Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

και εγω δευτερα πρωι στα multir@@@
λετε να εχει ερθει και γιαννενα?

Γιατί τί κακό υπάρχει βρε Spyrmak στο να αγοράζεις κάτι? Το λες,λες και όλοι εμείς που αγοράζουμε κάτι είμαστε τα κορόιδα και εσύ ο έξυπνος.

Κοίτα για τη συγκεκριμένη αγορά δεν έχει και άδικο...

Σας μοσχοπουλάνε ένα "φορτωμένο" demo για 30 ευρώ... Αν είστε τόσο περίεργοι να το παίξετε νοικίαστε το ή κατεβάστε το "demo" demo και κάντε υπομονή λίγους μήνες για να πάρετε ολόκληρο το παιχνίδι!

Ετσι τουλ'ον θα κάνω εγώ ;)

ρε παιδια τον αν καποιος θα αγορασει κατι ειναι υποκειμενικο
αλλα οταν μιλαμε για πσ3
λιγες λεξεις ερχονται στο μυαλο
gt.gta.mgs.
κτλπ..
εγω παντως και τα μισα να ειχε σε πιστες και αμαξια παλι θα το αγοραζα .
με το demo demo εχει διαφορα .εχει καλυτερα γραφικα και πολλα αλλα καλυτερα

Κοίταξε ο λόγος που ο καθένας μας αγοράζει κάτι,από παιχνίδι μέχρι Tv μπορεί να διαφέρει.Για εμένα η αξία των 30 ευρώ δεν είναι ισάξια της απόλαυσης που θα μου δώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι για τις κάποιες ώρες που θα αποδράσω λίγο από την καθημερινότητά μου.Πότε δεν ήμουν της λογικής ας περιμένω γιατί σε 5 μήνες θα έχει βγει κάτι πιο καλό,πιο ολοκληρωμένο,το οποίο θα δικαιολογεί πλήρως τα χρήματά μου.Και σου ξαναλέω δεν είναι η περιέργεια του να παίξω το game αλλά η ανάγκη του να κάνω κάτι διαφορετικό.Είμαι και κτητικός χαρακτήρας και ποτε δεν μου άρεσαν έννοιες όπως: δανεικά χρήματα-γυναίκες κλπ,έχει τη χάρη του να ξέρεις ότι κάτι σου ανήκει.:ernaehrung004:

Κοίταξε ο λόγος που ο καθένας μας αγοράζει κάτι,από παιχνίδι μέχρι Tv μπορεί να διαφέρει.Για εμένα η αξία των 30 ευρώ δεν είναι ισάξια της απόλαυσης που θα μου δώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι για τις κάποιες ώρες που θα αποδράσω λίγο από την καθημερινότητά μου.Πότε δεν ήμουν της λογικής ας περιμένω γιατί σε 5 μήνες θα έχει βγει κάτι πιο καλό,πιο ολοκληρωμένο,το οποίο θα δικαιολογεί πλήρως τα χρήματά μου.Και σου ξαναλέω δεν είναι η περιέργεια του να παίξω το game αλλά η ανάγκη του να κάνω κάτι διαφορετικό.Είμαι και κτητικός χαρακτήρας και ποτε δεν μου άρεσαν έννοιες όπως: δανεικά χρήματα-γυναίκες κλπ,έχει τη χάρη του να ξέρεις ότι κάτι σου ανήκει.:ernaehrung004:

δεν ειπα οτι εισαστε κοροιδα αλοιμονο.

κι εγω εχω αγορασει παιχνιδι.

αλλα ελεγα αν το αγορασω να αγορασω το ολοκληρο...-bye-

Κρίμα...περίμενα πολλά από την Polyphony, αλλά για εμένα φαίνεται ότι έχει πλέον χάσει την θέση του Βασιλιά των racing sims...
Δεν νοείται simulation χωρίς damage...:ADFADF1: