Gran Turismo 5 (PS3)

Όχι, το δικό σου PS3 πρἐπει να είναι αναμμένο για να το χρησιμοποιήσεις σαν server αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικό μου οδηγό για αντίπαλο (αν έχω κάνει share τον οδηγό μου, εγώ δεν χρειάζεται να είμαι online)..
Έτσι κερδίζεις xp και εσύ αλλά και εγώ.
Δες το τέλος του βίντεο για να καταλάβεις: http://www.youtube.com/watch?v=dUh4i_1NG00

Στο τέλος του βίντεο που έδειξα το λέει αναλυτικά. Αν έχεις κάνει το update σε 1.06 μπορείς μέσα από το community->remote race να κάνεις αγώνα και χωρίς να είσαι μπροστά στην tv. Πρέπει να πας να κάνεις "share with friends" έναν οδηγό που έχεις και μετά από το site του gran-turismo κάνεις login και κάνεις το remote race μέσα από εκεί αφού βάλεις τον οδηγό σου και τον οδηγό ενός φίλου σου που έχει κάνει share. Πρέπει να επιλέξεις από το PS3 όμως να λειτουργήσει σαν remote race server, είναι το κουμπί κάτω με μια οθόνη και κάτι κύκλους μέσα.
Τα βήματα:
1. Κάνεις share έναν οδηγό
2. Μπαίνεις μέσα στο community->remote race
3. Πατάς το κουμπί με την οθόνη για να γίνεις remote race server
4. Ανοίγεις το gran-turismo.com και κάνεις login
5. Ανοίγεις το remote race από εκεί και επιλέγεις το event που θέλεις
6. Διαλέγεις τον οδηγό σου και τον οδηγό ενός φίλου σου
7. Τρέχεις...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GAMERS

Διαβάστε προσεχτικά το post του συνφορουμιτη geopan973. Σας αφορά όλους και άμεσα!!!

ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ, ΦΑΓΑΜΕ, ΟΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ, ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΑΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΗΣΑΜΕ !!!

Τέλος η ανταλλαγή (οπότε και η αντιγραφή) όσων αυτοκινήτων στοιχίζουν πάνω από 980,000 cr συνέπεια του τελευταίου patch του GT5 1,07.

Όσοι είχαν προλάβει να αγοράσουν τα premium που έκαναν 15+ εκατομύρια είναι τυχεροί. Οι υπόλοιποι την βάψαμε. Για κάθε ένα από αυτά θα πρέπει να κάνουμε 232 φορές το event Indianapolis oval στο Dream Car Championship...

Που σημαίνει 31+ ώρες με το X2010 και τα "λαστιχάκια"...:FSGSFGS4:

Ή αν υπολογίζω καλά πρέπει να τρέξεις όλο το πρωτάθλημα 19 φορές που σημαίνει 29 ώρες ...

Εγώ συνεχίζω να μην μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να μην μπορώ να κερδίσω ένα καλό αυτοκίνητο επαναλαμβανόμενες φορές ώστε να βγαίνουν πιο εύκολα τα χρήματα.

Άντε να μην πω για το γεγονός ότι αγοράζεις μια Ferrari 330 P4 με 20 μυριάκια. Αν προσπαθήσει κάποιος να την πουλήσει τί θα πάρει? Η απάντηση κάνει ρίμα με το "πάρει"....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ PD!!!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1055999794&postcount=587

Last edited:
Είστε σίγουροι; Αυτό που διάβασα εγώ λέει οτι απαγορεύεται η "αγοραπωλησία". όχι ο δανεισμός (το να το στείλουμε σ' έναν φίλο)... ;

Δεν το δοκίμασω κι όλας όμως...

Έχεις αγοράσει το καινούργιο σου PlayStation 3 και το νέο GranTurismo 5 και είσαι έτοιμος για ατελείωτες ώρες λιωσίματος μπροστά στην 50ρα τηλεόρασή σου.
Εξακολουθείς όμως να είσαι δυσαρεστημένος και να μην νιώθεις απόλυτα την αίσθηση του παιχνιδιού και να ξενερώνεις. Προσπάθησες να βολευτείς στην πολυθρόνα του σαλονιού σου αλλά και πάλι η αίσθηση απέχει πάρα πολύ από αυτό που είχες στο μυαλό σου. Έκανες μέχρι και ειδική ξύλινη κατασκευή αλλά και πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος. Έβαλες δυνατά και το home cinema ώστε να έχεις γύρω σου όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό τον ήχο από τους θηριώδεις κινητήρες αλλά και πάλι δεν σε βλέπω ενθουσιασμένο.

Μην μου σκας βρε! Εδώ είμαι εγώ για εσένα και πίστεψε με σου έχω την λύση. Καταρχήν παίρνεις ένα παλιό μπροστινό μέρος (την μούρη δηλαδή) από το πρώτο MINI, που σχεδίασε ο συμπατριώτης μας, περί τα 1959, Ser Alex Isigonis, και του αφαιρείς τα πάντα από μηχανικά μέρη αλλά κρατάς εξωτερικές λαμαρίνες φανάρια,μάσκα και προφυλακτήρα. Στην θέση που παλιά ήταν ο κινητήρας του ΜΙΝΙ, εσύ θα προσαρμόσεις μια μαλακότατη πολυθρόνα με δόνηση και το καπό του ΜΙΝΙ θα το χρησιμοποιείς ως στήριγμα για την πλάτη σου. Του προσαρμόζεις και 4 ηχεία 500watt με βάση για το iPod σου σε πολυεστερική βάση αλλά και μία αναδιπλούμενη βάση για την απαραίτητη τιμονιέρα σου. Μην πάρεις κάποια φθηνή όμως!

Στην θέση όπου παλιά ήταν η πινακίδα κυκλοφορίας θα προσαρμόσεις ένα κομψό συρταράκι από πολυεστέρα και αυτό και θα τοποθετήσεις τα πετάλια για full αίσθηση,ενώ κάπου εκεί θα βάλεις και ένα μικρό ψυγειάκι για να δροσίζεσαι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Θες όμως και το κερασάκι; Κάθε αυτοκίνητο έχει και σύστημα εξαγωγής. Σαν σωστός και εσύ που είσαι και αφού θέλεις να αγγίξεις την τελειότητα στην κατασκευή σου, θα προσαρμόσεις και μία μηχανή καπνού και έτσι θα ολοκληρώσεις τα πάντα γύρω από το θέμα του reall gaming.

Τι; Δεν με πιστεύεις; Για κοίτα την παρακάτω φωτογραφία που αποδεικνύει ότι όποιος έχει μεράκι, πάθος και όρεξη για να πλησιάσει το όνειρό του μπορεί να κάνει τα πάντα. Αρκεί να του περισσεύουν και ¤9.300 για να ξοδέψει για την ομολογουμένως υπέροχη κατασκευή. Θέλω και εγώ μία! Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος ε;
http://www.autoblog.gr

να κανω μια ερωτηση διοτι αποφασισα να αγορασω το gt 5
διαβασα οτι εχει καποιες δοκιμασιες 2 ωρες και 24 ωρες
μπορεις να κανεις save σε καποιο σημειο και να συνεχισεις μετα η πρεπει να παιζεις σερι μεχρι να καταστρεψεις και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

να κανω μια ερωτηση διοτι αποφασισα να αγορασω το gt 5
διαβασα οτι εχει καποιες δοκιμασιες 2 ωρες και 24 ωρες
μπορεις να κανεις save σε καποιο σημειο και να συνεχισεις μετα η πρεπει να παιζεις σερι μεχρι να καταστρεψεις και τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα

Προς το παρόν δεν γίνεται να σώσεις μέσα σε αγώνα, για να κλείσεις το PS3 και να συνεχίσεις μετά από μία εβδομάδα...
Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησα να παίζω!

Καλα αυτο δεν το καταλαβαινουν??? πως θα πεζεις 24 ωρες ?? επρεπε να εχουν βρει καποιο τροπο...
Εχουν αναφερει καμια αλλαγει σε αυτο το κομματι??? ειπαμε να καουμε αλλα οχι και να καψουμε το ps3 για 24 ωρες και να μας βγει axristo , και αντε και ξεκινας αγωνα και το μονο που κανεις πατας ενα pause πας δουλεια και τα λοιπα και ξανασυναιχιζεις για φαντασου να gini καμια διακοπη hahahah πανικος μετα...... .. πρεπε κατι να κανουν σε αυτο τον τομεα

Σε λιγο θα μας πουνε οτι δεν το ειχανε σκεφτει. Ελεος!!!

Απλα εκει που παει να πέσει το ενδιαφέρον του κοσμου και αρχίζει να καθεται η κίνηση στα forums ανα το κοσμο τσουπ ερχεται η PD να ανεβασει το παιχνιδι.

ρε παιδιά τι χαζομάρα όταν οδηγεί ο οδηγό σου μετά στις πιστες με αντοχή συγκεκριμένα στην 25 σου δίνει μονο 46.000 ???? lol δηλαδή και πήγαινα για την 26 με τις 4 ώρες και μου έδινε μονο 56.000 ??? 4 ώρες είναι έλεος....
Και κάτι ακόμα δεν έπρεπε να ανεβαίνει η αντοχή του οδηγού όταν είναι έχτος???
Και μια καλή στρατηγική για τα pits? ποτε βγάζεις τον οδηγό???
Και μια παρατήρηση θα ήταν καλο να βλέπαμε ποσα pits έχει κάνei o άλλος ... γιατί το να κάτσω να βλέπω 4 ώρες πάνω απτών οδηγό δεν με βλέπω... 2 έργα με βλέπω να βλέπω και να κρυφοκοιτάζω για να τον βάλω στα pits

ρε παιδιά τι χαζομάρα όταν οδηγεί ο οδηγό σου μετά στις πιστες με αντοχή συγκεκριμένα στην 25 σου δίνει μονο 46.000 ???? lol δηλαδή και πήγαινα για την 26 με τις 4 ώρες και μου έδινε μονο 56.000 ??? 4 ώρες είναι έλεος....
Και κάτι ακόμα δεν έπρεπε να ανεβαίνει η αντοχή του οδηγού όταν είναι έχτος???
Και μια καλή στρατηγική για τα pits? ποτε βγάζεις τον οδηγό???
Και μια παρατήρηση θα ήταν καλο να βλέπαμε ποσα pits έχει κάνei o άλλος ... γιατί το να κάτσω να βλέπω 4 ώρες πάνω απτών οδηγό δεν με βλέπω... 2 έργα με βλέπω να βλέπω και να κρυφοκοιτάζω για να τον βάλω στα pits
Βάλε κανeνα Redbuli να τρέχει, όπου μπαίνει, αν και μπαίνει σχεδόν σε όλα εκτός από ένα, με ότι οδηγό θέλεις, και όταν τελειώσει ο αγώνας πήγεναι να δεις το τέλος και όλα θα είναι εντάξει.