Αυτες τις επιλογες που τις βρισκω στην κονσολα η στο μενου του παιχνιδιου?δεν βγαζω ακρη εχω ψαξει και τα δυο......:BXVZCBXZ6:Ενεργοποίηση στερεοσκοπικού 3D
Options -> Hardware -> 3DTV mode settings
Στα μενού του παιχνιδιού.Αυτες τις επιλογες που τις βρισκω στην κονσολα η στο μενου του παιχνιδιου?δεν βγαζω ακρη εχω ψαξει και τα δυο......:BXVZCBXZ6:
Έχω το τελευταίο toyota που δίνει η αντιπροσωπεία που είναι nascar. Στους αγνώνες nascar όμως απενεργοποιούνται τα ηλεκτρονικά κρατήματα κτλ. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ενεργοποιήσουμε; Ρυθμίσεις γι' αυτό το αυτοκίνητο έχουμε για τους συγκεκριμένους αγώνες;
Για δωσε και κανα λινκ για το πως τα καταφερες...
Ξερει κανεις πως βλεπουμε 3d στο Gran Turismo 5 βρε παιδια ?Μην με παρεξηγειτε ειμαι φρεσκος στο θεμα.Εχω την panasonic vt 20 3d tv και το PS3 fat 60αρι με περασμενο το τελευταιο firmware.Στις ρυθμισεις του παιχνιδιου δεν βρισκω κατι......:chinscratch:
Παιδες πειτε μου καμια λύση για Nascar B-Spec πριν φύγει η κονσόλα απο τον 5ο!!!!!
Στους αγώνες on-line ξέρει κανεις ακριβώς τι είναι και τι κάνει η "ώθηση" που αναγράφεται στις προδιαγραφές της πίστας.
P.S. ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.