Gran Turismo 5 (PS3)

Προσωπικά πιστεύω πως είναι το μεγάλο στοίχημα της sony απέναντι στο jailbreak. Λογικά έχουν κάνει ότι περνάει απο το χέρι τους προκειμένου να μην μπορεί να παίξει σπασμένο αφού αναμένεται να πουλήσει πολλεεεεεεεεες κόπιες. Θα ξέρουμε σίγουρα τις επόμενες μέρες. :)

τα αυτοκινητα που εχουμε αποκτησει στο GT Prologue,θα μπορουμε να τα μεταφερουμε στο GT5 ή θα πρεπει να ξαναρχισουμε απο την αρχη?

Τελικά η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι 24/11 ή την άλλαξαν πάλι;

Στο Πλαίσιο πάντως είδα 30 Νοεμβρίου, ενώ αρχικά έλεγε 24.

manolara, έτσι δε θα είχε νόημα το παιχνίδι :p

Εγώ έχω κάνει προπαραγγελία την Collector's Edition (το μοντέλο της SLS AMG θα το πάρω σε μεγαλύτερη κλίμακα :p) και σήμερα ήρθε e-mail από το play.com ότι η παραγγελία μου έχει φύγει.

Συνεπώς, τελείωσαν τα ψέμματα! Gentlemen, start your engines!

Πώς κατάφερες και παρήγγειλες από το play? Νομίζω στο Help λέει ότι δεν στέλενει αντικείμενα πάνω απο 30 λίρες στην Ελλάδα.

Εγώ πάντως το παρήγγειλα από amazon uk στα 45 ευρώ, δωρεάν μεταφορικά και θα το έχω στις 25 Νοεμβρίου μέσω ups...Πιστεύω αν υπήρχε ένα παιχνίδι που άξιζε να το αγοράσετε αυτό θα ήταν το Gran Turismo που έκανε 5 χρόνια στην προετοιμασία και η Sony έβαλε πάνω απο 100 εκ. κεφάλαιο για την ανάπτυξή του, γι'αυτό μην το ψάχνεται μέσω jailbreak...

Κανονικά παραγγέλνεις από play.com ακριβότερα αντικείμενα, έχω παραγγείλει αρκετές φορές τέτοια.

Σημερα ηρθε και σε μας, απο αυριο μετα τις 21.00 μπορουμε να το δινουμε.

Το πηρα σπιτι....οποτε αναμενετε μεγααααλη νυχτα! :D

Εντυπωσεις συντομα...

Το αφησα να κανει install ολο το παιχνιδι στο σκληρο (προαιρετικο ειναι) και ζητησε ~50 λεπτα!!!

Εχει menu και στα Ελληνικα!

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Πόσα GB η εγκατάσταση;

Κάπου διάβασα αυτό:

"It took 40 minutes. First bunch of installed data is actually 6.4GB, but we have already learned that game will continue to install (decompress) the data during playtime."

Σημερα ηρθε και σε μας, απο αυριο μετα τις 21.00 μπορουμε να το δινουμε.

Το πηρα σπιτι....οποτε αναμενετε μεγααααλη νυχτα! :D

Εντυπωσεις συντομα...

τι λεει το παιχνιδι?

Το αφησα να κανει install ολο το παιχνιδι στο σκληρο (προαιρετικο ειναι) και ζητησε ~50 λεπτα!!!

Εχει menu και στα Ελληνικα!

τι νόημα έχει αφού φαντάζομαι θα πρέπει πάλι να έχεις μέσα το δισκάκι?

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

τι νόημα έχει αφού φαντάζομαι θα πρέπει πάλι να έχεις μέσα το δισκάκι?

Φορτωνει γενικοτερα πιστες κτλπ πιο γρηγορα.

Πήγα στο seven spot να το αγοράσω και μου είπανε οτι μετά τις 9 το βράδυ θα είναι διαθέσιμο για αγορά αν και το έχουν!!!!

OMG Αμερική γίναμε :rifle: