Gran Turismo 5 (PS3)

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεν πρέπει να είσαστε πάνω από 100 άτομα στον κόσμο!!!!!

Σοβαρά θέλει χρυσά όλα τα διπλώματα και τις δοκιμασίες;

Στις δοκιμασίες τις AMG πως τα πήρες χρυσά; μόνο στην πρώτη τα κατάφερα...

Και παραπονιέσαι? Να υποθέσω ότι δεν έχεις δοκιμάσει το Sebastian Vettel Challenge?

Εμένα μου έχουν μείνει γύρω στις 18 άδειες, το Sebastian Vettel Challenge και το Eiger Northband Short από το Gran Tour.

Αυτό που θα μου βγάλει το λάδι είναι του Vettel.

Βασίλη τι τιμονιέρα χρησιμοποιείς και αν θυμάσαι τις ρυθμίσεις των βοηθημάτων?

Μπα παραπάνω πρέπει να είναι με platinum..
Μόνο το Vettel έπαιξα με την τιμονιέρα.Όλες οι υπόλοιπες δοκιμασίες βγήκαν με χειριστήριο.
Geopan την τιμονιέρα(dfgt) την έβαλα με force στο 1,tcs 0,δύναμη επαναφοράς ενεργοποιημένη και το abs στο 1(στην suzuka το είχα 10).

Last edited:
Αγαπητοί συμφορουμίτες...

Ακόμα και αυτοί που σιχαίνεστε το B spec θα σας πρότεινα να φτιάξετε έναν οδηγό και να τον κάνετε share. 'Ετρεξα κανα δυο αγώνες remote σήμερα και κάποιοι οδηγοί από κάποιους άλλους συμφορουμίτες μας κέρδισαν εμπειρία και χρήματα επειδή εγώ είχα ρεπό σήμερα και βαριόμουνα ...:Banane0:
Πλάκα δεν έχει? Άντε βρε. Φτιάξτε (σε σένα το λέω Άρη!!!) κανέναν οδηγό. Και για αυτούς που έχουν ήδη κάντε τους share. Τζάμπα είναι...-bye-

Αγαπητοί συμφορουμίτες...

Ακόμα και αυτοί που σιχαίνεστε το B spec θα σας πρότεινα να φτιάξετε έναν οδηγό και να τον κάνετε share. 'Ετρεξα κανα δυο αγώνες remote σήμερα και κάποιοι οδηγοί από κάποιους άλλους συμφορουμίτες μας κέρδισαν εμπειρία και χρήματα επειδή εγώ είχα ρεπό σήμερα και βαριόμουνα ...:Banane0:
Πλάκα δεν έχει? Άντε βρε. Φτιάξτε (σε σένα το λέω Άρη!!!) κανέναν οδηγό. Και για αυτούς που έχουν ήδη κάντε τους share. Τζάμπα είναι...-bye-

Τον δικο μου τον οδηγο παρε. Ειναι 40αρης. Φανταζομαι τον εχεις δει.

Τον δικο μου τον οδηγο παρε. Ειναι 40αρης. Φανταζομαι τον εχεις δει.

Μόλις τον χρησιμοποίησα και βγήκε 2ος. Αυτό το κάθαρμα ο Βασίλης μας κάνει και εδώ ζημιές. Ο οδηγός του ( κάποιος κος Α. Παπαδόπυλος) έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 3 στα 3.

Μου τη δίνει αυτό το παιδί...:violent-smiley-008:

Ειναι επειδη ο δικος μου ειναι Hot και τσατίζεται πολυ ευκολα και όλο μακακιες κανει. Εχω αλλο εναν που ειναι cool αλλα ειναι 37. Δεν τον εχω κανει share.

Btw υπαρχει κανενας τροπος να βγαλω το b-spec καπως ετσι. Δηλαδη δεν εχω καταλαβει πως παιζει αυτο με το server αλλα υπαρχει τροπος να παιξω μερικα 24ωρα που χρειάζομαι χωρις να εχω ανοιχτο το Ps3?

Btw υπαρχει κανενας τροπος να βγαλω το b-spec καπως ετσι. Δηλαδη δεν εχω καταλαβει πως παιζει αυτο με το server αλλα υπαρχει τροπος να παιξω μερικα 24ωρα που χρειάζομαι χωρις να εχω ανοιχτο το Ps3?

Οι αγώνες που παίζουν στο remote είναι 20 λεπτα οπότε όχι. Αλλά όσο περισσότεροι οδηγοί σου συμμετέχουν τόσους περισσότερους πόντους εμπειρίας μαζεύεις, χωρίς να έχεις το Ps3 ανοιχτό. Θεωρητικά μετά από κάποιο καιρό θα μπορέσεις να φτάσεις lv40 χωρίς να παίξεις καθόλου B-spec. Αυτό όμως προυποθέτει ότι οι φίλοι σου θα χρησιμοποιούν τους οδηγούς σου.

Πάντως είναι εύκολη η εφαρμογή. Αν μπορούσα να μπω στο gt.com στη δουλειά θα σου τους έτρεχα συνέχεια, αλλά ...

Δεν εχω αναγκη ουτε απο φραγκα ουτε απο Level. Αυτα τα μαμημενα τα 24ωρα πρεπει να τρεξω μονο 12-13 φορες :slapface:

Δεν εχω αναγκη ουτε απο φραγκα ουτε απο Level. Αυτα τα μαμημενα τα 24ωρα πρεπει να τρεξω μονο 12-13 φορες :slapface:

Άρα έχεις ανάγκη από level. Γιατι για να ανέβεις από 36 σε 40 πρέπει να τρέξεις 8 φορές το Le Mans ενώ αν οι οδηγοί σου μαζέψουν πχ 2000000 πόντους πρέπει να τρέξεις 7 φορές. Βέβαια δεν ξέρω τι δίνει το όλο κόλπο από πλευράς πόντων εμπειρίας, οπότε μπορεί και να λέω παπ...ιές :HTEHETH63:

Δινουν Level στο B-Spec οι online αγωνες? Η μηπως δινουν μονο Level στους οδηγους και οχι στο συνολο?

Και στο σύνολο. Για αυτό σου είπα ότι όσους περισσότερους οδηγούς έχεις τόσο το καλύτερο. Απλά κάθε φορά που θα ανάβεις την κονσόλα πρέπει να ανοίγεις τους οδηγους και να λαμβάνεις τους πόντους εμπειρίας και τα χρήματα που έχουν κερδίσει.

Update. Μια πρωτιά στο remote σου δίνει 35.000 πόντους εμπειρίας. Δηλαδή αν έχεις κάποιον να σου τρέχει 2-3 οδηγούς 3 φορές την ημέρα μπορείς να μαζεύεις 120.000 πόντους B-spec την ημέρα χωρίς να ανοίξεις καθόλου την κονσόλα σου.
Εγώ πάντως βαρέθηκα για σήμερα. Ότι πήρατε πήρατε μάγκες ...-bye-

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Μόλις τον χρησιμοποίησα και βγήκε 2ος. Αυτό το κάθαρμα ο Βασίλης μας κάνει και εδώ ζημιές. Ο οδηγός του ( κάποιος κος Α. Παπαδόπυλος) έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 3 στα 3.

Μου τη δίνει αυτό το παιδί...:violent-smiley-008:
lol...
Είναι ο τρίτος μου.Οι άλλοι που έχω 40άρισαν και άρχισαν να πέφτουν τα στατιστικά τους..Γιαυτό και ανέβασα μόνο αυτόν.

Οι αγώνες που παίζουν στο remote είναι 20 λεπτα οπότε όχι. Αλλά όσο περισσότεροι οδηγοί σου συμμετέχουν τόσους περισσότερους πόντους εμπειρίας μαζεύεις, χωρίς να έχεις το Ps3 ανοιχτό. Θεωρητικά μετά από κάποιο καιρό θα μπορέσεις να φτάσεις lv40 χωρίς να παίξεις καθόλου B-spec. Αυτό όμως προυποθέτει ότι οι φίλοι σου θα χρησιμοποιούν τους οδηγούς σου.

Πάντως είναι εύκολη η εφαρμογή. Αν μπορούσα να μπω στο gt.com στη δουλειά θα σου τους έτρεχα συνέχεια, αλλά ...

καλησπέρα φιλε μου είναι εύκολο λίγο να μας εξηγήσεις πως γίνετε αυτό