Grand Theft Auto IV

Κανείς ρε παιδιά;

Εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα στον online του ps3.

Τωρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειμαι στην φαση που το περιμενω στο ps3 και το εχω ηδη στο 360 και το παιζω.
Μακαρι στο ps3 να ειναι καλυτερο στο framerate γιατι στο 360 με ζαλιζει επειδη χανει frames στα αποτομα γυρισματα.

Τελικα ολα τα βαρια παιχνιδια που εχω και στα δυο οπως το Dirt , Burnout Paradise, Oblivion παιζουν πολυ πιο νερο στο ps3.

Εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα στον online του ps3.

Τωρα για το συγκεκριμενο παιχνιδι ειμαι στην φαση που το περιμενω στο ps3 και το εχω ηδη στο 360 και το παιζω.
Μακαρι στο ps3 να ειναι καλυτερο στο framerate γιατι στο 360 με ζαλιζει επειδη χανει frames στα αποτομα γυρισματα.

Τελικα ολα τα βαρια παιχνιδια που εχω και στα δυο οπως το Dirt , Burnout Paradise, Oblivion παιζουν πολυ πιο νερο στο ps3.

φαντάσου το far cry 2,θα βλέπεις αστράκια απ'τη ζάλη στο 360

φαντάσου το far cry 2,θα βλέπεις αστράκια απ'τη ζάλη στο 360

Κοιτα το 360 ειναι πολυ δυνατο και το εχω καταευχαριστηθει αλλα εχω την εντυπωση πως παει μονο μεχρι ενα σημειο και αυτο το σημειο το εχουν δει φτασει.
Το ps3 αν και δυσκολο στον προγραμματισμο του , αν προγραμματιστει σωστα τοτε το ξεπερναει με ευκολια. Τα καλυτερα ερχονται στον μελλον που θα το παιζουν στα δαχτυλα τους.

Παντως δεν εχω κανενα παραπονο και απο τις δυο κονσολες μου και η μια συμπληρωνει την αλλη.

Grand Theft Auto 4 - Xbox360 vs Playstation 3

Last edited:
αλλο ενα παιχνιδι που εξαιτιας της multiplatform εξελιξης δεν δινει αυτο το κατι παραπανω
γυαλισμενα γραφικα αλλα 99% ιδιο με τα προηγουμενα.

τζαμπα το bluray και ο cell (οπως καποτε xbox δεν μας εδωσε πολλα διαμαντια αναλογα της δυναμης του-εκτος εξαιρεσεων-εξαιτιας του ps2, ετσι και τωρα το ps3 δεν θα κανει το κατι παραπανω εξαιτιας του xbox 360)

Καλά μιλάμε τα κανάλια έχουν ξεσαλώσει....
-κυκλοφόρησε το παιχνίδι που μαθαίνεις να σκοτώνεις :flipout::flipout:
-το πιό επικίνδυνο παιχνίδι :flipout::flipout::flipout:
-το παιχνίδι που εξαπλώνει την βία :flipout::flipout::flipout::flipout:

Εννοείται ότι το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να του κάνουν ακόμα πιό τρελή διαφήμιση.....

Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή μαυρη μαυριλα πλακωσε? Οταν ειναι νυχτα, δεν βλεπω τιποτα. Πρεπει να αυξησω λιγο το contrast για να μπορεσω να καταλαβω που παω. Στο PS3 το εχω.

Maybe there IS a difference after all: Reports confirm online issues and less-than-HD 640p resolution for the PS3 version of Grand Theft Auto IV.
When it isn't locking up your system with inexcusable game-ending glitches, Grand Theft Auto IV, for all intents and purposes, has delivered as advertised.

That is, if you're playing the Xbox 360 version.

Confirmed reports today have laid two additional issues at the feet of the PS3 version of GTA IV. These issues include inaccessible online play and a less-than-true-HD 640p resolution.

Sony is aware of the online problems, read a post over at Kotaku, but Rockstar so far has not responded to their inquiries. The GTA IV servers are hosted by Gamespy.

As for the resolution issue, several outlets have confirmed the PS3 version runs at 640p, compared to the Xbox 360's HD 720p. Before you go stringing up Sony and Rockstar for the gaff, however, remember that Halo 3 experienced the same un-HD treatment when it launched in 2007.

It should also be noted that neither version runs at 1080p, the resolution most touted by both Microsoft and Sony in the run up to the "next generation console war." Maybe GTA IV could come out for Wii after all

Rockstar: "No comment" on GTA IV PC reports

"No comment" η απάντηση από την Rockstar's UK, όταν ρωτήθηκε για την αναμενόμενη κυκλοφορία στο τέλος του χρόνου για την έκδοση στο PC.

Πηγή: computerandvideogames.com

μα κάλα, τι βρίσκετε σε αυτό το παιχνίδι??? τα προηγούμενα δεν τα άντεξα πάνω απο 5 λεπτά...

Ρε παιδια ειναι ιδεα μου ή μαυρη μαυριλα πλακωσε? Οταν ειναι νυχτα, δεν βλεπω τιποτα. Πρεπει να αυξησω λιγο το contrast για να μπορεσω να καταλαβω που παω. Στο PS3 το εχω.
κι εγω φιλεμ μου το αυξησα γιατι τη νυχτα και μη χειροτερα

Πολλούς Ελληνες οδηγούς έχει η πόλη.
Μέχρι τώρα δύο οδηγοί που τους ψιλοτράκαρα με φώναξαν "μ@λ@κ@"

εχει και σερβους,τρακαρα με εναν και μου ειπε
' το μ..νι της μανας σου' !!!!!