Gran Turismo 5 (PS3)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

να ρωτησω λιγο ρε παιδια μιας και ειμαι νοσταλγος.......το opel manta υπαρχει στις λιστες να κανουμε και καμια καγκουρια???????? χαχα

Και βέβαια υπάρχει........ στο γκαράζ Spetses μπροστά από το Opel Gortsos!!!

http://www.youtube.com/watch?v=zE032zr1yoc

:Banane0::Banane0:

Στους επαγγελματικούς αγώνες , supercars festival , race 2

κατάφερα και το αναποδογύρισα , τούμπα μετά ψηλά στον αέρα διπλή περιστροφή (:p πιρουέτα !!!) και σκάσιμο πάλι στην πίστα.

Δυστυχώς καμία ζημιά επίπεδο 11

η μπαλαρίνα acura d-nx concept (από 387 στα 535 κάπου εκεί .. άλογα)

acura_dnx.jpg

Αμα θες πολλές τουμπες να κανεις πας Trial Mountain και στην τελευταία στροφή καβαλάς το βουναλάκι. Θα ζαλιστείς απο τις τούμπες και τις πιρουέτες :D

Welcome ALL ! Αυξανόμαστε ! Η λίστα μέχρι στιγμής :

1. fsnaval
2. thanogr
3. turbakias
4. MARS__ATTACKS
5.
G3O_-X-_
6. kyrliot
7. gt5maniac

Μήπως να μου πεί κανείς πώς τρέχουμε διαδυκτιακά στο GT5? Και πώς βρήσκουμε συγκεκριμένους παίκτες??

Εγώ μπορώ καθημερινά μετά της 10 το βράδυ και τα Σαββάτο μετά το φαγητό & Κυριακή μετά τον απογευματινό καφέ.

Βλέπω μαζευτήκαμε αρκετοί, σταματήστε να μαζεύετε κύπελλα:award: και ας οργανώσουμε για σήμερα, αύριο ή το Σαββατοκύριακο ένα φιλικό αγώνα!
Κάποιος από μας θα ανοίξει ένα lobby (νομίζω το λένε) όπου θα φιλοξενηθούμε, θα καθορίσει τις παραμέτρους και θα μας προσκαλέσει (προσφέρομαι)!
Προτείνω για αρχή να τρέξουμε σε κάποια εύκολη πίστα που όλοι γνωρίζουν και όλοι με το ίδιο κάρο, αναβαθμισμένο με τα ίδια στάδια (ιπποδύναμη) ώστε να είμαστε ποιο κοντά στο συναγωνισμό. Ίσως να άξιζε να βάλει ο καθένας την πινελιά του σε ρυθμίσεις αναρτήσεων, αεροδυναμικών κτλ. (εκτός ιπποδύναμης και ελαστικών).
Δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα του lobby γι' αυτό το βάζω για συζήτηση για να βγάλουμε ποιο γρήγορα μια άκρη.
Το κάρο θα πρέπει μάλλον να είναι κάποιο entry μοντέλο για να είναι προσιτό για όλους.
Τι αυτοκίνητα προτείνετε? (μήπως ένα S2000?:)

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Βλέπω μαζευτήκαμε αρκετοί, σταματήστε να μαζεύετε κύπελλα:award: και ας οργανώσουμε για σήμερα, αύριο ή το Σαββατοκύριακο ένα φιλικό αγώνα!
Κάποιος από μας θα ανοίξει ένα lobby (νομίζω το λένε) όπου θα φιλοξενηθούμε, θα καθορίσει τις παραμέτρους και θα μας προσκαλέσει (προσφέρομαι)!
Προτείνω για αρχή να τρέξουμε σε κάποια εύκολη πίστα που όλοι γνωρίζουν και όλοι με το ίδιο κάρο, αναβαθμισμένο με τα ίδια στάδια (ιπποδύναμη) ώστε να είμαστε ποιο κοντά στο συναγωνισμό. Ίσως να άξιζε να βάλει ο καθένας την πινελιά του σε ρυθμίσεις αναρτήσεων, αεροδυναμικών κτλ. (εκτός ιπποδύναμης και ελαστικών).
Δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα του lobby γι' αυτό το βάζω για συζήτηση για να βγάλουμε ποιο γρήγορα μια άκρη.
Το κάρο θα πρέπει μάλλον να είναι κάποιο entry μοντέλο για να είναι προσιτό για όλους.
Τι αυτοκίνητα προτείνετε? (μήπως ένα S2000?:)

Ωραία. Θα ανοίξω και εγώ αλλά και εσύ και ο καθένας από όσους μαζευτήκαμε έτσι για pluralισμό.... Προτείνω ο καθένας να φέρει ότι αυτοκίνητο θέλει αλλά με περιορισμό στην ισχύ (π.χ. 300 άλογα ) και τα υπόλοιπα όπως νομίζει. (αν και το S2000 μου πάει γάντι γιατί με αυτό τρέχω αυτή την περίοδο!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Προτείνω ο καθένας να φέρει ότι αυτοκίνητο θέλει αλλά με περιορισμό στην ισχύ (π.χ. 300 άλογα ) και τα υπόλοιπα όπως νομίζει.

Αν σου φέρω μία Elise 300 ίππων (και 600 κιλών) δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση:D. Το βάρος επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στις επιδώσεις γι' αυτό πρότεινα ίδια αυτοκίνητα, αλλά επειδή κανένας δεν συμπαθεί την ομοιομορφία το αφήνω στην θέλησή σας...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Αν σου φέρω μία Elise 300 ίππων (και 600 κιλών) δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση:D. Το βάρος επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στις επιδώσεις γι' αυτό πρότεινα ίδια αυτοκίνητα, αλλά επειδή κανένας δεν συμπαθεί την ομοιομορφία το αφήνω στην θέλησή σας...:grinning-smiley-043

Σωστός! Για αυτό και μπορούμε να φτιάξουμε και αρκετά lobbies για κάθε γούστο!

Πάντως συμφωνω με την ιδέα σου για ίδιας δυναμικότητας αυτοκίνητα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Σωστός! Για αυτό και μπορούμε να φτιάξουμε και αρκετά lobbies για κάθε γούστο!

Πάντως συμφωνω με την ιδέα σου για ίδιας δυναμικότητας αυτοκίνητα
Είμαι και εγώ μέσα και sorry για εχθές το βράδυ, είδα το μήνυμα λίγο μετά τις 12, ( ξεχάστηκα με το παιχνίδι ) και μόλις είχατε φύγει , 10 λεπτα περίπου πριν.
Οπότε, όποιος είναι γνώστης και στήσει το παιχνίδι, είμαι μέσα, και πιστεύω και εγώ με ίδια αυτοκίνητα και ιπποδύναμη.
Περιμένω πρόσκληση - ενημέρωση και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί.
Καλό θα ήταν , όπως για εμένα τον όχι πολύ σχετικό , να υπάρχει καλή επεξήγηση για το πως θα βρεθούμε δυκτιακά και να παίξουμε.
Ανυπομονώ!
icon7.gif