Grand Theft Auto IV

thanks Βeavis-bye-

ριχνουν και στα ρωσικα κατι καντηλια μερικοι αναγωγοι:argue:

φανταζομαι θα εχει και σε αλλες γλωσσες αναλογα με την περιοχη που οδηγεις

Απάντηση: Re: Grand Theft Auto IV

Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή μαυρη μαυριλα πλακωσε? Οταν ειναι νυχτα, δεν βλεπω τιποτα. Πρεπει να αυξησω λιγο το contrast για να μπορεσω να καταλαβω που παω. Στο PS3 το εχω.

Λοιπόν, να σου πω τι πιστεύω εγώ, που αν το καλοσκεφτείς είναι πολύ λογικό.
Η Rockstar μάλλον το παράκανε με την "αληθοφάνεια" την οποία προσπαθεί αν υιοθετεί στα παιχνίδια της.Δηλαδή σου λέει, εσύ στην κανονική ζωή υπό ανάλογες συνθήκες τα βλέπεις πιο φωτεινά;;!
Φυσικά κι εγώ συμφωνώ μαζί σου,αλλά μάλλον έτσι εξηγήται,μάλλον,τι να πω...

Πάντως έχουν μια τάση τα παιχνίδα του PS3 να είναι θεοσκότεινα...

Ειδικά το GT5 prologue έχει σοβαρό πρόβλημα με το brightness (στον Λονδίνο δεν βλέπεις την τύφλα σου), COD4...

Στο 360 και τηλεόραση aquos 42" δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το brightness τη νύχτα. Προτιμώ την ημερήσια οδήγηση βέβαια αλλά το ίδιο γίνετε στην real life όπως λέει ο emer77.

εγω στο PS3 ειμαι στο 6% αλλα παω χαλαρα
ασε που ξεχνιεμαι και κοβω βολτες ασκοπα:flipout:

Καλημέρα. Εγώ μεγάλη "ατυχία". Ενώ το περίμενα πως και πως, δεν το ξεκίνησα (με εξαίρεση λίγες βόλτες) γιατί αποφασίστηκε να γίνουν εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος και άδειας εργασίας για τη δουλειά μου μετά από 12 χρόνια και πρέπει να διαβάσω πάρα πολύ ως το Σεπτέμβριο!! Οπότε καταλαβαίνετε τώρα, τι να το αρχίσω...:bigcry:

σαβουριαστηκα με τη μηχανη και σκοτωσα την kate.τωρα?την παιρνω τηλ και το χει κλειστο.δεν την ξαναβγαζει?

Re: Απάντηση: Grand Theft Auto IV

σαβουριαστηκα με τη μηχανη και σκοτωσα την kate.τωρα?την παιρνω τηλ και το χει κλειστο.δεν την ξαναβγαζει?

:flipout::flipout::flipout:
δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα εχω λυθει στα γελια

εφαγα σαβουρα.σαβουριαστικα.πηγαινα σβαριδια -κολοσβαριδια και τσιτοθηκα κατω απο ενα σκουπιδιαρικο

μαθατε τη εγινε στην συνδο θεσ/κης?ο τυπος πρεπει να ειχε παιξει παρα πολυ niko bellic

το multiplayer είναι όλα τα λεφτά.Έβαλα απ´τα πολλά που έχει το GTA RACE, μ'εντυπωσίασε.Τα άλλα δεν τα είδα,έχει πολλά πάντως σε online έχει μέλλον.Στο ''μονό'' δεν ξεκίνησα ακόμη καμμιά αποστολή.Επιτέλους GTA με online αυτό που περιμέναμε.

το νοικιασα και γω απο τα 7
μαλιστα το παιδι εκει μου ειπε: τετοια παιχνιδια καλυτερα να τα νοικιαζεις παρα να τα αγοραζεις...:chinscratch:
για να δουμε,επονται εντυπωσεις