Gran Turismo 5 (PS3)

καλησπερα θελω να ρωτησω δυο πραγματα
πρωτο-εχω μαζεψει μοναδες για το like the wind και σκεφτομαι να αγορασω το pagani για να τρεξει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα παει καλα και σκεφτομαι πως μπορω να το κανω χωρις να το κανω αποθηκευση και κλεω τα φραγκα
δευτερο πως μπορω να κανω update του παιχνιδιου με στικακι
ευχαριστω

καλησπερα θελω να ρωτησω δυο πραγματα
πρωτο-εχω μαζεψει μοναδες για το like the wind και σκεφτομαι να αγορασω το pagani για να τρεξει αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα παει καλα και σκεφτομαι πως μπορω να το κανω χωρις να το κανω αποθηκευση και κλεω τα φραγκα
δευτερο πως μπορω να κανω update του παιχνιδιου με στικακι
ευχαριστω

Πρώτο, θα πρότεινα να αγοράσεις την Ψορωεττε (Corvette δηλαδή) ΖR1 και να την κάνεις Racing Modification. Με κάποιες ρυθμίσεις και πληρως πειραγμένη μπορίς να κερδίσεις στο Like the wind και παράλληλα να τρέξεις και στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα. Εξ' άλλου το Pagani μπορείς να το κερδίσεις και στο B-spec, άρα δεν χρειάζεται να ξοδέψεις λεφτά για να το πάρεις.

Δεύτερο, αν θυμάμαι καλά νομίζω δεν μπορείς να κάνεις update από στικ αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Γιατί δεν το googlάρεις?-bye-

Πρώτο, θα πρότεινα να αγοράσεις την Ψορωεττε (Corvette δηλαδή) ΖR1 και να την κάνεις Racing Modification. Με κάποιες ρυθμίσεις και πληρως πειραγμένη μπορίς να κερδίσεις στο Like the wind και παράλληλα να τρέξεις και στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα. Εξ' άλλου το Pagani μπορείς να το κερδίσεις και στο B-spec, άρα δεν χρειάζεται να ξοδέψεις λεφτά για να το πάρεις.

Δεύτερο, αν θυμάμαι καλά νομίζω δεν μπορείς να κάνεις update από στικ αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος. Γιατί δεν το googlάρεις?-bye-
ευχαριστω για την απαντηση .τι εννοεις να την κανω racing modification?

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα! Ήθελα ένα αμάξι για να κάνω Historic, Like the Wind και κάτι άλλα που χρειαζόμουν παλιό και καλό και πήρα το Ford GT και δεν είδα ότι είναι του 2001...Έτσι έχασα 1 εκ. και τώρα δεν έχω τίποτα. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω? Κάποια ανταλλαγή ή κάτι τέτοιο? Γιατί θα μου πάρει αρκετό καιρό να ξαναβγάλω τόσα...

αν γνωριζει καποιος να μου πει για το update γιατι δεν βρισκω τιποτα

Χωρίς απευθείας σύνδεση της κονσόλας στο διαδίκτυο ή χωρίς τροποποιημένο firmware τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα... διάβασε εδώ.

Χωρίς απευθείας σύνδεση της κονσόλας στο διαδίκτυο ή χωρίς τροποποιημένο firmware τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα... διάβασε εδώ.
οχι δεν παιζει να το κανω αυτο
δλδ με custom firmware στο ps3 αυτος ειναι ο μονος τροπος???
εκανα συνδεση με καλωδιο δικτυου αλλα μου λεει οτι η λειτουργια δεν ειναι διαθεσιμη για την συγκεκριμενη εκδοση

Περίμενε να επανέλθει ο server στα κανονικά επίπεδα, έπειτα θα μπορέσεις να "κατεβάσεις" το update κατευθείαν από την κονσόλα σου.

Περίμενε να επανέλθει ο server στα κανονικά επίπεδα, έπειτα θα μπορέσεις να "κατεβάσεις" το update κατευθείαν από την κονσόλα σου.
να αφησω λες δλδ το καλωδιο πανω και θα δουλεψει χωρις να χρειαστει να κανω sing in ps3 network?

Έχεις τροποποιημένη κονσόλα;

Διάβασε εδώ: PS3 Jailbreak & Custom firmware 102,103,104.
κατεβασα το update με το Awesome Update Finder και το περασα αλλα δεν μου ανοιγει το παιχνιδι βγαζει μονο στην αρχη τα γραμματα και εχει μαυρη εικονα
μπαινω στον φακελο για να το βρω και να το σβησω αλλα δεν υπαρχει στον φακελο update

κατεβασα το update με το Awesome Update Finder και το περασα αλλα δεν μου ανοιγει το παιχνιδι βγαζει μονο στην αρχη τα γραμματα και εχει μαυρη εικονα
μπαινω στον φακελο για να το βρω και να το σβησω αλλα δεν υπαρχει στον φακελο update
αν διαγραψω το παιχνιδι απο το εσωτερικο του ps3 και το ξαναβαλω θα δουλεψει?η θα χασω το save μου?

το save data θα διαγραφεί
δεν εχουν διαγραφει αλλα το παιχνιδι δεν παιζει βγαζει τα γραμματα και το λογοτυπο polyphony digital και μετα μαυρη εικονα
σε ποιο φακελο εγινε η εγκατασταση του update να το διαγραψω?

δεν εχουν διαγραφει αλλα το παιχνιδι δεν παιζει βγαζει τα γραμματα και το λογοτυπο polyphony digital και μετα μαυρη εικονα
σε ποιο φακελο εγινε η εγκατασταση του update να το διαγραψω?
οκ τωρα καταλαβα τι εννοουσες
ευχαριστω

Πως σασ φάνηκε το seasonal με το Subaru Sti WRX XYZ ABS ESP 4WD ATS IMF ARB ???

ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΜΠ.....ΕΛΟ!!!:rifle:

Τελικά βγήκε. Δοκιμάστε αυτό όσοι παιδεύεστε.

Όσοι δεν παιδεύεστε να πάτε να κοιμηθείτε. Έχετε αγώνα το πρωί: δοκιμαστικά στις 10:00 και κατακτατήριες στις 14:30...:damnyou: