Gran Turismo 5 (PS3)

Υπαρχουν αρκετα αυτοκινητα στο παιχνιδι που δεν υπαρχουν για αγορα σαν καινουργια τουλαχιστον. Δεν ξερω αν τα εμφανιζει καποια στιγμη σαν μεταχειρισμενα ή αργοτερα ξεκλειδωνει κι αλλες μαρκες στα καινουργια... Για παραδειγμα...ετρεχα εναν αγωνα και ενας απο τους αντιπαλους ηταν ενα Ibiza Cupra '02 ή '04!!!

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Μπράβο, ωραία ιδέα:idea:

Χτες το βράδυ μπήκα και σας έψαξα, μμμμμ δεν είχε και πολύ κίνηση...

Εγώ πάντως το άνοιξα το "σαλονάκι" μου, σας περιμένω-bye-

(Που λένε ανοίξαμε και σας περιμένουμε...:flipout:)

Μπράβο, ωραία ιδέα:idea:

Χτες το βράδυ μπήκα και σας έψαξα, μμμμμ δεν είχε και πολύ κίνηση...

Εγώ πάντως το άνοιξα το "σαλονάκι" μου, σας περιμένω-bye-

(Που λένε ανοίξαμε και σας περιμένουμε...:flipout:)

Αρη εχω να παιξω 2 μερες. Ελπιζω σήμερα να βρω χρόνο :bigcry:

Και εγώ μια από τα ίδια, αλλα σήμερα προβλέπεται να ανοίξει η κονσόλα αλλά αργά το βράδυ κατά της 11....

μπορουμε τα αυτοκινητα που εχουν απο δεξια το τιμονι να τα κανουμε να ειναι απο αριστερα??? π.χ. το RX7.....

Και εγώ μια από τα ίδια, αλλα σήμερα προβλέπεται να ανοίξει η κονσόλα αλλά αργά το βράδυ κατά της 11....

Άντε μπράβο να μαζευτούμε έστω και για ένα δοκιμαστικό!:drummer:

μπορουμε τα αυτοκινητα που εχουν απο δεξια το τιμονι να τα κανουμε να ειναι απο αριστερα??? π.χ. το RX7.....

Στον Πρόλογο δεν γινόταν, οπότε λογικά και εδώ το ίδιο θα ισχύει...

Δοκίμασε κανείς στο GT Life στα Special Events το AMG Academy (ή κάπως έτσι)?

Στο πρώτο στάδιο, για αρχάριους - παρακαλώ, έχει 5 δοκιμασίες στην πίστα του Nürburgring με μια αντίκα Mercedes.

Μα τι ΠΑΛΟΥΚΙ είναι αυτό:eek::bigcry::eek:??? Το μόνο (καθαρό:firstprize:) χρυσό που κατάφερα είναι η πρώτη (και τη δεύτερη - αλλά κόβοντας από το γκαζόν...:D) Στην τρίτη το καλύτερο που κατάφερα είναι 1,5sec μακρυά από το χρυσό - ΔΕΝ γίνεται καλύτερα:coffee:, ενώ και για τις άλλες το ασήμι φαντάζει προς το παρόν το μόνο δυνατό...

Υπάρχει κανένας εξωγήινος εδώ που κατάφερε τίποτα καλύτερο????? (Να μας πει και μας πως να τους πάρουμε όλο το χρυσό:adore:)

Πού να δεις στο τρίτο επίπεδο, με το ίδιο αυτοκίνητο αλλά σε βρεγμένο.. :p Κάνε πολλές προσπάθειες και θα τα πάρεις ;)

Πού να δεις στο τρίτο επίπεδο, με το ίδιο αυτοκίνητο αλλά σε βρεγμένο.. :p Κάνε πολλές προσπάθειες και θα τα πάρεις ;)

Δηλ. το πήρες το χρυσό στην τρίτη "αρχαρίων", πωωωως? πες καμιά βοήθεια:idea::singer::lehrer:

Εδώ γράφει κάποιος ότι απέφευγε να πατάει φρένο και χρησιμοποιούσε τα ¨κερμπς" για να στρίβει - καλό μέχρις ενός σημείου, δεν δίνει όμως το χρυσό για μένα...

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Άντε μπράβο να μαζευτούμε έστω και για ένα δοκιμαστικό!:drummer:

Στον Πρόλογο δεν γινόταν, οπότε λογικά και εδώ το ίδιο θα ισχύει...

Καλά είναι δυνατών μα με το ζόρι Άγγλοι;;;;

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Δοκίμασε κανείς στο GT Life στα Special Events το AMG Academy (ή κάπως έτσι)?

Στο πρώτο στάδιο, για αρχάριους - παρακαλώ, έχει 5 δοκιμασίες στην πίστα του Nürburgring με μια αντίκα Mercedes.

Μα τι ΠΑΛΟΥΚΙ είναι αυτό:eek::bigcry::eek:??? Το μόνο (καθαρό:firstprize:) χρυσό που κατάφερα είναι η πρώτη (και τη δεύτερη - αλλά κόβοντας από το γκαζόν...:D) Στην τρίτη το καλύτερο που κατάφερα είναι 1,5sec μακρυά από το χρυσό - ΔΕΝ γίνεται καλύτερα:coffee:, ενώ και για τις άλλες το ασήμι φαντάζει προς το παρόν το μόνο δυνατό...

