Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Στο δικό μου GT, με update και 720p τρέχει σφαίρα!!! Κυριολεκτικά!

Ναι αλλα εγω παιζω 1080 και εκει ειναι αλλες οι απαιτησεις. Βρε μεχρι να βγει το update Θα το εχω τερματίσει:D

Θες 1080p,τρομάρα σου...:flipout:

silent το update το έχεις κατεβάσει και έχεις ακόμα κολλήματα...?

Επειδή κι εγώ το update δεν μπορώ να το κατεβάσω με τίποτα (τουλάχιστον 30 απόπειρες...), μπορεί κάποιος να πει τι προσφέρει ώστε τουλάχιστον να ξέρουμε αν αξίζει να παιδευόμαστε?

Θέλει υπομονή,γερά νεύρα και τύχη μέχρι να γίνει επιτυχή η εγκατάσταση του update.

“Spec II” Update Information

Additional Cars
- 34 Additional Cars have been added, for a total of 71 cars. [Additional Car List]

Additional Racetrack
- “High Speed Ring (normal/reverse)” has been added, for a total of 6 tracks, 12 layouts.

Additional Mode
- Drift Trial
- 2 Player Battle

New Features
- Performance Points
- Quick Tune
- Real Time Adjustment (RA) feature (Compatible with Driving Force GT)

Event
- All event content have been updated.
- Number of events per class raised from 8 to a total of 10 each.
- Improvements have been made to the user interface

Driving Options
- “AI Level” added
- No. of Laps added
- “Driving line” added
- “Active Brakes” deleted
- “Active Steering” moved from Option (Can be adjusted in 3 levels, effective for wireless control pad as well).

Option
- Added No. of laps setting for “Arcade / 2 P“ (Infinite/2-00)
- Added “Units” (Distance, Power, Torque)
- Added “Demo” (Auto demo start interval, demo duration, demo content settings)
- Added real time adjustment feature related items in “Change Button Assignments”
- Added “Temperature” display settings under “Network”
- Added “Delete Course Records”(offline) under “Utilities”

- Added Free Run (practice run mode) in race events
- Changed so that the host is not always in the 1st place grid position in online race events

Other
- Garage selection added to Event and Online
- 4 stages including Kyoto added to the My Page background
- Measures taken against taking shortcuts in various tracks
- Improved penalty judgment
- Upper limit of credits raised to Cr.20,000,000
- Compatibility with the Driving Force GT steering wheel planned for release by Logicool®
- Improved controllability using the wireless controller pad
- Updated Manual
- Tyre selection in Arcade fixed to S2

Caution
- Key assignments will be reset by the update.
- Ranking will be reset by the update.
- 1,540MB or more HDD space is required for the update
- Please read other contents under “Please read before updating” for more details.

* To update, you will need a Playstation 3 connected to the internet with a broadband connection, and "Gran Turismo 5 Prologue" (Either the Blu-ray disc version or downloaded version).

*Προσοχή μετά το update θα χάσετε όλα τα save στο GT5 Prologue.

Πηγή: gran-turismo.com

Γιάννη thanks, αμεσότατος όπως πάντα -bye-

Μου κάνει βέβαια εντύπωση ότι κάποια από αυτά που αναφέρονται, στο δικό μου υπάρχουν ήδη... Μάλλον η κάθε παρτίδα θα 'χει και κάτι παραπάνω, οπότε τα φέρνουν όλα στο ίδιο επίπεδο.

Μια που το 'φερε η κουβέντα, έχουμε κάνα cheat να ξεκλειδώσουμε κάνα όχημα?
Διότι αν περιμένουμε να μαζέψουμε 2.000.000 για να αγοράσουμε την F1 θα :grandpa:

Εγω παντως Update δεν θα κανω γιατι δεν εχω σκοπο να ξαναπαιξω απο την αρχη το παιχνιδι το οποιο μαλιστα ειναι και νοικιασμενο απο το videoclub εδω και 3 μερες. Μπραβο στην SONY:twoguns:

Από ότι ξέρω δεν υπάρχει κάποιο cheat, πάντα ήμουνα κατά των cheats.
Πάντως ggoudel αν θες την F1,παίζοντας στην B class 160 games θα την αγοράσεις...:flipout:

Ναι,όντως δεν αξίζει silent.

Και εμένα με την 5η, 6η φορά κατέβηκε, ψαχνόμουν και εγώ μήπως η ασύρματη σύνδεση είχε πρόβλημα.
Πάντως είναι απίστευτο. Είναι η πρώτη φορά που παίζω grand turismo και έχω εντυπωσιαστεί. Δηλαδή αν αυτός είναι ο πρόλογος το κυρίως παιχνίδι πως είναι;
Καλά και το online είναι άλλο πράγμα όπως και να το κάνουμε (έναν αγώνα έπαιξα και με σκίσανε), φοβερό. Νομίζω από τα απόλυτα must για ps3.

Νομίζω ότι τελικά κατέληξα στο τι χρειάζομαι για να παίξω σωστά GT:D:D:D

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Θέλω κ εγω ένα τέτοιο.
Βάλε με στην λίστα για να το παραγγείλουμε..

Υ.Γ. Με την m3 μαζί..:ernaehrung004:

Ολα πακετακι :ernaehrung004:

Ρε παιδιά πως βελτιώνεται το αμάξι; δεν το βρήκα.

Μου είπαν οτι το αμάξι βελτιώνεται εάν τελειώσεις τις κατηγορίες A,B,C ! εκεί ξεκλειδώνει το tuning, οπου πειράζεις χαρτογράφηση, gear ratios και όλα αυτά ωραία!! :SFGSFGSF:

Ρε παιδιά από play.com όταν έρχεται το παιχνίδι σπίτι είναι συστημένο το δέμα ή αν δεν σε βρούν σπίτι απλά το παρατάνε στο γραμματοκιβώτιο??

Μη μου το ψιρίσει κανείς και τρέχω μετά....

Το αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο σαν ένα οποιοδήποτε γράμμα, δεν κοιτάνε καν αν είσαι σπίτι. Θα πρέπει να εμπιστευτείς τους γείτονές σου.

Λοιπον ....χθες δεν ειχα τι να κανω και πηγα Πλαισιο και ''χτυπησα'' την τιμονιερα με το gran ..prologue..
Oι εντυπωσες για το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλες..κι εχω κολλησει πανω στο τιμονι
το μονο που με χαλασε ειναι το μενου και οτι προς το παρων δεν γινεται tuning στα αμαξια του γκαραζ μου..
οπως διαβασα πιο πανω πρεπει να τελειωσω το A,B,C, ........
Ισχυει??