Βασίλης Μ.
Senior Member
Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)
Ξεκίνα να τα χαλάς..
Είναι από τα καλά του παιχνιδιού..
Ξεκίνα να τα χαλάς..
Είναι από τα καλά του παιχνιδιού..
41..???
Νόμιζα οτι πάει μέχρι το 40..
Στο B-Spec / Professional Series/ GT World Championship, ο οδηγός μου (Class 18), αν και τρέχει με Minolta 1040 HP (δηλαδή με σχεδόν διπλάσια ιπποδύναμη από τον συναγωνισμό) καταφέρνει να μην πάρει το πρωτάθλημα. Κερδίζει με το ζόρι Σάρτη και Νίρμπουργκρινγκ ενώ στη Μαδρίτη πάντα τερματίζει τελευταίος!!!
Αυτό το πρωτάθλημα το θέλω οπωσδήποτε για να μου δώσει δώρο το Pagani και να γλυτώσω 2.600.000.
Με τι πρέπει να τρέξει για να κερδίσει; με Formula; Όποιος το έχει πάρει με τι έτρεξε ο οδηγός του;
Διαφορετικούς λογαριασμούς στην κονσόλα.
Τον παρακολουθείς τον αγώνα ή τον βάζεις να τρέξει και βλέπεις τι έχει γίνει στο τέλος? Με το ίδιο αυτ/το το έβγαλα, σε περίπου ίδιο επίπεδο (18-20) απλά ήμουν από πάνω και τον επιβράδυνα, επιτάχυνα και του έδινα εντολή προσπεράσματος ανάλογα τις συνθήκες. Μην τον βάζεις να προσπεράσει σε σημεία με συνεχόμενες στροφές για παράδειγμα. Μην τον αφήνεις να κουλάρει όταν είναι ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα ή όταν είναι πρώτος. Είναι βαρετό αλλά από ένα σημείο και μετά γίνεται καλος και δεν χρειάζεται να τον παρακολουθείς.
Τέλος έχει σημασία και το σετάρισμα του αυτοκινήτου. Αν δεν μπορείς να πάρεις εσύ τους συκεκριμένους αγώνες ΑΝΕΤΑ μην περιμένεις από τον κουλο να τα καταφέρει...
To σκεφτηκα αυτο, αλλα πως θ αλλαζεις λογαριασμο μεσα στο παιχνιδι ?
Γινεται ή πρεπει να φευγω απο το παιχνιδι και να αλλαζω λογαριασμο απο το κυριως μενου και μετα να ξαναμπαινω στο gt5 ??
A... kala!
Πάρτε και δεύτερη κονσόλα και δεύτερο GT5, να παίζετε online κοντρούλες!
Μακάρι να έπαιζε και η γυναίκα μου GT5, αντίθετα αυτή βγάζει καντήλες...:argue::slapface:
Στο B-Spec / Professional Series/ GT World Championship, ο οδηγός μου (Class 18), αν και τρέχει με Minolta 1040 HP (δηλαδή με σχεδόν διπλάσια ιπποδύναμη από τον συναγωνισμό) καταφέρνει να μην πάρει το πρωτάθλημα. Κερδίζει με το ζόρι Σάρτη και Νίρμπουργκρινγκ ενώ στη Μαδρίτη πάντα τερματίζει τελευταίος!!!
Αυτό το πρωτάθλημα το θέλω οπωσδήποτε για να μου δώσει δώρο το Pagani και να γλυτώσω 2.600.000.
Με τι πρέπει να τρέξει για να κερδίσει; με Formula; Όποιος το έχει πάρει με τι έτρεξε ο οδηγός του;
Μακάρι να έπαιζε και η γυναίκα μου GT5, αντίθετα αυτή βγάζει καντήλες...:argue::slapface:
τι στάδιο είναι ο οδηγός σου ?
έμενα το περνάνε εύκολα με 787 race car αλλά ασχολούμαι λίγο μαζί τους
join the club :Banane0:
Εχει κανεις κάποιο αυτοκίνητο τύπου "Stealth" να μας πει υπεύθυνα αν στέλνεται σε άλλο χρήστη ή όχι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.