Gran Turismo 5 (PS3)

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Και εμένα μου την έκανε δώρο, αλλά στο ποιο απαίσιο χρωματικό συνδυασμό: πορτοκαλί - κόκκινο :motz:
Που τη κάνει δώρο;

Καλά νέα
icon_biggrin.gif
:
μετά το σημερινό update version 1.03 θα έχουμε επιτέλους την επιλογή μηχανικής βλάβης για τους on line αγώνες!

Ποιο συγκεκριμένα:
θα υπάρχει η δυνατότητα για αγώνες χωρίς μηχανική ζημιά, με παροδική μηχανική ζημιά - που θα διαρκεί κάποιο μικρό χρονικό διάστημα και μόνιμη ζημιά που θα επιδιορθώνεται μόνο με pitstop...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Που τη κάνει δώρο;

Αν θυμάμαι σωστά, μου την έδωσε όταν συμπλήρωσα την τελευταία δοκιμασία στο A-Spec στην τρίτη κατηγορία (νομίζω λέγεται professional) με χρυσά!

Μια παρατήρηση και μια ερώτηση.

Παρατήρηση :Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό αν εξαιρέσεις :

1. Οι χρόνοι Loading είναι απαράδεκτοι. γύρω στο ~1 min το Load για την πίστα. Ήμαρτον :furious3:

Άσε που έχει αυτή τη μουσικούλα στην αναμονή Jazz Bar (που ενώ μου αρέσει δεν νομίζω ότι σε προετοιμάζει για αγώνα)

Ερώτηση : Δεν είχα ξανά Gran Turismo.

Γνωρίζεται αν κάποια στιγμή θα υπάρξουν Cheat ώστε να ξεκλειδώνει όλα τα αμάξια για ένα απλό arcade mode ή ένα Split με ένα φίλο.

Είναι ανόητο να έχεις δημιουργήσει σχεδιάσει υλοποιήσει πάνω από 1000 αμάξια και να μην δίνεις τη δυνατότητα στον παίκτη να τα δει-να τα χαρεί.

Μια παρατήρηση και μια ερώτηση.

Παρατήρηση :Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό αν εξαιρέσεις :

1. Οι χρόνοι Loading είναι απαράδεκτοι. γύρω στο ~1 min το Load για την πίστα. Ήμαρτον :furious3:

Άσε που έχει αυτή τη μουσικούλα στην αναμονή Jazz Bar (που ενώ μου αρέσει δεν νομίζω ότι σε προετοιμάζει για αγώνα)

Ερώτηση : Δεν είχα ξανά Gran Turismo.

Γνωρίζεται αν κάποια στιγμή θα υπάρξουν Cheat ώστε να ξεκλειδώνει όλα τα αμάξια για ένα απλό arcade mode ή ένα Split με ένα φίλο.

Είναι ανόητο να έχεις δημιουργήσει σχεδιάσει υλοποιήσει πάνω από 1000 αμάξια και να μην δίνεις τη δυνατότητα στον παίκτη να τα δει-να τα χαρεί.

Nope!!! :bigcry:

Μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό δια της πλαγίας οδού. Να φορτώσει δηλαδή στο PS3 ''σώσιμο'' (saved files) κάποιου που έχει τελειώσει το παιχνίδι. Με το GT5 Prologue αυτό είχα κάνει διότι με εκνευρίζει να πρέπει να ασχολούμαι μια εβδομάδα για να πάρω μια άδεια ή να μαζέψω λεφτά να αγοράσω τα υπερ-αυτοκίνητα. Ακόμη όμως δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο τέτοια saved files.

Last edited:
Μαζί με την colector's μου δώσαν κάποιους κωδικούς για αυτοκίνητα, ξέρει κανείς πως τα βάζω στο γκαράζ μου? Δεν το έχω ψάξει...

Μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό δια της πλαγίας οδού. Να φορτώσει δηλαδή στο PS3 ''σώσιμο'' (saved files) κάποιου που έχει τελειώσει το παιχνίδι. Με το GT5 Prologue αυτό είχα κάνει διότι με εκνευρίζει να πρέπει να ασχολούμαι μια εβδομάδα για να πάρω μια άδεια ή να μαζέψω λεφτά να αγοράσω τα υπερ-αυτοκίνητα. Ακόμη όμως δεν υπάρχουν στο διαδίκτυο τέτοια saved files.

πολύ ωραία νέα !!!

Σ'ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

geopan973, τελικά τι έκανες με το mini και το slalom? Το πήρες?

Nope!!!:bigcry:

Η τελευταία μου προσπάθεια ήταν κατά 0'00"024 εκτός χρόνου, χε χε χε:violent-smiley-030:

Να το σπάσω?

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Μαζί με την colector's μου δώσαν κάποιους κωδικούς για αυτοκίνητα, ξέρει κανείς πως τα βάζω στο γκαράζ μου? Δεν το έχω ψάξει...

Μπαίνεις στο PSN και πάνω έχει μερικά μικρά κουμπάκια. Πατάς το Redeem Code και εισάγεις τον κωδικό που λέει το χαρτάκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Μπαίνεις στο PSN και πάνω έχει μερικά μικρά κουμπάκια. Πατάς το Redeem Code και εισάγεις τον κωδικό που λέει το χαρτάκι.

Thaaaaaaaanks:a0210:

Ρε παιδιά, μόλις σήμερα παρέλαβα κι εγώ και έβγαλα το πρώτο δίπλωμα.

Επειδή είμαι να καραφλιάσω, πείτε μου ότι στα B-spec events θα μπορώ να οδηγάω κι εγώ τ' αμάξια μου!!!

Ρε παιδιά, μόλις σήμερα παρέλαβα κι εγώ και έβγαλα το πρώτο δίπλωμα.

Επειδή είμαι να καραφλιάσω, πείτε μου ότι στα B-spec events θα μπορώ να οδηγάω κι εγώ τ' αμάξια μου!!!

οχι εισαι manager:furious3:

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να τρεχεις ενα πρωταθλημα σε A-Spec και μετα σε Β-Spec. Γιατι το λεω αυτο. Γιατι κάποιοι αγοραζουν ενα αμαξι μονο και μονο για να τρεξουν σε ενα πρωταθλημα και μετα το πουλανε. Χρειαζεται ομως και στο Β-Spec. Αρα πας κι απο κει και οταν τελειωσεις τοτε το πουλας. Αν και εγω δεν εχω πουλησει τιποτα μεχρι τωρα.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να τρεχεις ενα πρωταθλημα σε A-Spec και μετα σε Β-Spec. Γιατι το λεω αυτο. Γιατι κάποιοι αγοραζουν ενα αμαξι μονο και μονο για να τρεξουν σε ενα πρωταθλημα και μετα το πουλανε. Χρειαζεται ομως και στο Β-Spec. Αρα πας κι απο κει και οταν τελειωσεις τοτε το πουλας. Αν και εγω δεν εχω πουλησει τιποτα μεχρι τωρα.

Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το Β-spec :

Κερδίζεις και από εκεί λεφτά?:idea:
Μπορείς να το βάλεις να σου βγάζει λεφτά και εσύ να φύγεις (να κάνεις τις δουλειές σου)?:elefant:
Πρέπει να είναι ανοιχτό το PS3?:slapface::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το Β-spec :

Κερδίζεις και από εκεί λεφτά?:idea:
Μπορείς να το βάλεις να σου βγάζει λεφτά και εσύ να φύγεις (να κάνεις τις δουλειές σου)?:elefant:
Πρέπει να είναι ανοιχτό το PS3?:slapface::flipout:

Ναι.

Ναι.

Και ναι!!!!:BDGBGDB55:

Παίδες, εμένα ποτέ δε μ' ενδιέφερε κάτι τέτοιο να σας πω την αλήθεια... είναι σαν να παίζεις manager σε racing παιχνίδι...

Αφού και όταν είχαν βγει τα αντίστοιχα manager στα ποδοσφαιράκια, είχα ξενερώσει τρελά.