Gran Turismo 5 (PS3)

Πάνω - κάτω τα γνωστά:

Gran Turismo 5: 8 things you need to know

''5 years spent developing GT5.''

Ορίστε ο λόγος της καθυστέρησης. Το project ξεκίνησε επί Ν.Δ. και συνεχίζεται επί ΠΑΣΟΚ που ως γνωστόν παρέλαβε χάος, καμμένη γη, καμμένα αυτοκίνητα, ελλιπείς σχεδιασμούς κ.α. Ας ελπίσουμε ο Ιαπωνικός Καλλικράτης να διορθώσει τα κακώς κείμενα...:D:D

Ορίστε ο λόγος της καθυστέρησης. Το project ξεκίνησε επί Ν.Δ. και συνεχίζεται επί ΠΑΣΟΚ που ως γνωστόν παρέλαβε χάος, καμμένη γη, καμμένα αυτοκίνητα, ελλιπείς σχεδιασμούς κ.α. Ας ελπίσουμε ο Ιαπωνικός Καλλικράτης να διορθώσει τα κακώς κείμενα...:D:D

:flipout::hahaha::turtle:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να φοβαστε μην μας βαλουν τελη για τα 950 αυτοκινητα....:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να φοβαστε μην μας βαλουν τελη για τα 950 αυτοκινητα....:grandpa:

Θα πρέπει να δηλώνουμε και «πόθεν έσχες» για κάθε νέο αυτοκίνητο που θα βάζουμε στο γκαράζ μας… :flipout:

Ειναι ελειινοι αυτοι οι γιαπωνεζοι! Μας κανουν και περιμενουμε τζαμπα και αδικα.. τουλαχιστον το forza το πηρανε στην ωρα τους οχι σα κ μας που το περιμενουμε 5 χρονια!

Απο το youtube αντιγραψε ο κανακης τα trailer με τον γερμαναρα? Μπορει να περιμενουν οι γιαπωνεζοι τις 3d τηλεορασεις για να τα βγαλουν μαζι σε κανα χρονο ισως..

παράπονο δεν έχω πάντως, εχω χορτάσει βιντεο από αυτό το παιχνίδι!

καποιοι λενε προς το τελος του χρονου αλλα συγκεκριμενη ημερομηνια δεν εχει ανακοινωθει.
εγω διαβασα στο διαδικτυο οτι η sony σε προσφατη ενημερωση ειπε οτι θα βγει πριν το 2011.
περιμενουμε με αγωνια.

να φανταστω οτι ειναι χιουμορακι η απαντηση σου ε?ε?ε?δεν ειναι?λεγε ρε θα σκασω!χεχε!σοβαρα τωρα...αληθεια λες?

εγω παντως στο play.com διαβαζω οτι εχει ανακοινωθει για τις 24/9/2010.
τωρα αν θα βγει μαζι με το playstation 4 αυτο δεν το γνωριζω.
ας μας πει ο συμφορουμιτης database error που εχει ακουσει για το playstation4 και για ποτε αναμενεται η κυκλοφορια του μαζι με το GT5.

Πουθενα δεν εχω ακουσει / διαβασει οτι θα βγει με το PS4.

Ουτε το αντιθετο βεβαια :D

Εγω την βολευω με το prologue , αναμενατε στις οθονες σας δια την κυκλοφοριαν του grand turismo 5 ! (σε κανα χρονο δηλαδη».)

Λετε να δουμε καμια καινουργια τιμιονιερα με την αφιξη του GT5?