Gran Turismo 5 (PS3)

εμενα ο γιος μου ειναι 3 μιση κ τρελενεται να τρακαρει τους αλλους κ να φερνει τουμπες το Red Bull. α και να αγοραζει αυτοκινητα η να τα στελνει σε φιλουσ

εγω εχω τον ανηψιο μου που τρελενεται για ΤΟ παιχνιδι και αναγκαστηκα τον αφηνω να τρεχει μια πιστα γυρω γυρω.....7χ ειναι οποτε ξερει.........ασε που τα λευτα που μαζευει μου τα τρωει σε αμαξια...........

Καλησπέρα.

Έχω κι εγώ βαλτώσει στο παιχνίδι, έχοντας μου μείνει μόνο οι αγώνες αντοχής. Όμως σήμερα μου ήρθε η τιμονιέρα μου, και λέω να το ξαναπαίξω από την αρχή. Γίνεται αυτό; Τι πρέπει να κάνω; Απλώς να φτιάξω έναν νέο χρήστη στο ps3 και να παίζω μ' αυτόν;

Καλησπέρα.

Έχω κι εγώ βαλτώσει στο παιχνίδι, έχοντας μου μείνει μόνο οι αγώνες αντοχής. Όμως σήμερα μου ήρθε η τιμονιέρα μου, και λέω να το ξαναπαίξω από την αρχή. Γίνεται αυτό; Τι πρέπει να κάνω; Απλώς να φτιάξω έναν νέο χρήστη στο ps3 και να παίζω μ' αυτόν;

γιατί να παίξεις από την αρχή και όχι το ίδιο account ώστε να βλέπεις την διαφορα όταν νικάς με την τιμονιέρα...

Έφτασα αισίως στο B-Spec Level 35 στον πρώτο 24ωρο αγώνα Le Mans.

Αφου ετρεξα 24 ώρες ανέβηκα Level 36

Αρα,,,,,

Πρεπει να τρεξεις τον ιδιο αγωνα 5 φορες για να πας Level 40

Δηλαδη συνολο 120 ωρες......

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΜΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!

Σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα νομίζω ότι πρέπει να τον τρέξεις 11 φορές και θα σου λείπουν κάτι ψιλά...
:slapface:

Level 40 - Level 35 / XP που σου δίνει το 24ωρο
έχουμε λοιπόν:
34.634.713 - 10.078.770 = 24.555.943 / 2.205.119 (XP 24ώρου) = 11,13 φορές

Level%20Up%20Chart.gif

Last edited:
Η αληθεια ειναι οτι δεν σκεφτηκα οτι το επιπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Αρα το παρατάω και αι σικτιρ με τους καραγκιόζηδες!!!!!!!!!!

Γιατί βρε Θάνο μ' το σιχτιρήζεις το παιγνιδάκι ?:flipout:
Είναι μόνο 10 μέρες που δεν θα μπορείς να παίξεις τίποτα άλλο στην κονσόλα σου, και θα παρακαλάς να μην πέσει το ρεύμα...

Εντάξει, ωραίο το GT5 αλλά αυτό το σύστημα των επιπέδων είναι επιεικώς γελοίο.

Επί τη ευκαιρία, ποιος έχει χρυσώσει το Eiger στα Special Events με την Alfa Romeo 8C. (Άσε να μαντέψω: ο Βασίλης σίγουρα και το πιθανότερο και ο Άρης). Έχω δοκιμάσει καμμιά 50αριά φορές κι ενώ ρίχνω τον χρόνο μου απέχω ακόμα μισό δευτερόλεπτο σχεδόν. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος?
Εγώ έχω το ABS 1 και TCS 1.
Και δεν μπορώ να καταλάβω που μπορώ να καλύψω την διαφορά.

Γιατί βρε Θάνο μ' το σιχτιρήζεις το παιγνιδάκι ?:flipout:
Είναι μόνο 10 μέρες που δεν θα μπορείς να παίξεις τίποτα άλλο στην κονσόλα σου, και θα παρακαλάς να μην πέσει το ρεύμα...

Γιωργη παιζω B-Spec και βαζω τον κουλο να τρεχει οποτε καθε αγωνα κανω save. Επαιξα ομως το 1ο 24ωρο και περιμενα αν οχι απο 35 να με παει 40 τουλάχιστον να παω στα μισα. Αλλα οπως φαινεται πρεπει να τρεξω τον αγωνα οπως το υπολογισε ο συνφορουμιτης Διονύσης 11 και κατι φορες οπως φαινεται. Και προκύπτει το εξης ερωτημα.

1ον. Υπαρχει κρυφή σύμβαση μεταξύ ΔΕΗ & PD?

2ον. Πρεπει να το ρίξω στην πρέζα ή στο LSD?

3ον. Μηπως αμα σπασω την κονσολα φιλοδοξεί η Sony οτι θα παω να παρω αλλη?

Ναι καλά πάει η κρίση...
Εγώ ηρέμησα...Το πήρα πλατίνα και τώρα κάνα online και σε λιγάκι που θα βγεί το patchaκι 24h αγώνες..

Όσον αφορά την alfa την έβγαλα με χειριστήριο και χειροκίνητο στο κιβώτιο και TCS 7, Active steering Mild.
Πρώτη στροφή δεξιά κατέβασμα απο 4η σε 2α και στα καπάκια 1η,με το που πέρνω την στροφή γεμίζω μέχρι 3η και βάζω 1η για την πρώτη δεξιά και στα καπάκια στην αριστερή βάζω 2α.
Μετά στην συνεχόμενη στροφή 2α και λιγότερη ταχύτητα 90km,με το που περάσω το τούνελ κατεβάζω μια ταχύτητα και λιγάκι φρένο.
Το μυστικό είναι στην τελευταία δεξιά συνεχόμενη.Κατέβασε σε 3η και πάρτη όλη με αυτή την ταχύτητα για να μην σου σπινιάρει.

Παντού χρυσά σε event-δοκιμασίες-αγώνες.1000 αυτοκίνητα στο garage.και κάτι άλλα ψιλοκοκό.
Απλά στους αγώνες δεν έχει σημασία αν είναι a ή b spec.
Μου έχουν μείνει 2-3 endurance μόνο στο a spec.

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεν πρέπει να είσαστε πάνω από 100 άτομα στον κόσμο!!!!!

Σοβαρά θέλει χρυσά όλα τα διπλώματα και τις δοκιμασίες;

Στις δοκιμασίες τις AMG πως τα πήρες χρυσά; μόνο στην πρώτη τα κατάφερα...