Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

ok..τα εβγαλα ολα,και το ειδα...
απλα δε μου αρεσε πολυ το ''φτιαξιμο'' των αυτοκινητων,και μου φαινεται αρκετα δυσκολο το S που ανοιξε....
Για να δουμε....θα το τερματισω?

παιζει κανεις σας με τιμονιερα logitech g25?
πειτε εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι να τη παρω

Λοιπον....κατεβασα και το patch η οπως το λενε για το gran tourismo ,και ΔΕΝ χαθηκαν ουτε τα saves ουτε τιποτα...
επαιξα και στο online game και ειναι φανταστικο..
Βεβαια εβγαινα ολο τελευταιος ωσπου ανακαλυψα τον τροπο να τους σκιζω...Α ρε Γερμανάκια....ολη μερα παιζουν παιχνιδια χεχε

καλη ειναι αλλα ακριβη εγω τωρα σκεφτομαι logitech driving force pro

Πρωτη ειναι η τιμονιερα..

οποιος παιζει Gran Turismo πρεπει να την εχει.

Exo kai ego to G25. Alla tin vgazo se trapezia kai grafia mexri tora. Pou tin vazete esis? Exi kanis kanena race seat?

εγω πηρα ενα καθισμα bucket αντιγραφη της sparco 140ε .θα δειξω φωτο οταν μπορω.βεβαια παλι θα μπει η τιμονιερα

hello guys,εγώ παρέλαβα gt5 prologue πριν μια βδομαδα από i-play, γιατί περίμενα να το πάρω μαζί με gtaIV. Προσπάθησα να κάνω το update γύρω στις 15 φορές. Συνέβη το εξής: σε όλες τις προσπάθειες σε κάποια φάση μου πέταγε update failed.2 ή 3 φορές(sorry δεν θυμαμαι ακριβως) το update προχώρησε εως το 50%.Α,να πω ότι όλες οι απόπειρες έγιναν συνεχόμενα(δλδ failed,ξανά καπάκι, failed και ούτο καθ'εξής).Τελικά ξαφνικά μου άνοιξε κανονικά και έδειξε ότι το update έγινε (spec ii). Αυτά!!!

Και μια ερώτηση: Πως στον π#@!#ο παίρνεις χρυσλο στα time trials ; Να χτυπιέμαι, με το ζόρι ασημενιό. Δεκτά κάθε είδους μπινελίκια...!

Sorry, άλλη μια ερώτηση αν ξέρει κανείς να μου πει: αν πάρεις σε όλους τους αγώνες αντιπροσωπειών χρυσό, κερδίζεις τίποτα ή τζάμπα το χρήμα και ο χρόνος;

χαιρετω τους συνραλυστες. φιλε emer77 τσαμπα ο χρονος και το χρημα δε δινει τπτ απολυτως. οσο για την αλλη ερωτηση σου την εχω και εγω. τα εχω ολα χρυσα εκτος απο τα time trials και τον overtake με την f40 στο S. εχω δοκιμασει ενα σωρο ρυθμισεις αλλα μεχρι το ασημενιο φτανω σε ολα. ειδικα με το cappuccino στο α παραλιγο να παρω το χρυσο(το εχασα για 0.09) οταν στην ευθεια ηρθε ενα bmw και μου εριξε μια απο πισω και με εφτασε 200 χλμ. μαλλον αυτος ειναι ο τροπος

Καλη σπέρα είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις το χρώμα στο αυτοκίνητο που ήδη έχεις αγοράσει στο GT5?