Gran Turismo 5 (PS3)

Gran turismo 5 και 3D

Ξερει κανεις πως βλεπουμε 3d στο Gran Turismo 5 βρε παιδια ?Μην με παρεξηγειτε ειμαι φρεσκος στο θεμα.Εχω την panasonic vt 20 3d tv και το PS3 fat 60αρι με περασμενο το τελευταιο firmware.Στις ρυθμισεις του παιχνιδιου δεν βρισκω κατι......:chinscratch:

Ενεργοποίηση στερεοσκοπικού 3D

Options -> Hardware -> 3DTV mode settings
Αυτες τις επιλογες που τις βρισκω στην κονσολα η στο μενου του παιχνιδιου?δεν βγαζω ακρη εχω ψαξει και τα δυο......:BXVZCBXZ6:

Αυτες τις επιλογες που τις βρισκω στην κονσολα η στο μενου του παιχνιδιου?δεν βγαζω ακρη εχω ψαξει και τα δυο......:BXVZCBXZ6:
Στα μενού του παιχνιδιού.

Έχω το τελευταίο toyota που δίνει η αντιπροσωπεία που είναι nascar. Στους αγνώνες nascar όμως απενεργοποιούνται τα ηλεκτρονικά κρατήματα κτλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ενεργοποιήσουμε; Ρυθμίσεις γι' αυτό το αυτοκίνητο έχουμε για τους συγκεκριμένους αγώνες;

Ορίστε φίλε μου

Suspension:
Ride Height- F+15, R-15
Spring- F 18.4, R 18.5
Dampers(both ext and comp) F8 R8
anti-roll bars F6 R6
Camber F 0.5 R 0.5
toe angle F 0.0 R 0.2

Gear ratios by race, both A and B-spec:

Race 1: Indy - Superspeedway
Driving Options: All assists OFF
Settings: Gear Ratio set at 360KM/H - 224 MPH

Race 2: Grand Valley
Driving Options: Traction Control 1, Skid Recovery Force On, ABS 10
Settings: Gear ratio at 310KM/H - 193 MPH

Race 3: High Speed Ring
Gear Ratio at 310 KM/H - 193 MPH

Race 4: Laguna Seca
Settings: Gear Ratio at 260 KM/H - 162 MPH

Race 5: Daytona
Driving Options: All Assists OFF
Settings: Gear Ratio set at 360KM/H - 224 mph.

I am back! Πάει ο σκληρός μου. Τα κακάρωσε ...:behead:
Έ και, θα μου πείτε. Υπήρχε μια φήμη ότι αν αλλάξεις σκληρό δίσκο το save του GT5 δεν αναγνωρίζεται. ΑΚΥΡΟΝ! Έβαλα ξανά τον 40άρη ορίτζιναλ της κονσόλας, και μετά από κάποια ταλαιπωρία, ελέω 3.56, εγκατέστησα ξανά το παίγνιο μαζί με το update και μετά από κάποια λεπτά αγωνίας ανακάλυψα ότι το γκαράζ μου δεν ήταν άδειο!!!:party:

Ήμουν βέβαια τυχερός γιατί ο σκληρός δεν τα είχε παίξει εντελώς και μπόρεσα και εγκατέστησα την δεύτερη έκδοση της 3.56 αλλιώς ...http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1507044&postcount=13

Για δωσε και κανα λινκ για το πως τα καταφερες...

Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο, απλά άλλαξα τον σκληρό και έβαλα ξανά τον παλιό. Το μοναδικό δύσκολο ήταν να περάσω την 3.56 έκδοση σε usb και να την αντιγράψω και στους δυο σκληρούς.

Αν, χτύπα ξύλο, "πάθει" ο σκληρός κάποιου από το forum χτυπήστε π.μ. και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι έκανα.

Κάποια λινκ για αντικατάσταση σκληρού:

http://community.us.playstation.com/message/2364652
http://www.videojug.com/film/how-to-change-a-playstation-3-hard-disc

Re: Gran turismo 5 και 3D

Ξερει κανεις πως βλεπουμε 3d στο Gran Turismo 5 βρε παιδια ?Μην με παρεξηγειτε ειμαι φρεσκος στο θεμα.Εχω την panasonic vt 20 3d tv και το PS3 fat 60αρι με περασμενο το τελευταιο firmware.Στις ρυθμισεις του παιχνιδιου δεν βρισκω κατι......:chinscratch:

προσεχε με το 3d γιατι μετα απο λιγο στο πλασμα θα βλεπεις

MEGA
Γυρος 1
:flipout::flipout::flipout:

καλησπέρα και από εμενα καινούργιος στο παιχνίδι ...
ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια ώστε να paro μια σειρά για το game... είμαι Alvl 9 και Blvl 1 έχω πολύ δρόμο ακόμα.
όταν ξεκίνησα στο αρχάριος ida κάποιους agones που θέλει κάτι κλασικά αμάξια αλλα πουθενά δεν υπάρχουν η είναι κάποια που είναι ακριβά τι κάνω για αυτά ? περιμένω από τα μεταχειρισμένα αν μου βγάλει???
Κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω εκτος ότι πρέπει να οδηγάω και να βγαίνω 1oς? :P
Με τα φράγκα που κερδίζεις τι πρέπει να κανεις? να τα φιλάς για να πάρεις 1 συγκεκριμένο αμάξι ώστε να συνεχίσεις το game??kai ksana mana to idio meta?
Αυτά τα oliga έως τώρα αν θέλετε να μου πείτε κάποια βασικά για το GT5 πείτε τα πριν αρχίζω να λιώνω...
Me to online kati pire to mati moy prin gia kathe tetarti kati ginete ???
Για το online game οποιος θέλει για friend είμαι ο anastasis1101 δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω κάτι άλλο στοιχειο...
Thnx και πάλι και sorry αν σας κούρασα

Last edited:
Παιρνεις αυτοκινητα και τα βελτιωνεις αναλογα με τις διοργανωσεις.Οταν φτασεις σε υψηλοτερα level θα χρειαστει να βελτιωσεις καποια στο τερμα για να ανταπεξελθεις στις απαιτησεις των open διοργανωσεων.
Οτι δεν βρισκεις στα καινουργια, μπορει να το βρεις στα μεταχειρισμενα.Επισης να ξερεις οτι και στα διπλωματα και στις ειδικες διοργανωσεις σου δινει ως επαθλο αυτοκινητα που μπορει να σου φανουν χρησιμα.Κατα τα αλλα.....καλο καψιμο.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Στους αγώνες on-line ξέρει κανεις ακριβώς τι είναι και τι κάνει η "ώθηση" που αναγράφεται στις προδιαγραφές της πίστας.

P.S. ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις.

"ώθηση" πρέπει να είναι αυτό που λένε (σε έλεύθερη μετάφραση) οι Άγγλοι: εφέ του λάστηχου. Υπήρχε και στο GT5Prologue (μόνιμα ενεργοποιημένο) και θα το περιέγραφα ως εξής:

Αν ενεργοποιήσεις την ώθηση τότε είναι σαν να συνδέει ένα αόρατο λάστιχο, τον πρώτο με αυτούς που τον ακολουθούν! Όσο μεγαλύτερη η απόσταση τόσο μεγαλύτερη η ελκτική δύναμη! Προσδίδει ενδιαφέρον σε αγώνες που οι παίκτες δεν είναι του ιδίου επιπέδου, γιατί μικραίνει το χάσμα μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου! Μην φανταστείτε όμως ότι κάνει και θαύματα για τους "αργούς" απλώς τους δίνει μια μικρή "ώθηση" επιπλέον...

Το μονο σπαστικό που έχει το game είναι για εμενα ότι σου λέει η πιστα otι δέχεται μονο αυτά τα αμάξια .... που να θυμάσαι τώρα ολa αυτά που σου λέει για να πας πίσω και αγοράσεις το συγκεκριμένο και το ξεχάσεις αίντε πάλι πίσω.... έπρεπε να έχει μια επιλογή για αγορά διαθέσιμης εκείνης τις ώρας.... επειδή είμαι καινούργιος στο PS3 στο GT5 μπορεί να θέλω πολλά :P απλός μερικές διοργανώσεις σου λέει κάποια συγκεκριμένα αμάξια και πας πίσω μπρός για να βρείς το κατάλληλο..... εκτος μονο αν το έχεις αγορασμένο οποτε σου δίνει στην επιλογή στο γκαράζ... Ektos an moy peite mia kali taktiki apo toys epagkelmaties edw