Gran Turismo 5 (PS3)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Για τις δοκιμασίες να ξέρετε οτι υπάρχει άνθρωπος που έβγαλε monza/nurburg χρυσά με χειριστήριο....Στην suzuka δεν άντεξε...
Αμαν μαντατα!!! εγω ειμαι στο 21 επιπεδο, και δεν μπορω να ανεβω αλλο ρε γμτ. Εχει κανα κολπο να ξεκολλησω απο εκει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Αμαν μαντατα!!! εγω ειμαι στο 21 επιπεδο, και δεν μπορω να ανεβω αλλο ρε γμτ. Εχει κανα κολπο να ξεκολλησω απο εκει?

κολπο υπαρχει ναι.

ο ARIS το ειχε ποσταρει καπου μεσα στο θεμα αυτο

θελει red bull που εχεις

και ενα πληκτρολογιο usb

και 2 λαστιχακια σαν αυτα που τυλίγουν τα ζαμπον στο supermarket (δεν αστειεύομαι)

αν δεν εχεις κατι απο αυτα προμηθευσου το

και ο ARIS να μας δωσει το Link

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

κολπο υπαρχει ναι.

ο ARIS το ειχε ποσταρει καπου μεσα στο θεμα αυτο

θελει red bull που εχεις

και ενα πληκτρολογιο usb

και 2 λαστιχακια σαν αυτα που τυλίγουν τα ζαμπον στο supermarket (δεν αστειεύομαι)

αν δεν εχεις κατι απο αυτα προμηθευσου το

και ο ARIS να μας δωσει το Link

http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=163917

Ορίστε λοιπόν (μόνο μην βαράτε, το διαβάζει μόνο όποιος θέλει) :

Σου στέλνω ένα αμάξι που σου αρέσει, κάνεις save, κλείνεις το GT5, σώζεις το παιχνίδι σε ένα στικάκι, ξανανοίγεις το GT5, μου στέλνεις πίσω το αμάξι μου και είσαι κύριος απέναντί μου, ξανακλείνεις, φορτώνεις από το στικάκι, ξανανοίγεις και πλέον έχουμε και οι δύο το ίδιο αμάξι. Το κλωνοπήοισες, συγχαρητήρια:2thumb22sup:!!!
Υπάρχει βέβαια ένα bug που θα στιγματίζει το κλωνοποιημένο σου: δεν θα έχει εικονίδιο στο γκαράζ σου. Στους άλλους θα έχει, σε όσους και να το χαρίζεις.
ρε παιδια ποια ειναι η διαδικασια φορτωματος απο το στικακι? εχω χασει την μπαλα λεμε:BDGBGDB55:

Παιδιά μου έστειλε κάποιος e-mail που μου προτείνει να συμμετάσχω .στην …επαγγελματική ομάδα racing του Gt5 της οποίας είναι ..ιδιοκτήτης (!) .
Αν απαντήσω θετικά θα περάσω κάποια test ..γά να γίνω δεκτός στην ..επαγγελματική του ομάδα.

Δεν πάνε καλά και οι δουλειές στην Ελλάδα , αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της νέας …καριέρας . Ποια είναι η γνώμη σας.?

Α ρε καταραμένη τρόικα. Μέχρι οδηγός στο Gt5 θα γίνω για το μεροκάματο.

Παιδιά μου έστειλε κάποιος e-mail που μου προτείνει να συμμετάσχω .στην …επαγγελματική ομάδα racing του Gt5 της οποίας είναι ..ιδιοκτήτης (!) .
Αν απαντήσω θετικά θα περάσω κάποια test ..γά να γίνω δεκτός στην ..επαγγελματική του ομάδα.

Δεν πάνε καλά και οι δουλειές στην Ελλάδα , αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της νέας …καριέρας . Ποια είναι η γνώμη σας.?

An ειναι καλα τα λευτα γιατι οχι.... εδω στην ελλαδα ξεπουλαμε σιγα σιγα οποτε :fahne90: πανε να σηκωσεις κααμια κουπα :award:

Eπαναφερω, αυτο που ειχα ρωτησει πριν λιγες εβδομαδες:
Υπαρχει καποιος με G25/G27 απο Θεσ/νικη που να ειναι διαθεσιμος για δοκιμη της τιμονιερας του?

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Πολύ κουφό, Πρωταπριλιά δεν έχουμε πάντως...:hmmmm2:

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Πολύ κουφό, Πρωταπριλιά δεν έχουμε πάντως...:hmmmm2:

Το mail και ο αποστολέας είναι αληθινά. Και αναμένει απάντηση.
Τώρα μπορεί να αρχίσει να ζητάει (ψιλο)συνδρομές.? Ολα είναι πιθανά.

Τα δικά μου σχόλια περί ...επαγγέλματος :driver:φυσικά είναι ..γιά πλάκα.

Οποιος ενδιαφέρεται να το πάρει σοβαρά πάντως μπορώ να του το στείλω.

Ορίστε λοιπόν (μόνο μην βαράτε, το διαβάζει μόνο όποιος θέλει) :

Σου στέλνω ένα αμάξι που σου αρέσει, κάνεις save, κλείνεις το GT5, σώζεις το παιχνίδι σε ένα στικάκι, ξανανοίγεις το GT5, μου στέλνεις πίσω το αμάξι μου και είσαι κύριος απέναντί μου, ξανακλείνεις, φορτώνεις από το στικάκι, ξανανοίγεις και πλέον έχουμε και οι δύο το ίδιο αμάξι. Το κλωνοπήοισες, συγχαρητήρια:2thumb22sup:!!!
Υπάρχει βέβαια ένα bug που θα στιγματίζει το κλωνοποιημένο σου: δεν θα έχει εικονίδιο στο γκαράζ σου. Στους άλλους θα έχει, σε όσους και να το χαρίζεις.
εκανα ολα τα παραπανω αλλα ουτε στο γκαραζ δεν το βλεπω... μηπως την ωρα που κανουμε κοπια πρεπει να εχουμε επιλεγμενο το αμαξι που θελουμε?

Θα στο εξηγήσω κι εγω μηπως κάπου μπερδευσαι

Πριν στείλεις πισω το αμαξι

Βγαίνεις απο το παιχνιδι εντελώς

Πας Saved Data Utility και κανεις αντιγραφη το backup του παιχνιδιου στο USB (πατας το τριγωνο και επιλεγεις copy)

Μετα μπαινεις στο παιχνιδι στελνεις το αμαξι πισω και ξαναβγαίνεις απο το παιχνιδι εντελώς

Πας τωρα στο USB μεσα και κανεις copy (δεν σε ρωτα που ξερει)

Τελείωσες

Στο γκαράζ σου θα φαίνεται, απλώς δεν θα έχει εικονίδιο (thumbnail).
Για να επαναφέρεις το εικονίδιο θα πρέπει να πατήσεις επάνω του το τρίγωνο και να επιλέξεις "create thumbnail" (δεν θυμάμε πως λέγεται στα ελληνικά).