Gran Turismo 5 (PS3)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Πήγα στο seven spot να το αγοράσω και μου είπανε οτι μετά τις 9 το βράδυ θα είναι διαθέσιμο για αγορά αν και το έχουν!!!!

OMG Αμερική γίναμε :rifle:

Μόνο την απλή, την collector's μετά από μια εβδομάδα @%*&#:damnyou:

Δε μου λες, τα πετάλια έτσι τα πήρες ή έχεις κάνει πατέντα;

Απλώς τα γύρισα ανάποδα...

Σε μισή ώρα αρχίζω τα licenses!!!

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DSC09826.JPG
    DSC09826.JPG
    158 KB · Views: 183
  • DSC09827.JPG
    DSC09827.JPG
    120 KB · Views: 186
Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Μόνο την απλή, την collector's μετά από μια εβδομάδα @%*&#:damnyou:

Ναι οντως το collectors θα ερθει απο εβδομαδα.....διοτι η Sony εχασε ενα container καπου στο Ισδραηλ!!! Το signature απο την αλλη θα ειναι εδω μαλλον την Πεμπτη!

αν και ηθελα να παρω την collectors edition δεν με βλεπω να κρατιεμαι αλλη μια εβδομαδα και μαλλον θα παρω την απλη.
απλως δεν ξερω αυτα τα προεγκατεστημενα (ετοιμα για οδηγηση)αυτοκινητα τι λενε.
θα αξιζε την αναμονη για αλλες 8 μερες?

Σε μια εβδομάδα το Collector's!?!?!?!? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Με βλέπω να παίρνω το κανονικό

Τα ελληνικά είναι σωστά η θα γελάσουμε;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ COLLECTOR'SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :@:@:@:@

Λιγα λογια για το παιχνίδι μετά από 2-3 ώρες που ασχολήθηκα.

H εγκατάσταση στον σκληρό πήρε 45 λεπτά χρονομετρημένα. Οταν ξεκινάει σου λεει 20 λεπτα αλλα τελικα ειναι εικονικός ο χρονος. Αρκετα γρήγορα loading times μετα την εγκατάσταση. Πήρα το πρώτο δίπλωμα και άρχισα να παίζω. Εχει και B Spec το οποιο εισαι manager ενος οδηγου και του δινεις οδηγιες μεσα στον αγωνα. Το συγκεκριμένο feature θεωρώ οτι δεν έπρεπε να ενσωματωθεί μιας και είναι σαν arcade. Και στην τελικη να παιξουμε θελουμε και οχι να βλεπουμε αλλους να παιζουν. Επαιξα και λιγο kart πλακα εχουνε. Οσο παιζεις ανεβαίνεις level σε experience. Με βαση το experience μπορεις να αγορασεις αυτοκινητα. Δεν εχει σημασια ποσα λεφτα διαθετεις. Πχ αν εχεις 80,000cr και πας να αγορασεις ενα αυτοκινητο που εχει 50,000 αλλα ειναι level 5 και εσυ level 3 δεν μπορεις να το αγορασεις. Οταν παιζεις και τρακαρεις με τους αλλους βαράνε κορνες. Εχει και μαγαζι για να αγορασεις και μεταχειρισμένα. Με βαση παντα το level που εισαι σου εμφανιζει αντιστοιχα αυτοκινητα. Εχει 2 μαγαζια για μοντιφιες. Στο 1 αλλαζεις λαδια πλένεις το αμαξι βαζεις αλλες ζαντες αλλαζεις χρωμα κλπ. Στο αλλο τα υπόλοιπα. Επισης εχει αμα θες να φτιάξεις πίστες. Οχι τιποτα τρομερο μάλλον πατάτα θα έλεγα. Σαν gameplay αλλα και γραφικα νομιζω οτι ειναι σαν το prologue δεν νομιζω οτι εχει ουσιαστικες διαφορες. Αυτα προς το παρόν -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Τα ελληνικά είναι σωστά η θα γελάσουμε;

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ COLLECTOR'SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :@:@:@:@

Μια χαρά είναι τα Ελληνικά του, τα έβαλα για πλάκα στην αρχή αλλά αποδίχτηκαν χρήσημα στο σημείο, ιδίως, που παίρνεις λεπτομερείς οδηγίες από μια ευχάριστη γυναικεία φωνή (στα Ελληνικά) για το πως να πάρεις σωστά την κάθε άδεια!

Και εγώ το ψολλέκτορ'ς έχω παπαραγγείλει και επειδή δεν μπορώ να περιμένω μια βδομάδα το νοίκιασα...:damnyou:

Ααααα!!! Το ποιο σημαντικό δεν είπα: έχει βελτιωθεί σημαντικά (προς το ποιο αληθινό) το μοντέλο οδήγησης!!!

Last edited:
πατάτα περίμενα και τελικά επιβεβαιώθηκε...

1. γραφικα ουσιαστικά καμία βελτίωση απο το prologue και ίσως με πιο πολλα bug (προσέξτε τις σκιές πριόνια)

http://www.youtube.com/watch?v=clkTycGheUE

2. gameplay ,δεν έχω διαβάσει τίποτα καλο

3. online (?) εδώ έχουμε καμια πρόοδο απο το χάλι online του prologue?

4. simulation ...no comments

http://www.youtube.com/watch?v=qotsrSxyqXA&feature=player_embedded

εγω πηρα σημερα το πρωι την απλη εκδοση,απο το public συνταγματος,με 70 ευρω και περιμενω την ωρα που θα φυγω απο την δουλεια για να δω τι μπορει να κανει το παιχνιδι.
εντυπωση παντως μου εκανε το γεγονος οτι στο metropolis στην πανεπιστημιου δεν το ειχαν προς πωληση,ενας πωλητης μαλιστα μου ειπε οτι σημερα θα το εστελναν?
παντως απο τα λιγα που διαβασα χθες το βραδυ σε ενα site σχετικα με το gt5 το παιχνιδι πρεπει να ειναι απο τους καλυτερους προσωμοιοτες οδηγησης.

πατάτα περίμενα και τελικά επιβεβαιώθηκε...

1. γραφικα ουσιαστικά καμία βελτίωση απο το prologue και ίσως με πιο πολλα bug (προσέξτε τις σκιές πριόνια)

Κοιταξε να δεις πατατα δεν μπορεις να το πεις τουλάχιστον απο θεμα gameplay αλλα τα γραφικα όντως ειναι καπως. Ισως και χειροτερα απο το prologue.