το εβγαλα με το ΜΙΝΟLTA αλλα δεν θυμαμαι αν μου το εδωσε δωρο απο το b spec expert η αν το πηρα μεταχειρισμενο....
Δυστυχώς το MINOLTA είναι το έπαθλο για αυτόν τον αγώνα...:2thumb22sup:
το εβγαλα με το ΜΙΝΟLTA αλλα δεν θυμαμαι αν μου το εδωσε δωρο απο το b spec expert η αν το πηρα μεταχειρισμενο....
Δυστυχώς το MINOLTA είναι το έπαθλο για αυτόν τον αγώνα...:2thumb22sup:
Οχι ρε φιλε τι λες τώρα :bang:
Μηπως θες να σου δωσω το save μου?
Level 14 ειμαι
Κριμα κριμα κριμα!!!!!
Καλό κουράγιο και μη χειρότερα...Το φιλοσόφησα, και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να "μην παίξω" και έτσι από τις 9 εχτές το βράδυ τραβάω πάλι την ανηφόρα...:a0210: Είμαι ήδη στο level 14 και αποφάσισα τα πολύ δύσκολα (Ακαδημία AMG) να τα αφήνω, προς το παρόν αργυρά![]()
Καλό κουράγιο και μη χειρότερα...
Σ' ευχαριστώ φίλε για την προσφορά σου...
Το φιλοσόφησα, και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να "μην παίξω" και έτσι από τις 9 εχτές το βράδυ τραβάω πάλι την ανηφόρα...:a0210: Είμαι ήδη στο level 14 και αποφάσισα τα πολύ δύσκολα (Ακαδημία AMG) να τα αφήνω, προς το παρόν αργυρά![]()
Παιδιά θα τον πνίξω!!! Άκου εκεί!!! "Να τα αφήνω προς το παρόν αργυρά"!!!
![]()
Σ' ευχαριστώ φίλε για την προσφορά σου...
Το φιλοσόφησα, και αποφάσισα ότι δεν μπορώ να "μην παίξω" και έτσι από τις 9 εχτές το βράδυ τραβάω πάλι την ανηφόρα...:a0210: Είμαι ήδη στο level 14 και αποφάσισα τα πολύ δύσκολα (Ακαδημία AMG) να τα αφήνω, προς το παρόν αργυρά![]()
Αλλωστε τωρα εχω περισσότερα απο σενα![]()
Έτσι έ! θα σε πετύχω σε καμιά πίστα και θα σου δείξω εγώ...:devil-smiley-029:
Βγηκε update!!!!
Εχει μεσα αλλο ενα γκαραζ με συλλεκτικά να αγοράσεις οπως και αγωνες extra!!!!
GT5 Patch 1.05: 608mb
・Save Data Backup
You can now copy and restore your save data. For details, please refer to the in-game [Manual].
Περιπου 15 λεπτα εκανε σε μενα. Σε ειδα πριν που μπηκες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.