Υπάρχει κανένας εξωγήινος εδώ που κατάφερε τίποτα καλύτερο????? (Να μας πει και μας πως να τους πάρουμε όλο το χρυσό:adore:)

Ρε Άρη πλάκα μας κάνεις μου φαίνεται. Εδώ πήρες όλες τις άδειες με χρυσά (!!!!!!) και θες να πεις ότι δεν θα καταφέρεις να πάρεις και το γ...τεστ της AMG??? Αλήθεια αυτό το ****σλάλομ με το @#%*&:bigcry::dead::violent-smiley-011:Mini Cooper πως **** το έβγαλες?????!!!!

Για να καταλάβεις που έχω κολλήσει....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Ρε Άρη πλάκα μας κάνεις μου φαίνεται. Εδώ πήρες όλες τις άδειες με χρυσά (!!!!!!) και θες να πεις ότι δεν θα καταφέρεις να πάρεις και το γ...τεστ της AMG??? Αλήθεια αυτό το ****σλάλομ με το @#%*&:bigcry::dead::violent-smiley-011:Mini Cooper πως **** το έβγαλες?????!!!!

Αν θυμάμαι καλά χρησιμοποίησα από μια κοφτή γκαζιά πριν από κάθε κώνο και καθόλου φρένο, εκτός από τις δύο (ή τρεις τελευταίες) που πέρασα μόνο με τη φόρα που απόκτησα από πριν. Στο τέλος φυσικά και μέχρι το τέρμα σανίδωμα. Το αυτοκίνητο ουσιαστικά πρέπει να υπερστρέφει λίγο κάθε φορά μετά το τέλος του γκαζιού (...να γλιστράει με τον κώλο), χωρίς να ξεπερνάς το όριο όμως και χάσεις τον έλεγχο (τέτ α κε).

Θα δω όμως αν έσωσα την βιντεοεπανάληψη για να σου πω λεπτομέρειες...

Πάντως γενικά θυμάμαι ότι τα επεξηγητικά βίντεο είναι πάρα πολύ κατατοπιστικά! Βάλτα να τα βλέπεις από την αγαπημένη σου θέση οδήγησης και προσπάθησε να κάνεις ακριβώς το ίδιο.

Εγώ έβλεπα το βίντεο 2-3 φορές, το έτρεχα μια φορά, έβλεπα τα αδύνατα σημεία μου και μετά ξαναέβαζα το βίντεο και εστίαζα μόνο στα σημεία αυτά μέχρι να το πάρω!

Πολλές φορές χρειάστηκε να επαναλάβω 10-15 φορές γιατί δεν μου έφταναν κάτι εκατοστά του δευτερολέπτου, αλλά τις περισσότερες φορές αποτύγχανα γιατί οδηγούσα επιθετικά στα όρια και με έκοβε...-bye-

Last edited by a moderator:

Αλήθεια αυτό το ****σλάλομ με το @#%*&:bigcry::dead::violent-smiley-011:Mini Cooper πως **** το έβγαλες?????!!!!

Βαζεις την απο μεσα καμερα που φαινετε μονο το ταχυμετρο και το στροφομετρο και το πας με τερμα γκαζι και καθολου φρενο! Οι αριστερα και δεξια ακρες των οργανων ειναι θεωρητικα και το πλατος του αυτοκινητο (στο περιπου).

Είχα παραγγείλει το Collector's, επειδή όμως αργούσε κι' εγώ δε μπορούσα να περιμένω, πήρα ένα απλό. Σήμερα όμως ήρθε :D:D

Το πακέτο

DSC_0006_01.jpg

Το Apex Book.

DSC_0007.jpg

Πραγματικά εξαιρετικό. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι πολύ καλή, η μετάφραση στα Ελληνικά δεν έχει ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη, και γενικά είναι ένα βιβλίο το οποίο άνετα θα μπορούσε να πωλείται σε βιβλιοπωλεία (σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος :p). Το μόνο φάουλ είναι η γραμματοσειρά και το μέγεθός της, το έδωσα στον πατέρα μου και τον κούρασε αρκετά στην ανάγνωση :/

Μερικές τυχαίες φωτογραφίες

DSC_0009.jpg

DSC_0010.jpg

DSC_0011.jpg

DSC_0012.jpg

DSC_0013.jpg

εχετε κατα νου καμια κατασκευη καθισματος με g27? λεω να κανω κατι για της κρυες νυχτες του χειμωνα.......

Αλήθεια αυτό το ****σλάλομ με το @#%*&:bigcry::dead::violent-smiley-011:Mini Cooper πως **** το έβγαλες?????!!!!

Που να δείς πιο μετά, που έχει το ίδιο σλαλομ με πισωκίνητο :guitarist:

Πάντως, όποιος αποφασίσει να πάει για χρυσά στα διπλώματα, ας οπλιστεί με αρκετή υπομονή, αφού στα τελευταία τεστ το παραμικρό άγγιγμα σε άλλο αυτοκίνητο ή πάτημα εκτός πίστας, οδηγεί σε retry :furious3:

Και αν θυμάμαι καλά, αν εξαιρέσεις ένα Nissan GTR spec V του 09 που στο δίνει αν ολοκληρώσεις με χρυσά το S δίπλωμα, τα αυτοκίνητα που σου δίνει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο...

PS. Θυμήθηκα ότι και στο ΙΑ σου δίνει ένα Ford GT του 05, αν το τελειώσεις με χρυσό..

Last edited: