Χωρίς πλάκα και επειδή δεν έχω φτάσει σε τέτοιο level που να μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο (δεν θυμάμαι και σε ποιο level μπορείς εδώ που τα λέμε)
Το Audi ειναι Level 21
Χωρίς πλάκα και επειδή δεν έχω φτάσει σε τέτοιο level που να μπορώ να αγοράσω τέτοιο αυτοκίνητο (δεν θυμάμαι και σε ποιο level μπορείς εδώ που τα λέμε)
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δε κατάλαβα αυτό με τα λάστιχα και το κουτί με τα αντικείμενα. Πως μπορώ να βάλω μετά ένα άλλο σετ ελαστικών, αφου το έχω αγοράσει, αλλά δε το έχω τοποθετήσει αμέσως;
Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλλύτερα.
Τόσο απλό, λες και είναι το πρώτο GT που παίζω.στις ''ρυθμίσεις'' σου δείχνει μόνο τα σετ που εχεις αγοράσει για το αμάξι σου,για να αλλάξεις το ενεργό σετ ελαστικών πηγαίνεις στις ''επιλογές οδηγήσεις'' και εκει επιλεγεις τον τύπο του ελαστικού ξεχωριστά για εμπρός και πίσω τροχό.
:SFGSFGSF:τελειωσα επιτελους την πιστα με τα ιστορικα και στο a spec kai sto b spec.με μια τουοτα που μου την εδωσε δωρο καπου στο b spec.
Κάπου στο B-spec? ΠΟΥ?
Δεν λυγίζει με τίποτα πλέον ο αντίχειρας. Ξύλο έγινε.Έχουν βγάλει οι αντίχειρες μας κάλους για να το βγάλουμε αυτό το πράγμα.
Καλα εγω για να φτασω εκει πρεπει μσλλον νσ γυρισουμε κανα κατσικι στη σουβλα και να τσουγκρίσουμε κανα αυγο. Να φανταστειτε οτι εχει τύχει και να μην παιξω 1 βδομαδα ουτε 1 ωρα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δε κατάλαβα αυτό με τα λάστιχα και το κουτί με τα αντικείμενα. Πως μπορώ να βάλω μετά ένα άλλο σετ ελαστικών, αφου το έχω αγοράσει, αλλά δε το έχω τοποθετήσει αμέσως;
Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλλύτερα.
θα το ελέγξω, αλλά απ' ότι θυμάμαι, αν αγοράσεις λάστιχα και δεν τα εγκαταστήσεις, τότε αποθηκεύονται σε ένα ιδικό χώρο όπου συγκεντρώνονται εξαρτήματα που αποκτάς. Εκεί παν και οι κόρνες που κερδίζεις. Αν θες να τα έχεις ανά πάσα στιγμή (πριν τον αγώνα - στις ρυθμίσεις) τότε πρέπει να τα εγκαταστήσεις μόλις τα αγοράσεις.
both
Ανοίγω ένα ενδιαφέρον θέμα .
Ακόμα κάτι – παίζει κανείς σε 3D .? Αξίζει τίποτα. ?
Παιδιά όταν μπεις´σε αγώνα και κερδίσεις το χρυσό σου δίνει δώρο μονάδες και αυτοκίνητο. Στα προηγούμενα GT όταν ξανα εμπαινες στον ίδιο αγώνα και έπαιρνες πάλι το χρυσό, σού έδινε πάλι μονάδες και το αυτοκίνητο. Στο gt5 γιατί όταν κάνεις τον ίδιο αγώνα πάλι σου δίνει μόνο τις μονάδες και όχι πάλι αυτοκίνητο, αλλά όπως είπα μόνο τη πρώτη φορά. Αυτό είδα οτι ισχύει και στα πρωταθλήματα με σειρά αγώνων.
Υπάρχει τρόπος να ξανακερδίσεις το αυτοκίνητο έπαθλο, η κάνω κάτι λάθος εγώ και δε τα καταφέρνω να το βρώ;
Κρίμα......Δεν κάνεις λάθος. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορείς να ξανακερδίσει το αυτοκίνητο έπαθλο.:furious3: Για αυτό το λόγο αύξησε η PD και τα χρηματικά έπαθλα μέχρι τέλος Ιανουαρίου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.