Επειδή διάβασα κάποια πράγματα και θυμήθηκα και κάποια άλλα σχετικά με το παραπάνω θέμα, θα ήθελα να προσθέσω ότι εάν οι αντίπαλοί σου χρησιμοποιούν χειριστήριο και όχι τιμόνι (όπως εσύ) έχουν ένα επιπλέον προβάδισμα που οφείλετε στο ίδιο το παιχνίδι (software) και το πως είναι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να οδηγήται άνετα από το χειριστήριο του PS3.
Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι όσο ποιο γρήγορα (με μεγαλύτερη ταχύτητα) και ποιο σωστά βγεις από μια στροφή τόσο ποιο καλούς χρόνους θα πετύχεις σαν αποτέλεσμα της μεγαλύτερης τελικής που θα πιάσεις στην ευθεία που ακολουθεί.
Δεν μπορώ να εξηγήσω με ακρίβεια το τι ακριβός κάνει το πρόγραμμα προς όφελος του χειριστηρίου αλλά μοιάζει να βοηθάει στο χειρισμό κατά την έξοδο του αυτοκινήτου από μια στροφή ώστε να μην χάνεται εύκολα ο έλεγχος (για να μπορεί να είναι τελικά οδηγήσιμο ένα αμάξι με χειριστήριο) ενώ εσύ με την τιμονιέρα, την ίδια στιγμή, έχεις να παλέψεις με την υπερστροφή (oversteering) και με το γκάζι.
Μία λύση θα ήταν ίσος (πρέπει να το δοκιμάσω - δεν είμαι σίγουρος) να γυρίσουμε το τιμόνι στο normal και όχι στο simulation (εγώ τουλάχιστον εκεί το έχω - στο δεύτερο). Επίσης θα βοηθούσε αν μπορούσες να ρίξεις τις μοίρες περιστροφής στο τιμόνι (το δικό μου έχει τέτοια δυνατότητα).
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι αν αυτοί που σε περνούσαν είχαν :joyman:joysticks τότε... μην στεναχωριέσαι ιδιαίτερα:five: