Gran Turismo 5 (PS3)

Ωστοσο, υπαρχει ενα θεματακι με το ανωτερω συστημα save.

Αφου πατησεις το suspend, σε υποχρεωνει να κανεις quit απο το παιχνιδι και οταν το ξαναφορτωσεις σε παει κατευθειαν στον αγωνα που ειναι suspended για να τον ολοκληρωσεις.

Δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο δηλαδη...:frown:

Κριμα, μιση χαρα...

Εκανα αυτο ακριβως.Εσωσα στα πιτ το παιχνιδι.Βγηκα απο το παιχνιδι και μολις ξαναμπηκα με πηγε ακριβως στο γυρο που το ειχα αφησει αλλα ετρεχε μονο του.Μεχρι που τελειωσε η βενζινη σωθηκαν τα λαστιχα και βγηκα τελευταιος.Τζαμπα κοπος δηλαδη.Ξερεις τι μπορει να φταει για αυτο?Ευχαριστω.

Με το update 2.01 διορθωθηκε αυτο το προβλημα. Την ειχα πατησει και ´γω ετσι στον 4ωρο, στην Tsukuba!

Ακριβώς.Σε αυτη την πιστα την πατησα και την παταω κ εγω.Περασα και το τελευταιο update αλλα παλι το ιδιο.Μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση?Εχω βραχυκυκλωσει.Το εχω προσπαθησει τοσες φορες και συνεχως το ιδιο.Ευχαριστω.

Ακριβώς.Σε αυτη την πιστα την πατησα και την παταω κ εγω.Περασα και το τελευταιο update αλλα παλι το ιδιο.Μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση?Εχω βραχυκυκλωσει.Το εχω προσπαθησει τοσες φορες και συνεχως το ιδιο.Ευχαριστω.

Δυστυχως ειναι τυχαιο το ποτε συμβαινει. Δοκιμασε να μπεις ακριβως στην εισοδο των πιτς, πριν την κιτρινη γραμμη στην ασφαλτο, εκει που ειναι κενο δηλαδη και με πολυ μικρη ταχυτητα. Και παλι ομως δεν ειναι σιγουρο , σε αλλους δουλευει σε αλλους οχι...

Δες και εδω: http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=226725&highlight=tsukuba+suspend

Παιδιά αυτά που λέτε παραπάνω, αφορούν το A spec ή το Β;
Το ρωτάω γιατί εγώ έτρεξα στο A spec, τον 24ωρο του επιπέδου 35 και τη Suzuka των 172 γύρων με πολλές φορές να διακόπτω τον αγώνα ( τους τελείωσα μετά από αρκετες μέρες το καθένα ), και ποτέ δε μου έκανε κανένα πρόβλημα.

Αφορα το Α spec και δεν συμβαινει σε ολες τις πιστες, ειναι glitch της Tsukuba μονο. Για τα pits της συγκεκριμενης πιστας εχουν αναφερθει προβληματα απο τοτε που βγηκε το παιχνιδι, ειναι καποιο bug.

Προσωπικα παντως δεν ειχα ποτε προβλημα, σημερα δοκιμασα το save 3-4 φορες με διαφορετικους τροπους εισοδου στα pits και ηταν ολα οκ.

Ακολουθησε αυτο που λεει και ο glaros...

Μπες στη λωριδα για τα pit οσο πιο πισω μπορεις, με πολυ μικρη ταχυτητα και προσεχε να μην ερχονται αλλα αυτοκινητα απο πισω σου!

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Ωραίο το Nissan GT-R Spec V Event, Ε!
Μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά του αυτοκινήτου μέσα στο event, αλλά όταν το έβαλα μετά (αφού το έκανα "τούμπανο" πρώτα) σε άλλη πίστα, ήταν σκέτη απογοήτευση:FSGSFGS4:.
Μήπως έχει κανείς τις ρυθμίσεις (έστω κοντινές) που έχει το τουτου μέσα στο event?

(ΥΓ. Γλάρε, ωραίες κοντρίτσες κάναμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο:ernaehrung004:)

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Any time bro.. :ADFADF1:

Δεν ειδες βρε στα drivers options οτι ειναι υποχρεωτικα ON το skid recovery force? :heeeelllllooooo:

Εμ γι αυτο σου αρεσε το αυτοκινητο στο event, αφου πηγαινε τρενο... αυτο το βοηθημα κανει το κρατημα τελειως εξωπραγματικο.. και αν δεν κανω λαθος εσυ οδηγεις με ολα off ..εκτος αν θυμηθηκες τις παλιες κακες συνηθειες:flute:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Any time bro.. :ADFADF1:

Δεν ειδες βρε στα drivers options οτι ειναι υποχρεωτικα ON το skid recovery force? :heeeelllllooooo:

Εμ γι αυτο σου αρεσε το αυτοκινητο στο event, αφου πηγαινε τρενο... αυτο το βοηθημα κανει το κρατημα τελειως εξωπραγματικο.. και αν δεν κανω λαθος εσυ οδηγεις με ολα off ..εκτος αν θυμηθηκες τις παλιες κακες συνηθειες:flute:

'Έτσι ακριβός, όπως τα λες, είναι φίλε μου...

Στο event μπήκα στο αμάξι και το οδήγησα κατευθείαν, θεωρώντας (λάθος) ότι δεν μπορώ να καλυτερέψω τίποτα στις ρυθμίσεις (έτσι μας έχουν συνηθίσει). Και πραγματικά έπαθα την πλάκα μου, ΤΙ ΤΡΑΙΝΟ είναι αυτό, να μην το χάνεις ούτε με τους χειρότερους χειρισμούς. Το πήρα λοιπόν μετά, του έβαλα και αγωνιστικά μαλακά λάστιχα και είπα να ξεκινήσω την καριέρα μου σαν μηχανοδηγός υπερταχείας. Και φυσικά (εννοείται) απενεργοποίησα το skid recovery (γιατί μόνο έτσι οδηγώ πλέον - πσσσ) και στην πρώτη στροφή γκρεμοτσακίστηκα.
Που να πάει το μυαλό μου (μάλλον γέρασα:grandpa:).
Του έκανα κάποιες ρυθμίσεις αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έστριβε όπως περίμενα ότι θα στρίβει...

Να είσαι καλά (θα έμενα με την απορία):grinning-smiley-043!

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα... (στην άσφαλτο) :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

...θεωρώντας (λάθος) ότι δεν μπορώ να καλυτερέψω τίποτα στις ρυθμίσεις (έτσι μας έχουν συνηθίσει)

Αυτο μην το λες, να τσεκαρεις παντα τις ρυθμισεις :lehrer: γιατι αναλογα το event καποιες επιλογες τις εχει κλειδωμενες και καποιες οχι. Στο συγκεκριμμενο πχ εχει ξεκλειδωτο το traction control αλλα σαν προεπιλογη το εχει στο 5!
Αρα αφου δεν τα κοιταξες ετρεξες οχι μονο με SRF On αλλα και με TC στο 5 :marchmellow:

cya :ciao:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Μήπως έχει κανείς αυτό: Honda NSX-R Prototype LM (μάλλον το Race Car) να με το δώσει;
Το κυνηγούσα χτες στη SPA και ήταν αδύνατο να το φτάσω (μας έριχνε -πολλά- δευτερόλεπτα σε κάθε γύρο).
Ο τύπος (ήταν και Έλληνας, Rock-κάτι το PSN του) ξεκίναγε πάντα τελευταίος και τερμάτιζε πάντα πρώτος! Δεν αμφισβητώ τις φοβερές οδηγικές του ικανότητες αλλά κάποιο (σημαντικό) ρόλο πρέπει να έπαιζε και το αυτοκίνητο (θα μου λυθεί και η απορία).
(Θα στείλω πίσω ότι ποιο γρήγορο έχω στους 550-600pp -- εκεί παίζω τελευταία)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Σου εστειλα το road car για παρηγορια

Πολυυυυυυυύ καλοοοοοό το road car, απίστευτο κράτημα (φαντάζομαι τι μπορεί να κάνει το race)! Θέλει αρκετή εξοικείωση για να τιθασεύσεις την υπερστροφή στης εξόδους των στροφών. Επίσης είναι αργό στις ευθείες (δεν βρήκα τρόπο να το διορθώσω αυτό) αλλά σου κερδίζει χρόνους (και με το παραπάνω) στις στροφές.
Το έβγαλα χθες στην διαδικτυακή άσφαλτο και είχα δυο συνεχόμενες νίκες σε διαφορετικές πίστες (τι άλλο μπορεί να ευχηθεί κάποιος - τρεις:4603:?)
Με το nissan που σου έστειλα βγάζω ελάχιστα καλύτερο χρόνο (κατά ενάμισι δέκατο) σε συγκεκριμένες συνθήκες που τα τεστάρω, αλλά το hondaki δείχνει να μπορεί ακόμα περισσότερα:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Νικησε το αμαξακι μου? Θελω ποσοστα! :deal:

Ωστε ειναι καλο ε? Να φανταστεις δεν το εχω οδηγησει... Εχω αγορασει ΟΛΑ τα αγωνιστικα αυτοκινητα + τα καλα road cars και βαρεθηκα το παιχνιδι πριν οδηγησω ουτε τα μισα... :laugh:

Κατι πηγε να γινει τωρα με το spa , αλλα... μου περασε...

Ας δουμε το επομενο dlc...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

ΔΕΝ εχει καινουργια πιστα :bigcry:

Ναι, λυπηρό... Τουλάχιστον θα πάρουμε τζαμπέ την Toyota 86 ενώ εσείς που έχετε το πρώτο DLC θα πάρετε και έξτρα δωράκια!