείς να στείλεις 23:55' και μετά 00:05', πρέπει την άλλη μέρα 23:55' και πάλι...:bang:

Νομίζω ότι σε έχω add εδώ και πολύ καιρό, για τσέκαρε, μάι PSN ιζ MARS__ATTACKS

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκ

Κράτα το όσο τραβάει η ψυχή σου, καμία βιασύνη.
Το Πεζουλάκι θα στο στείλω σε 2-3 μέρες (το πήρα - ευχαριστώ - πρέπει να είναι λιγο ποιο γρήγορο από το Minolta - θα τα κοντράρω να δω)

Κρατα το Peugeot οσο θες και δωσε κανα αλλο αυτοκινητο απο αυτα που εχεις να δωσεις αλλου. Οταν το χρειαστώ τοτε θα σου πω εγω να μου το στειλεις. Προς το παρον εχω να βγαλω το Formula 1 πρωταθλημα το οποιο επειδη ειναι μεγαλο δεν βλεπω να το πιανω πριν απο την Δευτερα δεδομένο οτι το ΣΚ θα λειπω. Οποτε δεν θα το χρειαστω συντομα.

Last edited:
Το δικό μου account στο PSN είναι alfaalfa_center.

Μπαίνω συνήθως μετά τις 21.00 το βράδυ

kapoios εχει το τουοτα μου που ειναι για τα ιστορικα και επειδη πρεπει να το στειλω και αλλου δεν μου το εχει επιστρεψει..............

Μήπως να ανακεφαλαιώσουμε ποιοι είμαστε εδώ και στο PSN?

Γιατί έχουμε αρχίσει να χάνουμε τον μπούσουλα? Οέο?:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκινήτων)

Μήπως να ανακεφαλαιώσουμε ποιοι είμαστε εδώ και στο PSN?

Γιατί έχουμε αρχίσει να χάνουμε τον μπούσουλα? Οέο?:ernaehrung004:

Αρχίζω εγώ:

-ARIS- PSN: MARS__ATTAKS (Άρης:music-smiley-005:)

Το Μισουζβήσει σου με πήγε από τους 8.000 πρώτους στους 150:ernaehrung004:, έκανα 1'30''700'':firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 - Μικρές Αγγελίες (Προσφορά & Ζήτηση Αυτοκ

Το Μισουζβήσει σου με πήγε από τους 8.000 πρώτους στους 150:ernaehrung004:, έκανα 1'30''700'':firstprize:

... Το είδα... τρελοκομείο...:2thumb22sup:

-ARIS- PSN: MARS__ATTAKS (Άρης)

leo06 PSN:leonidhas07 (Λεωνίδας?)

geopan973 PSN: geopan973 (Γιώργος)

Ηλίας Κ. PSN : alfaalfa_center