Gran Turismo 5 (PS3)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Αν βαριέσαι να αγοράζεις και να στήνεις στείλε ένα friend request στο geopan973 να σου κοινοποιήσω το Isuzu και να το χρησιμοποιήσεις.:2thumb22sup:

:grandpa:Εδώ τα καλά αυτοκίνητααααααααααααα, λέμεεεε!!!:flipout:

Θα κάνω την προσπάθειά μου και αν δεν... τότε ετοιμάσου να πουλήσεις άλλο ένα Isuzu!:worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Tsukuba βγήκε αλλά για να τα καταφέρω έπρεπε να είναι στην εκκίνηση πρώτο ένα City Turbo II '83 για να μπλοκάρει το Eunos Roadster. Έτρεξα με ένα Isuzu 4200R πλήρως ελαφρωμένο και με μειωμένη απόδοση κινητήρα στο 60% όπως επίσης και όλες τις αναβαθμίσεις της μετάδοσης και ανάρτησης.

Υποθέτω ότι με το παραπάνω line-up θα βγαίνει και με άλλο αυτοκίνητο (MX5, RX7, Lancer) γιατι προσπέρασα τον 2ο στις αρχές του 4ου γύρου.

Το δοκίμασα χτες (αν μιλάμε για το ίδιο - Japan 80' Festival - Tsukuba) έκανα 4 προσπάθειες με το MX5 αλλά τερμάτισα δεύτερος 2,4'' πίσω πάντα από ένα άλλο MX5 το οποίο προπορεύεται από την αρχή του αγώνα με διαολεμένους ρυθμούς! Θα χρειαζόμουν άλλο μισό γύρο, τουλάχιστον, για να τον περάσω... Δεν μοιάζει ακατόρθωτο, αλλά σίγουρα πολύ δύσκολο (με το ΜΧ5). Όταν βρω χρόνο θα δοκιμάσω το Isuzu 4200R:a0210:

ευχαριστω τον φιλο geopan973 τελικα τα καταφερα με το Isuzu 4200R.

εχθες το μεσημερι δοκιμασα πανω απο 20 φορες αλλα τιποτα παντα ημουν 1 δευτερολεπτο πισω
το βραδυ ξαναδοκιμασα και με την 3η τα καταφερα ,χαμηλωσα λιγακι το εμπρος μερος του αυτοκινητου
και σε συνδιασμο με το αργο city που ηταν στην 1η θεση και εκοβε την φορα απο τα γρηγορα αυτοκινητα,
καταφερα να τους περασω ολους στον 4ο γυρο.

ευχαριστω τον φιλο geopan973 τελικα τα καταφερα με το Isuzu 4200R.

εχθες το μεσημερι δοκιμασα πανω απο 20 φορες αλλα τιποτα παντα ημουν 1 δευτερολεπτο πισω
το βραδυ ξαναδοκιμασα και με την 3η τα καταφερα ,χαμηλωσα λιγακι το εμπρος μερος του αυτοκινητου
και σε συνδιασμο με το αργο city που ηταν στην 1η θεση και εκοβε την φορα απο τα γρηγορα αυτοκινητα,
καταφερα να τους περασω ολους στον 4ο γυρο.

:-D

Ψαχνω αυτο το αυτοκινητο

Lamborghini Murcielago LP 640 Chrome Line Edition

Δεν ξερω αμα το εχει καποιος ή αμα μπορει να μου το στειλει αλλα το θελω

Το εχει κανεις?

Τα Chrome Line νομίζω δεν μπορούν να χαριστούν.
Θα δω αν το έχω και θα δοκιμάσω να στο στείλω.

Φίλε Silent το έχω το αμαξάκι που ζητάς (σε μπλε) αλλά δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να στο στείλω:nounder:

Λοιπόν το πήρα το χρυσό στην Τσουκούμπα-αμόλα-καλούμπα αλλά με πονηριά:beee:
Αφού έκανα άλλη μια δοκιμή (πάντα με το MX-5) για να βεβαιωθώ ότι δεν μπορώ να τα τα καταφέρω τίμια (και βεβαιώθηκα) έκανα το εξής: (πάντα με το MX-5) ανέβασα τον βαθμό δυσκολίας βάζοντας medium λάστιχα, έκανα exit από την πίστα, ξαναμπήκα και ως εκ θαύματος εμφανίστηκε ένα Honda σαραβαλάκι μπροστά μπροστά για να κόβει το δρόμο στο βιαστικό SkyLine.
Εννοείται ότι ξανάβαλα τα soft πατούμενα (δεν το ρίσκαρα - πολύ τράβηξε η ιστορία) και εύκολα, πλέον, τους άφησα όλους πίσω μου στο τέλος του 4ου γύρου.
Θα μου μείνει βέβαια η απορία: τι θα γινόταν αν έτρεχα με τα medium ?:chinscratch:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Μάλλον θα τα κατάφερνες πάλι, αν και πιθανόν οριακά με το Mx-5. Θεωρητικά θα έχανες περίπου 1 με 1,5" το γύρο, άρα άν ήταν η διαφορά σου από τον δεύτερο μεγαλύτερη από 8" ...

Πάντως είναι ευχάριστο που υπάρχιυν και events που μας κάνουν και σπαζοκεφαλιάζουμε λιγάκι.:aktion033:

Πωωωωω.... Μόλις πριν 5 λεπτα χάζευα τα αυτοκίνητα που προσφέρει το Forza 4...

Έμεινα μ......ς.

Καλά επιτρέπεται το GT5 να μην έχει αυτά τα αυτοκίνητα???

Alfa Romeo Stradale
Ferrari 250 GTO
Ferrari GTO
Ferrari Dino 246 GT
Porsche 959
Aston Martin DB5 Vantage
BMW M1

Και βαρέθηκα να κοιτάξω παρακάτω. Ή καλύτερα να πω απέφυγα?
Γιατί σε τελική ανάλυση πόσα αυτοκίνητα έχει το GΤ5 στην πραγματικότητα?

Έλα geo, ωραίοι οι αγώνες χτες έ!!! Είσαι καλός με τις Lambo!

Πες στον κουμπάρο ότι αυτό που ρωτούσε χτες ήταν η "ώθηση". Είναι απάτη, γενικός, γιατί "φροντίζει" έτσι ώστε οι τελευταίοι να προλαβαίνουν τους πρώτους σαν να είμαστε όλοι δεμένοι με ένα αόρατο λάστιχο!
Ανεβάζει όμως κατακόρυφα τη διασκέδαση γιατί το αποτέλεσμα είναι πρώτον να μην ξεμένει κανείς μόνος και έρημος και δεύτερον να τρέχουν όλοι μαζί μπουλούκι, σαν να είναι όλοι "Pro". 'Ετσι έχεις την (ψευδ):ADFAD2:αίσθηση ότι θα έχεις και εσύ την ευκαιρία σου...
(Το πρόβλημα τώρα είναι: πως την βγάζουμε τη μέρα με 4 ώρες ύπνου :coffee: )

Άντε, τα ξανακλέμε...

-ΑΓΓΕΛΙΑ-

Ζητούνται αθλητές (και αθλήτριες) που χαρακτηρίζονται από υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης με ευγενικά χαρακτηριστικά που προωθούν την υγιή άμιλλα.
Οι ταραξίες, οι γνωστοί άγνωστοι, οι φιγουρατζήδες και όσοι τερματίζουν πρώτοι θα αποβάλλονται δια παντός._

Ελπίζω σήμερα και αύριο να βρώ χρόνο (αργά το βράδυ) να ανοίξω κάποιο δωμάτιο για να βρεθούμε!
Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Ακούς geo και glaros !!! :heeeelllllooooo:

Ωχ, κατσε ν'αρχισω να ξεαραχνιαζω την τιμονιερα...

Και πουσαι, τοσο καιρο που εχω να παιξω θα χρειαστουμε πολυυυ μακρυ λαστιχο...:vroam:

Μας ξεφτίλισαν τα γαλλάκια στο Lemans. Τουλάχιστον εμένα. Δεν μπορούσα ούτε μία καμπή να πάρω σωστά, ξέρεις από αυτές τις τελευταίες πριν από τον τερματισμό. Και ο γάλλος έμπαινε με 200 κι εβγαινε με 190 ... Πάω να κάνω προπόνηση ...:rifle:

Μας ξεφτίλισαν τα γαλλάκια στο Lemans. Τουλάχιστον εμένα. Δεν μπορούσα ούτε μία καμπή να πάρω σωστά, ξέρεις από αυτές τις τελευταίες πριν από τον τερματισμό. Και ο γάλλος έμπαινε με 200 κι εβγαινε με 190 ... Πάω να κάνω προπόνηση ...:rifle:

Δεν πιστεύω ότι είναι "τόσο" καλύτεροι... (είναι λίγο καλύτεροι:BDGBDGB53:).
Νομίζω ότι η υπεροχή τους οφείλεται σε δύο παράγοντες (και ισχύει και για άλλα δωμάτια που εξειδικεύονται σε συγκεκριμένες πίστες και συνθήκες) :

Πρώτον - Αυτοί που τερματίζουν πάντα στις πρώτες θέσεις, έχουν έτοιμα αυτοκίνητα ρυθμισμένα για την συγκεκριμένη διαδρομή με τους συγκεκριμένους pp(βδ) (έχω ακούσει συζητήσεις του στυλ μην βάζεις αυτήν την πίστα γιατί δεν έχω αμάξι στημένο γι' αυτήν)

Δεύτερον - Συχνάζουν πάνω κάτω στις ίδιες πάντα πίστες και εξειδικεύονται στις ίδιες συνθήκες... ενώ εμείς τρέχουμε την τελευταία στιγμή να βρούμε και να στίσουμε αυτοκίνητο με μοναδικό κριτήριο να μας καλύπτει στο θέμα των pp! Και ξέρεις τη γνωστή φράση: "η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως":lehrer:

Επειδή διάβασα κάποια πράγματα και θυμήθηκα και κάποια άλλα σχετικά με το παραπάνω θέμα, θα ήθελα να προσθέσω ότι εάν οι αντίπαλοί σου χρησιμοποιούν χειριστήριο και όχι τιμόνι (όπως εσύ) έχουν ένα επιπλέον προβάδισμα που οφείλετε στο ίδιο το παιχνίδι (software) και το πως είναι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να οδηγήται άνετα από το χειριστήριο του PS3.
Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι όσο ποιο γρήγορα (με μεγαλύτερη ταχύτητα) και ποιο σωστά βγεις από μια στροφή τόσο ποιο καλούς χρόνους θα πετύχεις σαν αποτέλεσμα της μεγαλύτερης τελικής που θα πιάσεις στην ευθεία που ακολουθεί.
Δεν μπορώ να εξηγήσω με ακρίβεια το τι ακριβός κάνει το πρόγραμμα προς όφελος του χειριστηρίου αλλά μοιάζει να βοηθάει στο χειρισμό κατά την έξοδο του αυτοκινήτου από μια στροφή ώστε να μην χάνεται εύκολα ο έλεγχος (για να μπορεί να είναι τελικά οδηγήσιμο ένα αμάξι με χειριστήριο) ενώ εσύ με την τιμονιέρα, την ίδια στιγμή, έχεις να παλέψεις με την υπερστροφή (oversteering) και με το γκάζι.
Μία λύση θα ήταν ίσος (πρέπει να το δοκιμάσω - δεν είμαι σίγουρος) να γυρίσουμε το τιμόνι στο normal και όχι στο simulation (εγώ τουλάχιστον εκεί το έχω - στο δεύτερο). Επίσης θα βοηθούσε αν μπορούσες να ρίξεις τις μοίρες περιστροφής στο τιμόνι (το δικό μου έχει τέτοια δυνατότητα).
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι αν αυτοί που σε περνούσαν είχαν :joyman:joysticks τότε... μην στεναχωριέσαι ιδιαίτερα:five:

Επειδή διάβασα κάποια πράγματα και θυμήθηκα και κάποια άλλα σχετικά με το παραπάνω θέμα, θα ήθελα να προσθέσω ότι εάν οι αντίπαλοί σου χρησιμοποιούν χειριστήριο και όχι τιμόνι (όπως εσύ) έχουν ένα επιπλέον προβάδισμα που οφείλετε στο ίδιο το παιχνίδι (software) και το πως είναι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να οδηγήται άνετα από το χειριστήριο του PS3.
Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι όσο ποιο γρήγορα (με μεγαλύτερη ταχύτητα) και ποιο σωστά βγεις από μια στροφή τόσο ποιο καλούς χρόνους θα πετύχεις σαν αποτέλεσμα της μεγαλύτερης τελικής που θα πιάσεις στην ευθεία που ακολουθεί.
Δεν μπορώ να εξηγήσω με ακρίβεια το τι ακριβός κάνει το πρόγραμμα προς όφελος του χειριστηρίου αλλά μοιάζει να βοηθάει στο χειρισμό κατά την έξοδο του αυτοκινήτου από μια στροφή ώστε να μην χάνεται εύκολα ο έλεγχος (για να μπορεί να είναι τελικά οδηγήσιμο ένα αμάξι με χειριστήριο) ενώ εσύ με την τιμονιέρα, την ίδια στιγμή, έχεις να παλέψεις με την υπερστροφή (oversteering) και με το γκάζι.
Μία λύση θα ήταν ίσος (πρέπει να το δοκιμάσω - δεν είμαι σίγουρος) να γυρίσουμε το τιμόνι στο normal και όχι στο simulation (εγώ τουλάχιστον εκεί το έχω - στο δεύτερο). Επίσης θα βοηθούσε αν μπορούσες να ρίξεις τις μοίρες περιστροφής στο τιμόνι (το δικό μου έχει τέτοια δυνατότητα).
Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι αν αυτοί που σε περνούσαν είχαν :joyman:joysticks τότε... μην στεναχωριέσαι ιδιαίτερα:five:

ποιο τιμονι εχεις αρη;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

ποιο τιμονι εχεις αρη;

Porsche 911 GT3 RS V2 της Fanatec

porsche911gt3rssm.jpg

porsche911gt3rssm2.jpg

porsche911gt3rssm3.jpg

σκεφτομουν αν παρω αυτο το τιμονι αν θα δουλεψη με τα πεταλια της dfgt προσωρινα μεχρι να παρω ενα καλο σετ πεταλια αλλα χρειαζεται

υποστηριξη δυο controler και δεν ξερω αν τους υποστηριζη το gt5.