Gran Turismo 5 (PS3)

μπορειτε να το κατεβασετε κανονικοτατα αν εχετε αγγλικο η αμερικανικο λογαριασμο.

στην αγγλικη εκδοση το gt academy εχει και την ελληνικη γλωσσα
αντιθετα αν το κατεβασετε απο αμερικανικο λογαριασμο δεν θα βρειτε την ελληνικη γλωσσα.

ειναι σχετικα ευκολο να κανετε 2ο λογαριασμο προσωπικα εχω εναν ελληνικο και εναν αμερικανικο.

μπορειτε να το κατεβασετε κανονικοτατα αν εχετε αγγλικο η αμερικανικο λογαριασμο.

στην αγγλικη εκδοση το gt academy εχει και την ελληνικη γλωσσα
αντιθετα αν το κατεβασετε απο αμερικανικο λογαριασμο δεν θα βρειτε την ελληνικη γλωσσα.

ειναι σχετικα ευκολο να κανετε 2ο λογαριασμο προσωπικα εχω εναν ελληνικο και εναν αμερικανικο.

Και πως δημιουργείς αμερικάνικο λογαριασμό;

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Δεν χρειάζεται πλέον ξένος λογαριασμός! Το κατέβασα κανονικά. Γράψτε GT ACADEMY και το βρίσκετε με αναζήτηση στο PS Store.

Έχει (βαρετές) δοκιμασίες (πολύ εύκολο το χρυσό) στο στιλ των διπλωμάτων του GT5.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται στον πίνακα που σου βγάζει μετά την δοκιμασία, όπου συγκρίνει τον χρόνο σου με αυτό των 9 ποιο "γρήγορων" φίλων σου!

Ρε παιδιά στις καλύτερες περιπτώσεις βγάζω κατατάξεις ως 30.000ος μέχρι 15.000ος! Αυτό εξηγείται μόνο με δύο τρόπους:

Ή εγώ σκούριασα και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου (ρόδες μου) ή γέμισε το GT5 με σούπερ οδηγάρες οπότε εγώ φαίνομαι ερασιτέχνης (και τα δύο μάλλον).

Η αλήθεια είναι ότι όσο κατεβάζεις τους χρόνους σου τόσο το δέκατο του δευτερολέπτου αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και μπορεί να σε εκτοξεύσει επιπλέον κάποιες χιλιάδες θέσεις μπροστά!!!
Το μόνο παρήγορο είναι ότι (απ' ότι βλέπω) συμμετέχουν στο γεγονός σχεδόν 900.000 οδηγοί!!!
Αυτό σημαίνει (αν χρησιμοποιώ σωστά την μέθοδο των τριών) ότι αν τερματίζεις συνέχεια στους 30.000 πρώτους τότε ανήκεις στο 3,5% (στο περίπου) των καλύτερων οδηγών της διοργάνωσης ! Ε! έτσι ακούγεται καλύτερα... :Banane0:

ΥΓ. Πολύ ενδιαφέρων και ευχάριστο συνάμα, είναι το γεγονός (αν κοιτάξετε τα στατιστικά) ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει 2η ή 3η θέση κατά μέσο όρο όσον αφορά την αναλογία χρυσών κυπέλλων/συμμετεχόντων ανά χώρα!

Last edited:
Eγω παντως τους χρονους σου, τους πιανω μονο .....στις ευθειες :grinning-smiley-043.Παντως θα δοκιμασω και με τιμονιερα (γιατι χθες βαριομουν να την συνδεσω).Το καλυτερο που εχω δει, ειναι 95000ος,αλλα οντως κατα μεσο ορο σε "χρυσα" οι Ελληνες,ημαστε 3οι :award: με πρωτους τους ....Αυστραλους.

Έτρεξα και την τελευταία πίστα στην "Ακαδημία" και μάλλον δεν θα ασχοληθώ άλλο.
Η τελευταία δοκιμασία είναι η ποιο δύσκολη - όπως αλώστε και θα έπρεπε να είναι!
Δύο είναι οι παράγοντες που την κάνουν τόσο δύσκολη:
Ο πρώτος είναι ότι πρέπει να κάνεις έναν ολόκληρο γύρο της πίστας με υποδειγματική οδήγηση, πράγμα αδύνατο χωρίς άπειρες επαναλήψεις, όταν μάλιστα σπρώχνεις το αυτοκίνητο, πάντα, στα όριά του!!!
Ο δεύτερος και συνάμα ο ποιο ενδιαφέρον είναι ο παράγοντας της άγνωστης νέας πίστας. Η τελευταία δοκιμασία γίνεται στην Twin Ring Motegi και απ' ότι διαβάζω είναι πρωτοεμφανιζόμενη πίστα στο GT (με εξαίρεση το Gran Turismo PSP του 2009).

Σας βάζω και μια φωτό για να παινευτώ για το μεταμεσονύκτιο κατόρθωμά μου (κλείναν και τσούζαν τα μάτια μου) και για να αποθανατίσω την εφήμερη δόξα του να βρίσκεσαι σε κάποιο TOP10!

gtacademy.jpg

Που είσαι Γλάρε, που χάθηκες:sleep:? Περιμένω τον χρόνο σου.:hahaha: ή ασχολείσαι πλέον μόνο με το Project CARS?

Ά! και κάτι άλλο: το NISSAN είναι "στημένο" θα έλεγα, και για "Drifting". Κάποια στιγμή, όταν βαρέθηκα ποια να κυνηγάω το χρονόμετρο, άρχισα να παίζω και να μπαίνω πλάγια στις στροφές και πιστέψτε με είναι δυνατό -το χρυσό- να το πάρεις και με Drifting!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Που είσαι Γλάρε, που χάθηκες:sleep:? Περιμένω τον χρόνο σου.:hahaha: ή ασχολείσαι πλέον μόνο με το Project CARS?

Μπα, δεν ασχολουμαι καθολου πια, το pr.cars το επαιξα 3-4 φορες και το παρατησα... Θα κατεβασω το academy απο περιεργεια αλλα μην περιμενεις πολλα, δεν εχω πλεον το ενδιαφερον και κυριως την υπομονη που χρειαζεται, ασε που εχω σκουριασει...

Ευγε για το top10!:2thumb22sup: Θυμαμαι μια φορα ειχα πετυχει ενα seasonal time trial την ωρα που βγηκε στις 5 το πρωι και ημουνα 1ος στον κοσμο! :proud: για.... κανα 10λεπτο... Μετα ηρθε ενας γιαπωνεζος και μουριξε ισαμε 5 δευτερα...:flipout:

καλησπερα σας..και μια ερωτηση, εφερε ενας φιλος μου το gran turismo 5 prologe να το παιξω στο δικο μου ps3 και οταν βαζω το δισκακι και ξεκιναει ...δεν κανει συνδεση On line αλλα βγαζει το μηνυμα "a connection to the server could not be established" ,

στο δικο του Ps3 συνδεεται κανονικα Online
το Ps3 μου ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ εκεινη την ωρα και αλλα παιχνιδια οταν βαζω συνδεονται online

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Πως σας φάνηκε το event με τις Lamborghini στο Nurburgring? Καλό ε, ειδικά όταν έχεις να παίξεις κανά δίμηνο ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Πως σας φάνηκε το event με τις Lamborghini στο Nurburgring? Καλό ε, ειδικά όταν έχεις να παίξεις κανά δίμηνο ...

Δεν το έτρεξα ακόμη, αλλά αν κρίνω από το event με το Academy Nissan στο Nurburgring πρέπει να είναι δύσκολο (άρα και διασκεδαστικό)! Χωρίς "βοήθεια" μου στάθηκε αδύνατο να πάρω πρώτη θέση...

σημερα επιτελους καταφερα να τις βγαλω και τις 5 πιστες.

αυτα τα Miura δεν τα εφτανα με τιποτα, οδηγησα στα ορια για τα δικα μου δεδομενα ,εριξα πολυ ιδρωτα χεχεεχχεχεε.

σημερα επιτελους καταφερα να τις βγαλω και τις 5 πιστες.

αυτα τα Miura δεν τα εφτανα με τιποτα, οδηγησα στα ορια για τα δικα μου δεδομενα ,εριξα πολυ ιδρωτα χεχεεχχεχεε.

Με Gallardo τα κατάφερες?

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Με Gallardo τα κατάφερες?

Εγώ πάντως με Gallardo! Μου αρέσει πολύ αυτό το αμάξι (τα κρατήματά του), είναι κάπως αργό αλλά πολύ διασκεδαστικό (κωλίδια) στην οδήγηση!

Στις πρώτες πίστες αναγκάστηκα να βάλω όλες τις βοήθειες στο φουλ, αφού έφτανα μέχρι τρίτες θέσεις. Αφού συνήθισα όμως το αμάξι, Autumn Nur και Toscana τα έβγαλα με 540pp και επαναφορά ολίσθησης στο off.
Ωραίο event :ernaehrung004:

(Χτες έμπαινες ενώ έβγαινα, βλέπω έγινες και εσύ νυχτοπούλι... Το άλλο νυχτοπούλι που χάθηκε? Μάλλον ακόμα διακοπές κάνει...)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Ναι, είχα κολλήσει και στο Autumn Ring με τα γιαπωνέζικα του 80, το οποίο τελικά δεν το κατάφερα μετά από 10-12 δοκιμές με RX7, MX-5 και 4200R Isuzu, SRF on και με χειριστήριο (η τιμονιέρα "θαφτηκε" πριν τις διακοπές και συνεχίζει και είναι θαμμένη στο αποθηκάκι). Καλύτερο αποτέλεσμα 2η θέση με 2'' διαφορά από τον πρώτο...:7SFGSFG:

Ναι, είχα κολλήσει και στο Autumn Ring με τα γιαπωνέζικα του 80, το οποίο τελικά δεν το κατάφερα μετά από 10-12 δοκιμές με RX7, MX-5 και 4200R Isuzu, SRF on και με χειριστήριο (η τιμονιέρα "θαφτηκε" πριν τις διακοπές και συνεχίζει και είναι θαμμένη στο αποθηκάκι). Καλύτερο αποτέλεσμα 2η θέση με 2'' διαφορά από τον πρώτο...:7SFGSFG:

Οχι Autumn Ring λάθος. Tsukuba.

Tsukuba βγήκε αλλά για να τα καταφέρω έπρεπε να είναι στην εκκίνηση πρώτο ένα City Turbo II '83 για να μπλοκάρει το Eunos Roadster. Έτρεξα με ένα Isuzu 4200R πλήρως ελαφρωμένο και με μειωμένη απόδοση κινητήρα στο 60% όπως επίσης και όλες τις αναβαθμίσεις της μετάδοσης και ανάρτησης.

Υποθέτω ότι με το παραπάνω line-up θα βγαίνει και με άλλο αυτοκίνητο (MX5, RX7, Lancer) γιατι προσπέρασα τον 2ο στις αρχές του 4ου γύρου.

4 πιστες της εβγαλα με το countach lp400 '74 και την nurburgring την εβγαλα με το murcielago lp 640 '09.

στην tsukuba εχω κολλησει και εγω δεν μπορω με τιποτα να την περασω.

4 πιστες της εβγαλα με το countach lp400 '74 και την nurburgring την εβγαλα με το murcielago lp 640 '09.

στην tsukuba εχω κολλησει και εγω δεν μπορω με τιποτα να την περασω.

Δοκίμασε το Isuzu. Βάλε τις αναρτήσεις και τις βελτιώσεις της μετάδοσης και του κιβωτίου και αν στην γραμμή εκκίνησης έχει πρώτα Skyline ή Roaster βγες από το event και ξαναμπές. Αν βαριέσαι να αγοράζεις και να στήνεις στείλε ένα friend request στο geopan973 να σου κοινοποιήσω το Isuzu και να το χρησιμοποιήσεις.:2thumb22sup: