Gran Turismo 5 (PS3)

Πρόταση : Να οργανωθούμε όλοι όσοι είμαστε έτσι ώστε να παίζουμε και διαδικτυακά. Να δίνουμε ένα ραντεβού κάποια ώρα και να γίνεται χαμός....Τί λέτε?

Ερώτηση : Μήπως έχει κάποιος βρεί αν υπάρχουν έτοιμες επιπρόσθετες πίστες για το GT5? Βασικά θα ήταν καλό να υπήρχαν οι πίστες από F1 έτσι ώστε να τις κατεβάζαμε και να τις εγκαθιστούσαμε στο παιχνίδι, αντί να τις φτιάχνουμε μόνοι μας.

Το έχει ψάξει κανείς γίνεται??

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Φυσικα και δεν εφτασα. Το διαβασα στο net -bye-

Κι εγω για τους ιδιους λογους μετα τις 10 παιζω οποτε μπορω. Level 10-11 καπου εκει.
Είπα και εγώ....κομπλάρισα, μέσα σε μια εβδομάδα επίπεδο 40!!!
Ευτυχώς που μου το είπες γιατί με έβλεπα να πηγαίνω στο γραφείο με μανταλάκια στα μάτια...:flipout:
Άντε και καλή μας συνέχεια, να φτάσουμε στα ανώτερα αξιώματα:award:
και όποιος αντέξει......

Πρόταση : Να οργανωθούμε όλοι όσοι είμαστε έτσι ώστε να παίζουμε και διαδικτυακά. Να δίνουμε ένα ραντεβού κάποια ώρα και να γίνεται χαμός....Τί λέτε?
Μέσα με τα χίλια, για να μη πω με τις μπάντες
icon10.gif

Μέσα με τα χίλια, για να μη πω με τις μπάντες
icon10.gif

Σούπερ! Λοιπόν θα φτιάξω μια λίστα με τα ονόματα έτσι ώστε να γίνουμε όλοι μας φίλοι στο net ή να στέλνοθμε προσκλήσεις για συμμετοχή. Το δικό μου nickname είναι fsnaval. Εχουμε και λέμε λοιπόν :

1. fsnaval

Σούπερ! Λοιπόν θα φτιάξω μια λίστα με τα ονόματα έτσι ώστε να γίνουμε όλοι μας φίλοι στο net ή να στέλνοθμε προσκλήσεις για συμμετοχή. Το δικό μου nickname είναι fsnaval. Εχουμε και λέμε λοιπόν :

1. fsnaval

thanogr (δεν εχω πολυ ελεύθερο χρονο όμως)

thanogr (δεν εχω πολυ ελεύθερο χρονο όμως)

Ουτε εγώ, ναφανταστείς σήμερα σχολάω 9 το βράδυ από το γραφείο οπότε κατα της 10 και θα μαι σπίτι. Αλλά θα έχει πολύ γέλιο! και θα κάνουμε και το χαβαλέ μας.... Θα σου στείλω πρόσκληση μόλις φτάσω σπίτι και βλέπουμε σχετικά με τον χρόνο....

1. fsnaval
2. thanogr

1. fsnaval

Το δικό μου turbakias ( δε θέλω γέλια )
και ο δικός μου χρόνος περιορισμένος και πάντα μετά τις 10.00 μμ.

Εμφανiσιακές ζημιές υπάρχουν και πριν το Level 20 .(τώρα βρίσκομαι στο Level 19), που όμως φεύγουν μόλις τελειώσει ο αγώνας. Δεν διαπίστωσα να δημιουργούν και οδηγικά προβλήματα

Ένα θέμα είναι η μείωση της ιπποδύναμης του αυτοκινήτου καθώς τρέχει σε αγώνες. Η αλλαγή λαδιών επαναφέρει ένα μέρος της ιπποδύναμης , όλη όμως επαναφέρεται με την ανακατασκευή της μηχανής.

Εκεί που υπάρχει θέμα είναι με την επαναφορά της ακαμψίας του αμαξώματος. Απαιτείται τεράστιο ποσό μονάδων και δεν ξέρω αν έχει νόημα να το κάνεις. Εχω καταλάβει ότι είναι το μισό της αξίας κτήσης του αυτοκινήτου - ακόμα και αν τρέξεις μόνο ένα αγώνα .

Έχει παρατηρήσει κανείς να επηρεάζει την απόδοση του αυτοκινήτου.?

Όπα! ανάψαν τα αίματα, τέρμα τα γκάζια!!!

Λοιπόν είμαι ο MARS__ATTACKS (Οι Αριανοί Επιτίθενται!) με δύο κάτω παύλες στο ενδιάμεσο.

Σίγουρα 22:00 με 23:00 και πιθανό 21:00 με 01:30 στις καθημερινές

Σάββατο 09:00 με 12:30 και το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο God knows...

Σας περιμένω με ανυπομονησία-bye-

Εμφανiσιακές ζημιές υπάρχουν και πριν το Level 20 .(τώρα βρίσκομαι στο Level 19), που όμως φεύγουν μόλις τελειώσει ο αγώνας. Δεν διαπίστωσα να δημιουργούν και οδηγικά προβλήματα

Ένα θέμα είναι η μείωση της ιπποδύναμης του αυτοκινήτου καθώς τρέχει σε αγώνες. Η αλλαγή λαδιών επαναφέρει ένα μέρος της ιπποδύναμης , όλη όμως επαναφέρεται με την ανακατασκευή της μηχανής.

Εκεί που υπάρχει θέμα είναι με την επαναφορά της ακαμψίας του αμαξώματος. Απαιτείται τεράστιο ποσό μονάδων και δεν ξέρω αν έχει νόημα να το κάνεις. Εχω καταλάβει ότι είναι το μισό της αξίας κτήσης του αυτοκινήτου - ακόμα και αν τρέξεις μόνο ένα αγώνα .

Έχει παρατηρήσει κανείς να επηρεάζει την απόδοση του αυτοκινήτου.?

Αυτό με την μείωση της απόδοσης της μηχανής αναγράφεται κάπου? Δλδ να σου λέει πόσο έχει πέσει η μηχανή και να δείς εσύ πότε θα πάς για ανακατασκευή?

Καθε πότε αλλάζετε λάδια ? Πριν από κάθε αγώνα πχ?

Αν οι στρεβλώσεις του πλαισίου επηρρεάζεται η απόδοση του οχήματος τότε λέμε ότι οι άνθρωποι στην Sony είναι πολύ μπροστά και άξιζε η αναμονή....

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Όπα! ανάψαν τα αίματα, τέρμα τα γκάζια!!!

Λοιπόν είμαι ο MARS__ATTACKS (Οι Αριανοί Επιτίθενται!) με δύο κάτω παύλες στο ενδιάμεσο.

Σίγουρα 22:00 με 23:00 και πιθανό 21:00 με 01:30 στις καθημερινές

Σάββατο 09:00 με 12:30 και το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο God knows...

Σας περιμένω με ανυπομονησία-bye-

Welcome ! Μέχρι τώρα είμαστε :

1. fsnaval
2. thanogr
3. turbakias
4. MARS__ATTACKS

Αυτό με την μείωση της απόδοσης της μηχανής αναγράφεται κάπου? Δλδ να σου λέει πόσο έχει πέσει η μηχανή και να δείς εσύ πότε θα πάς για ανακατασκευή?

Καθε πότε αλλάζετε λάδια ? Πριν από κάθε αγώνα πχ?

Αν οι στρεβλώσεις του πλαισίου επηρρεάζεται η απόδοση του οχήματος τότε λέμε ότι οι άνθρωποι στην Sony είναι πολύ μπροστά και άξιζε η αναμονή....

Ναι η μείωση της ιπποδύναμης φαίνεται στο αυτοκίνητο (από το γκαραζ) . Εκεί όπου φαίνονται οι πληροφορίες του. (πχ από 838 μετά από αγώνες πήγε 785 HP)

Παρότι για την ιπποδύναμη σε ενημερώνει για την πτώση , η συμμετοχή της «αδυναμίας» του σασί δεν είναι σαφής .
Εχω όμως την υποψία ότι σιγά-σιγά το αυτοκίνητο αντιδρά χειρότερα και πρέπει να κάνεις την «ενίσχυση του αμαξώματος» .
Κοστίζει όμως πελώριο νούμερο (μπορεί και 100.000 – 300.000 για ακριβά ) .

Απάντηση στο ερώτημα «ενίσχυση αμαξώματος» ψάχνω και εγώ.

Ναι η μείωση της ιπποδύναμης φαίνεται στο αυτοκίνητο (από το γκαραζ) . Εκεί όπου φαίνονται οι πληροφορίες του. (πχ από 838 μετά από αγώνες πήγε 785 HP)

Παρότι για την ιπποδύναμη σε ενημερώνει για την πτώση , η συμμετοχή της «αδυναμίας» του σασί δεν είναι σαφής .
Εχω όμως την υποψία ότι σιγά-σιγά το αυτοκίνητο αντιδρά χειρότερα και πρέπει να κάνεις την «ενίσχυση του αμαξώματος» .
Κοστίζει όμως πελώριο νούμερο (μπορεί και 100.000 – 300.000 για ακριβά ) .

Απάντηση στο ερώτημα «ενίσχυση αμαξώματος» ψάχνω και εγώ.

:chinscratch:

Θα ψάξω και εγώ μήπως και βρω επιπρόσθετες πίστες που έχουν φτιάξει άλλοι χρήστες. Αν υπήρχαν και οι πίστες της F1 θα έδενε το γλυκό...

να ρωτησω λιγο ρε παιδια μιας και ειμαι νοσταλγος.......το opel manta υπαρχει στις λιστες να κανουμε και καμια καγκουρια???????? χαχα