Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Tέλος Μαρτίου έρχεται το GT5 Prologue για Ευρώπη και Αμερική,συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Η πλήρης λίστα για τα αμάξια όπου θα περιλαμβάνει είναι τα εξής:

Acura NSX '91
Alfa Romeo 147 TI 2.0 TWIN SPARK
Alfa Romeo Brera Sky Window 3.2 JTS Q4
Audi R8 4.2 FSI R tronic
Audi TT Coupe 3.2 quattro
BMW BMW Z4
BMW BMW 135i Coupe
BMW BMW M3 Coupe
Chevrolet Corvette Z06 (C6)
Daihatsu Copen Active Top
Daihatsu OFC-1
Dodge VIPER GTS
Ferrari 599
Ferrari F430
Ford Mustang V8 GT Coupe Premium
Honda INTEGRA TYPE R (DC5)
Lancia DELTA HF Integrale Evoluzione
Lexus IS F
Lotus Elise 111R
Lotus Elise
Mazda ATENZA Sport (2007 Tokyo Motor Show reference exhibit)
Mercedes-Benz SL 55 AMG (R230)
Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR
Mitsubishi Lancer Evolution X GSR Premium Package
Nissan SKYLINE GT-R Vspec II Nur (R34)
Nissan Fairlady Z Version S (Z33)
Nissan Skyline Sedan 350GT Type SP (V36)
Nissan Skyline Coupe Concept
Nissan Skyline Coupe 370GT Type SP (V36)
Nissan GT-R Proto
Nissan GT-R (R35)
Renault Clio Renault Sport V6 24V
Subaru IMPREZA WRX STI (18inch BBS Wheel Option)
Suzuki Cappuccino (EA21R)
Suzuki SWIFT Sport
TVR Tuscan Speed Six
Volkswagen Golf IV GTI

Έχετε την δυνατότητα να δείτε τα πλήρεις χαρακτηριστικά των μοντέλων, στο επίσημο site gran-turismo.com

Στις 26 Μαρτίου και με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 33 ευρώ, επισημοποιήθηκε η κυκλοφορία του στην Ευρώπη. Το Gran Turismo 5 Prologue θα διατίθεται και στο Playstasion Store στην ιδία τιμή. Μέτα από δυο ημέρες από την κυκλοφορία θα υπάρχει το GT5 Prologue & Bundle
gt5bundle.jpg

Πηγή:kotaku

Gran Turismo 5 Prologue - Screenshot
01.jpg

H νέα,ευχάριστη προσθήκη για δυνατότητα split – screen multiplayer
02.jpg

03.jpg

04.jpg

Πηγή: psonly

Έχει ανακοινωθεί, θα γίνει σίγουρα αυτή η προσθήκη μάλλον για να μας αποζημιώσουν για τόσους μήνες αναμονής.

παιδιά τι κάρτα πρέπει να έχω για να παραγγείλω απ'το play com; ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μην είναι πιστωτική.

Μπορεις να παιξεις με χρεωστική... Εγώ χρησιμοποιώ της Alpha Bank & Πειραιώς χωρίς κανένα πρόβλημα..

χθες είπα να βάλω το gt4 του ps2.Δεν μπόρεσα να το παίξω σε σχέση με το concept που κατέβασα απ'το pstore.Υποτίθεται ότι είναι και σε upscalling στραβώθηκα με την ανάλυση στη 40άρα.Αν συνηθίσει το μάτι σε hd μετά τα βλέπεις όλα χάλια.(ps2)

παιδιά τι κάρτα πρέπει να έχω για να παραγγείλω απ'το play com; ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μην είναι πιστωτική.
Με προπληρωμένη visa electron (electronic use only, δηλ. δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για αγορές από καταστήματα...). Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος...
Εγώ έχω attica bank gift card. Τη φορτώνεις με το ποσό που θες και κάνεις αγορές μέσω internet. Μέχρι 200e η προμήθεια της τράπεζας είναι 1 ευρώ...

Αν και μεγαλος λατρης το GT τα μονοθεσια formula 1 που εχει το παιχνιδι ποτε δεν με εντυπωσίασαν στην κίνηση τους. Να υποθεσω οτι και το GT5 θα ειναι μια απο τα ιδια

Ξέρετε μήπως το GT Prologue αν θα το βάλουνε και στο pstore; (για ολοκληρωμένο εννοώ όχι demo)

Το Gran Turismo 5 Prologue έρχεται στις 26 Μαρτίου στα 33 ευρώ, ενώ μία μέρα μετά θα υπάρχει μέσω του PSN.