Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Παιδες , γνωριζει κανεις ποτε λενε οτι θα βγει στο φως το GT5 ολοκληρο ?
Εγω ενα προλοκγ πηρα απο τα GT και δεν παιρνω αλλο ,γιατι εκτος του οτι θα κολησω ασχημα θα πρεπει να παρω και 2η τηλεοραση στην κυρα .:flipout::flipout:
Ασε που μ αυτες τις επιστροφες που βλεπω σκεφτομε να καθυστερησω ακομα την αγορα του PS3 και να το παρω λιγο πριν βγει το GT5 .

Eιδα και το νεο τιμονακι της logitech για το GT που στην ουσια ειναι ενα pro force μεταλαγμενο και σε καμμια περιπτωση δεν εχει την ποιοτητα και στιβαροτητα του G25 .
Ελπιζω τουλαχιστον να μην κληρονομησει την τιμη του γιατι αν αμερικη μερια κανει 150$ εδω θα κανει τουλαχιστον τοσα σε ευρω σε πρωτη Γκριχελαντ φαση .

Παιδες , γνωριζει κανεις ποτε λενε οτι θα βγει στο φως το GT5 ολοκληρο ?

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Chris Hinojosa-Miranda (SCEA associate producer) το τελικό προιον είναι περίπου ένα χρόνο μακριά από την ολοκλήρωση του (Για τους δύσπιστους).

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Chris Hinojosa-Miranda (SCEA associate producer) το τελικό προιον είναι περίπου ένα χρόνο μακριά από την ολοκλήρωση του (Για τους δύσπιστους).

Για 2009 αρχες η τελος 2008 το υποψιαζομουν κι εγω αφου βγαλανε το προλονκιον τωρα , αλλα απ οτι φαινετε θα παει ακομα πιο πισω.
Ωραια ξερω τι θα μου παρω τα επομενα Χριστουγεννα ...........ενα PS3:flipout::flipout:γιατι το Blue ray μπορει να περιμενει .

Αλλωστε ο μονος λογος που πηρα ολα μου τα PS αυτος ηταν .......τα GT.
thanks soumis -bye-

Ελπιζω να ειναι η καινουργια φουρνια 40ριων PS3 αυτή και ΟΧΙ η προηγουμενη που εβγαζαν προβληματα με τα blu-Ray drives...:grandpa:

Η τιμονιερα ειναι η παλια και ειναι οπως το ειπες ............απλα πακετο και οχι καμμια προσφορα.:ears:

Εγω ηδη την εχω , αλλα για καποιον που δεν την εχει δεν λεει να επενδυσει πανω της μιας και η νεα θα ειναι ταλε κουαλε για το GT 5 και θα προσφερει εξτρα πορωση με τα τριμακια πανω στο τιμονι .
Back of λοιπον και μην βιαζεσε Διονυση .-bye-

Back of λοιπον και μην βιαζεσε Διονυση .-bye-

Έτσι κι αλλιως ΔΕΝ προκειται να παρω το πακετακι, γιατί έχω ήδη 40GB PS3...-bye-

Απλά αναρωτιόμουν αν εχουν αλλαξει την "παρτίδα" τον προβληματικών κονσολών που παρουσιαζαν προβληματα με τα drives τους.... (Μεσα στις οποιες ήταν και η δική μου και μου την αλλαξαν...) :grandpa:

Τωρα, σε ότι αφορά την τιμονιέρα, ΔΕΝ με αφορά προς το παρόν ούτε η παλιά , ούτε η καινουργια, μιας και ΔΕΝ εχω ακομα racing games.... Ασε να περασει λιγος καιρος (να τερματισω και το Devil may cry 4 και το VIKING που το περιμενω σε καμια εβδομαδα ) και βλέπουμε... :grinning-smiley-043

Να ρωτήσω κάτι... Αυτή η τιμονίερα αξίζει για την αγορά του Bundle??

Έχει καλή επαναφορά και δυνατό μηχανισμό ανάδρασης?? Σκεφτόμουνα να πάρω το bundle με το PES 2008, δεδομένου ότι το GT5prologue θα το κατεβάζω από το PSstore που κοστίζει 6euro.
Αξίζει δλδ αυτή η τιμονιέρα έναντι ενός έξτρα χειριστηρίου και του PRO 2008 (που είναι στο άλλο bundle) ??

Να ρωτήσω κάτι... Αυτή η τιμονίερα αξίζει για την αγορά του Bundle??

Έχει καλή επαναφορά και δυνατό μηχανισμό ανάδρασης?? Σκεφτόμουνα να πάρω το bundle με το PES 2008, δεδομένου ότι το GT5prologue θα το κατεβάζω από το PSstore που κοστίζει 6euro.
Αξίζει δλδ αυτή η τιμονιέρα έναντι ενός έξτρα χειριστηρίου και του PRO 2008 (που είναι στο άλλο bundle) ??

Φιλε μου η τιμονιερα ειναι απλα Must Have για οποιον ασχολειτε με racing games και δεν νοειτε σοβαρος παικτης των GT χωρις τιμονιερα.
Ειδικα αυτες της logitech η G25 και η Drivingforce pro που παει 900" μοιρες απο τερμα σε τερμα ειναι το κατι αλλο.
Απλα το συγκεκριμενο πακετο που αναφερθηκε παραπανω δεν ειναι καν προσφορα μια και μονη της κανει 90 ευρω στο ιδιο μαγαζι. (150 την ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε)