Gran Turismo 5 (PS3)

Βρε παιδιά αυτό με τη δυνατότητα ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ, που είναι;
Πίστευα οτι στους αγώνες αντοχής, 24ωρους , 9ωρους, κτλ θα υπάρχει η δυνατότητα να τους σταματάς, να βγαίνεις από το παιχνίδι - να κλείνεις το ps3, και όταν ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι να συνεχίζεις τον αγώνα από εκεί που τον άφησες.
Εκτός και αν καταλάβα λάθος. Αυτό δεν ενοούσαν; και αν ναι πως γίνεται;
Αν δεν ενοούσαν αυτό, τότε τι;
Κάποιος τα φώτα του!!

Βρε παιδιά αυτό με τη δυνατότητα ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ, που είναι;
Πίστευα οτι στους αγώνες αντοχής, 24ωρους , 9ωρους, κτλ θα υπάρχει η δυνατότητα να τους σταματάς, να βγαίνεις από το παιχνίδι - να κλείνεις το ps3, και όταν ξαναμπαίνεις στο παιχνίδι να συνεχίζεις τον αγώνα από εκεί που τον άφησες.
Εκτός και αν καταλάβα λάθος. Αυτό δεν ενοούσαν; και αν ναι πως γίνεται;
Αν δεν ενοούσαν αυτό, τότε τι;
Κάποιος τα φώτα του!!

Υπαρχει, ετσι ακριβως οπως το καταλαβες αλλα ειναι λιγο ..κρυμμενο:listen:

Πρεπει να κανεις pit stop. Τοτε στην καρτα που βγαινει για λαστιχα κλπ. διπλα στο "οκ" υπαρχει επιλογη "suspend" -bye-

Ωστοσο, υπαρχει ενα θεματακι με το ανωτερω συστημα save.

Αφου πατησεις το suspend, σε υποχρεωνει να κανεις quit απο το παιχνιδι και οταν το ξαναφορτωσεις σε παει κατευθειαν στον αγωνα που ειναι suspended για να τον ολοκληρωσεις.

Δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο δηλαδη...:frown:

Κριμα, μιση χαρα...

Αφου πατησεις το suspend, σε υποχρεωνει να κανεις quit απο το παιχνιδι και οταν το ξαναφορτωσεις σε παει κατευθειαν στον αγωνα που ειναι suspended για να τον ολοκληρωσεις.

Κριμα, μιση χαρα...
Σ´ευχαριστώ για την ενημέρωση!!
Επίσης ξέρεις αν το ίδιο γίνεται και στους αγώνες αντοχής του B spec;

Ναι γινεται και στα endurance του b-spec παρολα αυτα εξακολουθει να ειναι λιγο χαζο.

Μπαινεις πιτ και για να σωσεις, πρεπει υποχρεωτικα να κλεισεις το παιχνιδι (quit game) οταν το ξανανειξεις το gt θα πρεπει υποχρεωτικα να συνεχισεις το endurance αλλιως χανεις το save.

Ελεος δηλαδη για τα ματια του κοσμου κι αυτο το feature...

Κριμα, μιση χαρα...

Εμ τι ήθελες βρε εσύ; Το λογικό είναι να κάνει αυτό ακριβώς.-bye- Όταν τρέχεις αγώνα... τρέχεις αγώνα, δεν τον παρατάς στη μέση πας και παίζεις άλλο αγώνα και μετά τον συνεχίζεις.. Ρεαλισμό δεν θέλουμε;

Εμ τι ήθελες βρε εσύ; Το λογικό είναι να κάνει αυτό ακριβώς.-bye- Όταν τρέχεις αγώνα... τρέχεις αγώνα, δεν τον παρατάς στη μέση πας και παίζεις άλλο αγώνα και μετά τον συνεχίζεις.. Ρεαλισμό δεν θέλουμε;

Ηθελα να σπαω λιγο την μονοτονια του 24ωρου με λιγο online ας πουμε...

Μα, απο τη στιγμη που μπηκε το save παει περιπατο ο ρεαλισμος, εαν θελαμε ρεαλισμο, τοτε οχι μονο save δεν επρεπε να εχει, αλλα ουτε pause...:D

Καλά ας το αφήσουμε αυτό με το ρεαλισμό γιατί κάναμε αμάν να δούμε visual car damage.

Όποτε θυμούνται...

Ωραία πίστα η Spa Francorchamps αλλά το "επί πληρωμής" με χαλάει κάπως... (Αν έχει και Spa όπως λέει, ε! τότε θα το σκεφτώ:jester:)

Πιστευω τα 12 που ζητα το complete pack ειναι μικρο ποσο, ουτε 2 ποτα εξω δεν ειναι! :D

Anyway, το Spa τα σπα! Ειναι η καλυτερη εκδοχη που εχω παιξει ποτε, με απιστευτη λεπτομερεια και την δυνατοτητα αλλαγης του καιρου! Αν προσθεσουν αργοτερα και αλλαγη ωρας (το Spa φιλοξενει και 24ωρο αγωνα) θα 'ναι τελεια!!!

Επισης και η νεα κλειστη πιστα καρτ ειναι φανταστικη, μακαρι καποια στιγμη να αφηνουν και κανονικα αυτοκινητα να μπουν μεσα! :Ρ

Οσο για τα 15 αυτοκινητα μπορει να μην ειναι καθαρα καινουργια μοντελα, αλλα σιγουρα ειναι καλοδεχουμενα! Μου αρεσαν ιδιαιτερα το R35 με το τρελο χρωμα και το MX-5 πρωτης γενιας που ειναι με ανοιχτη την οροφη και απο μεσα ξεπροβαλει το roll cage!

καλησπέρα σε όλους μερικές ερωτήσεις είμαι καινούργιος στο άθλημα...
1on: Στους αγώνες αντοχής έχω βάλει τους οδηγούς και τρέχουν και όλοι ξεμένουν από δυνάμεις υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? γενικός καμια καλή στρατηγική για τα pits? γιατί to να βλέπω ποτε θα τελειώσουν οι 172 γύροι είναι πολλοί!!!
2on: όταν φτιάχνω έναν οδηγώ τι προτείνεται να είναι ψυχρός? η thermos η στην μέση ? δεν έχω πολύ καταλάβει το νόημα .... ότι και να είναι αν δεν είσαι από πάνω πάντα πέφτει στο ψυχρός...

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

το Spa τα σπα! Επισης και η νεα κλειστη πιστα καρτ ειναι φανταστικη:Ρ

Ναι!!! Με κάλεσε χτες ένας φίλος που έχει αγοράσει το πακέτο. Το Spa φοβερό με απαιτητικές στροφές και μια πολύ καλή ανηφορική ευθεία, μμμ super!
H κάρτ είναι ενδιαφέρουσα λόγο των χρωμάτων-φωτισμού, που θυμίζει λούνα-πάρκ!
Χτες σ' αυτήν την πίστα δοκίμασα (τυχαία), πρώτη φορά, κάτι πολύ διασκεδαστικό: οδήγηση με την όπισθεν!
Βάλτε το κάρτ στη θέση όπου φαίνεται το τιμόνι, για να εμφανιστεί το καθρεφτάκι πάνω. Βάλτε (κρατήστε πατημένη την) όπισθεν, επικεντρωθείτε στο καθρεφτάκι (ξεχάστε την κυρίως οθόνη) και οδηγήστε κανονικά, σαν να πηγαίνατε μπροστά!!!

Καλή διασκέδαση -bye-

Πιστευω τα 12 που ζητα το complete pack ειναι μικρο ποσο, ουτε 2 ποτα εξω δεν ειναι! :D

Anyway, το Spa τα σπα! Ειναι η καλυτερη εκδοχη που εχω παιξει ποτε, με απιστευτη λεπτομερεια και την δυνατοτητα αλλαγης του καιρου! Αν προσθεσουν αργοτερα και αλλαγη ωρας (το Spa φιλοξενει και 24ωρο αγωνα) θα 'ναι τελεια!!!

Επισης και η νεα κλειστη πιστα καρτ ειναι φανταστικη, μακαρι καποια στιγμη να αφηνουν και κανονικα αυτοκινητα να μπουν μεσα! :Ρ

Οσο για τα 15 αυτοκινητα μπορει να μην ειναι καθαρα καινουργια μοντελα, αλλα σιγουρα ειναι καλοδεχουμενα! Μου αρεσαν ιδιαιτερα το R35 με το τρελο χρωμα και το MX-5 πρωτης γενιας που ειναι με ανοιχτη την οροφη και απο μεσα ξεπροβαλει το roll cage!

+1000

Παίδια σήμερα που μπήκα στο παιχνίδι μετά από μέρες, είδα οτι έχει νέο update 2.1, ή 2.01 κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι καλά.
Επειδή είμαι στο ενδιάμεσο αγώνα edurance, και δε μπορούσα να δω τι περιέχει το νέο update, ξέρεις κανείς να ενημερώση;
Ευχαριστώ.

Παίδια σήμερα που μπήκα στο παιχνίδι μετά από μέρες, είδα οτι έχει νέο update 2.1, ή 2.01 κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι καλά.
Επειδή είμαι στο ενδιάμεσο αγώνα edurance, και δε μπορούσα να δω τι περιέχει το νέο update, ξέρεις κανείς να ενημερώση;
Ευχαριστώ.

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-2-01-released-new-b-spec-seasonal-event/